İnşAllah canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım.
Allah tamamına erdirsin canım:)bianca_82 canim sagol ben doktora gittim simdi kan sonucum iyi dedi artışı guzel dedi Allahim hepinize yasatsin canim benim
Duyarsin insallah problem olcagini sanmiyorum umarim da olmaZInşallah öyledir canım bakalim pazartesi gidicez randevuya insallah keseleri kalp atışları duyarız.
Herzaman hayırlısı olsun diye dua ediyorum.:)Hadi insallah guzel cikacak ne bileyim Allah görüyor ne kadar isteyip ugrastigimizi mukafatini verecek pozitif dusun
Sagol canim insallah :)Allah tamamına erdirsin canım:)
Kızlar C vitaminide çok önemli:)bianca_82 benden sana tavsiye b12 vitamini d vitamini hazir vaktin varken bunlara da baktır bence bu iki vitamin kadin dogurganligi acisindan cok onemli ben 3.denememde bunun farkina vardi ilk denememde b12 hic baktirmadim 2.sinde 150 cok dusuk nitekim ilk denememde dollenme saglayamadim 2.denememde zar zor 1 yumurta elde ettim oda iyonosforla ama 3.denemden once vitamin baktirdim b12 ignesi oldum 15 gun bence onun katkisi buyuk bu sonucu almamda
Aynen c vitamini de onemli hepsi onemli hepsine baktirip eksikleri tamamlayinKızlar C vitaminide çok önemli:)
Ohhhh cok sukurrr canimmm vallahi cok mutlu oldummmm masallahhhh. Insallah hep boyle devam ederbianca_82 canim sagol ben doktora gittim simdi kan sonucum iyi dedi artışı guzel dedi Allahim hepinize yasatsin canim benim
Sagol canim benim insallah sonu da guzel olurOhhhh cok sukurrr canimmm vallahi cok mutlu oldummmm masallahhhh. Insallah hep boyle devam eder
Hayir saymiyoruz ertesi gun 1Transfer oldugumuz gunu de sayıyormuyuz
Sen testi bahceci de mi yaptirdin neden ertesi gun cikiyor cok gecHerzaman hayırlısı olsun diye dua ediyorum.:)
Sayfa da ilac alisversi yasak diye biliyirum.İğne kullananlar lütfen bana ulasın
Ne yapabilirim hanfendi ilaclarımı kaldı halden Anlasanız birsey olmaz bence. Daha bugun yumurta toplamam oldu ilaclarımı arttı ne yapayım cöpe mi atayımSayfa da ilac alisversi yasak diye biliyirum.
Teşekkür ederim sizin de güzel sonuçlansın dilerim. Biz bu ay era testini tekrarlıycaz. Bi sonraki ay kalan dondurulmuş embriyolarımızı transfer edicez.Insallah guzel sonuc alirsiniz ben de bizde beklemedeyiz. Diyarbakirda yim bende. Ne asamadasiniz
Hayirlisi olsun canim hakkinda sabirla inancla duayla pozitif dusuncelerle bu yolda başarılı olucaz yilmak yok yola devamTeşekkür ederim sizin de güzel sonuçlansın dilerim. Biz bu ay era testini tekrarlıycaz. Bi sonraki ay kalan dondurulmuş embriyolarımızı transfer edicez.