• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bianca_82 bianca_82 benden sana tavsiye b12 vitamini d vitamini hazir vaktin varken bunlara da baktır bence bu iki vitamin kadin dogurganligi acisindan cok onemli ben 3.denememde bunun farkina vardi ilk denememde b12 hic baktirmadim 2.sinde 150 cok dusuk nitekim ilk denememde dollenme saglayamadim 2.denememde zar zor 1 yumurta elde ettim oda iyonosforla ama 3.denemden once vitamin baktirdim b12 ignesi oldum 15 gun bence onun katkisi buyuk bu sonucu almamda

bianca_82 bianca_82 benden sana tavsiye b12 vitamini d vitamini hazir vaktin varken bunlara da baktır bence bu iki vitamin kadin dogurganligi acisindan cok onemli ben 3.denememde bunun farkina vardi ilk denememde b12 hic baktirmadim 2.sinde 150 cok dusuk nitekim ilk denememde dollenme saglayamadim 2.denememde zar zor 1 yumurta elde ettim oda iyonosforla ama 3.denemden once vitamin baktirdim b12 ignesi oldum 15 gun bence onun katkisi buyuk bu sonucu almamda
Kızlar C vitaminide çok önemli:)

İğne kullananlar lütfen bana ulasın

Insallah guzel sonuc alirsiniz ben de bizde beklemedeyiz. Diyarbakirda yim bende. Ne asamadasiniz

Sayfa da ilac alisversi yasak diye biliyirum.
Ne yapabilirim hanfendi ilaclarımı kaldı halden Anlasanız birsey olmaz bence. Daha bugun yumurta toplamam oldu ilaclarımı arttı ne yapayım cöpe mi atayım

Teşekkür ederim sizin de güzel sonuçlansın dilerim. Biz bu ay era testini tekrarlıycaz. Bi sonraki ay kalan dondurulmuş embriyolarımızı transfer edicez.
Hayirlisi olsun canim hakkinda sabirla inancla duayla pozitif dusuncelerle bu yolda başarılı olucaz yilmak yok yola devam

Back