• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende 5.gun embriyoda 5.gun belli oldu hem idrarda hem kanda ama bende belirti yoktu 6.gunde kan lekesi minik bende de olmuştu . 6.embriyosu erken belirti verebilir ayyy insallah hamissindir bana oyle geldi lekelenme falan
Bugun dunden daha iyiyim nesela ama hamilelige yormak istemedim daha erken berlirtiler icin . Senin masallah iyi cikmis canim erken yani

Bugun dunden daha iyiyim nesela ama hamilelige yormak istemedim daha erken berlirtiler icin . Senin masallah iyi cikmis canim erken yani
Evet ama iste insan yine de korkuyor simdiki aklim olsa test gunumi beklerdim gercekten cunku erkenden yapınca bide takip etmek zorunda kaliyorsun 2 3 kere kan vermek zorunda kaliyorsun gününü beklesen 1 kerw verip kurtulcan

Evet ama iste insan yine de korkuyor simdiki aklim olsa test gunumi beklerdim gercekten cunku erkenden yapınca bide takip etmek zorunda kaliyorsun 2 3 kere kan vermek zorunda kaliyorsun gününü beklesen 1 kerw verip kurtulcan
Saglik olsun canim sirada hayirlisiyla keseyi görmek var bakalim

Hayirli sonuclar bekliyorum bekliyoruz canlar hadi hayırlısı. Ben de heycanliyim beraber beklemmek guzel en azindan strrs azalıyor pazartesi yapcam ben

Hayirli sonuclar bekliyorum bekliyoruz canlar hadi hayırlısı. Ben de heycanliyim beraber beklemmek guzel en azindan strrs azalıyor pazartesi yapcam ben
Pazartesi belli olur bence de az cok senin Inslalah sendende pozitif bekliyoruz senin 6.gun zaten sansin baya yuksek bence ama tabhi Allah bilir 2.gunle hamile kalanda cok

Oyle diyorlae ama korkuyorum ya bossa ici ya kimyasalsa ya duserse vs vs vs diye diye. Hayirlisi olur insallahhhhh canim hep bunu diyirum. Rabbi hebli minessalihini okuyun bol bol. Allahim bana hayirli salih evlat ver. Hz zekeriyanin duasi .

Oyle diyorlae ama korkuyorum ya bossa ici ya kimyasalsa ya duserse vs vs vs diye diye. Hayirlisi olur insallahhhhh canim hep bunu diyirum. Rabbi hebli minessalihini okuyun bol bol. Allahim bana hayirli salih evlat ver. Hz zekeriyanin duasi .
Amin canim Allah hepimize hayirli evlatlar versin hamile kalmak dogurmakla da bitmiyor is Allah herkesi hayirsiz evlattan esirgesin

Gecmis olsun canim bende de var o kanama lekelenmeler crinone jelden mi oluyor bilemiyorm endiselenme bende endiselenmistim ama drlar onemli birsey olsa çagirirlardi heralde demekki normal
Inşallah öyledir canım bakalim pazartesi gidicez randevuya insallah keseleri kalp atışları duyarız.

Back