Bende 5.gun embriyoda 5.gun belli oldu hem idrarda hem kanda ama bende belirti yoktu 6.gunde kan lekesi minik bende de olmuştu . 6.embriyosu erken belirti verebilir ayyy insallah hamissindir bana oyle geldi lekelenme falanBugün benim 4 bitti.
Bugun dunden daha iyiyim nesela ama hamilelige yormak istemedim daha erken berlirtiler icin . Senin masallah iyi cikmis canim erken yaniBende 5.gun embriyoda 5.gun belli oldu hem idrarda hem kanda ama bende belirti yoktu 6.gunde kan lekesi minik bende de olmuştu . 6.embriyosu erken belirti verebilir ayyy insallah hamissindir bana oyle geldi lekelenme falan
Evet ama iste insan yine de korkuyor simdiki aklim olsa test gunumi beklerdim gercekten cunku erkenden yapınca bide takip etmek zorunda kaliyorsun 2 3 kere kan vermek zorunda kaliyorsun gününü beklesen 1 kerw verip kurtulcanBugun dunden daha iyiyim nesela ama hamilelige yormak istemedim daha erken berlirtiler icin . Senin masallah iyi cikmis canim erken yani
Saglik olsun canim sirada hayirlisiyla keseyi görmek var bakalimEvet ama iste insan yine de korkuyor simdiki aklim olsa test gunumi beklerdim gercekten cunku erkenden yapınca bide takip etmek zorunda kaliyorsun 2 3 kere kan vermek zorunda kaliyorsun gününü beklesen 1 kerw verip kurtulcan
Pazartesi belli olur bence de az cok senin Inslalah sendende pozitif bekliyoruz senin 6.gun zaten sansin baya yuksek bence ama tabhi Allah bilir 2.gunle hamile kalanda cokHayirli sonuclar bekliyorum bekliyoruz canlar hadi hayırlısı. Ben de heycanliyim beraber beklemmek guzel en azindan strrs azalıyor pazartesi yapcam ben
Amin canim Allah hepimize hayirli evlatlar versin hamile kalmak dogurmakla da bitmiyor is Allah herkesi hayirsiz evlattan esirgesinOyle diyorlae ama korkuyorum ya bossa ici ya kimyasalsa ya duserse vs vs vs diye diye. Hayirlisi olur insallahhhhh canim hep bunu diyirum. Rabbi hebli minessalihini okuyun bol bol. Allahim bana hayirli salih evlat ver. Hz zekeriyanin duasi .
Ayy çoo sevindim darısı başımızabianca_82 canim sagol ben doktora gittim simdi kan sonucum iyi dedi artışı guzel dedi Allahim hepinize yasatsin canim benim
İnşallah canım. Yok ya olmadım henüzCanim benim. Insallah seninde boyle bekleriz. Adet oldun mu
Kendini cok dinleme olursa olur olmazsa bidaki ay ölüm yok ucundaİnşallah canım. Yok ya olmadım henüzbu ay böyle geçmez inşallah.
Şimdi kan verdim hayırlısıyla sonuç yarın çıkacak.Saat kacta gideceksin ayyy sakin bunu dusunup stres yapma hayirli haberlerle gel bize haber ver
Amin canim insallahAyy çoo sevindim darısı başımıza
Inşallah öyledir canım bakalim pazartesi gidicez randevuya insallah keseleri kalp atışları duyarız.Gecmis olsun canim bende de var o kanama lekelenmeler crinone jelden mi oluyor bilemiyorm endiselenme bende endiselenmistim ama drlar onemli birsey olsa çagirirlardi heralde demekki normal
Hadi insallah guzel cikacak ne bileyim Allah görüyor ne kadar isteyip ugrastigimizi mukafatini verecek pozitif dusunŞimdi kan verdim hayırlısıyla sonuç yarın çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?