Hic psikoloji bozmaya gerek yok desem o da olmayacak yasadik biliyoruz ama nacizane tavsiye bozunca da birsey olmuyor sanirim bu isler kader kismet nasip isiamin
Biliyorum canım ama elimde degil bu ara yine psikolojim bozulmuş herşeye aglamak istiyorum. Bu arada senin kaçıncı denemen
Gecmis olsun ins bisey olmaz bebisine streslenme lutfen olumlu dusunelim olumlu olsunMerhaba kızlar bugün transferin 18. Günü beta hcg testim 11. Gün 405 13. Gün 1726 cikti fakat bugün iş yerinde iken fark ettim çok küçük bir lekelenmem oldu açık kırmızı pembe gibi ama çok az doktorumu aradım olabilir problem yok dedi coraspirin i bırak dedi birde düşük tehlikesi için olan iğneyi vurdur dedi. Ki cuma vurdurmustum 3. Yu eğer devam ederse izin al istirahat et dedi
Çok tedirginim 3. Denemem de bu kadar yaklaşmışken bebise strese girdim var mı başına gelen böyle birşey
Gecmis olsun canim bende de var o kanama lekelenmeler crinone jelden mi oluyor bilemiyorm endiselenme bende endiselenmistim ama drlar onemli birsey olsa çagirirlardi heralde demekki normalMerhaba kızlar bugün transferin 18. Günü beta hcg testim 11. Gün 405 13. Gün 1726 cikti fakat bugün iş yerinde iken fark ettim çok küçük bir lekelenmem oldu açık kırmızı pembe gibi ama çok az doktorumu aradım olabilir problem yok dedi coraspirin i bırak dedi birde düşük tehlikesi için olan iğneyi vurdur dedi. Ki cuma vurdurmustum 3. Yu eğer devam ederse izin al istirahat et dedi
Çok tedirginim 3. Denemem de bu kadar yaklaşmışken bebise strese girdim var mı başına gelen böyle birşey
Kızlar Allah yardımcınız olsun.Moralinizi bozmayın.İçinize sinmiyorsa dr randevu alın kontrole gidin .Gecmis olsun canim bende de var o kanama lekelenmeler crinone jelden mi oluyor bilemiyorm endiselenme bende endiselenmistim ama drlar onemli birsey olsa çagirirlardi heralde demekki normal
Dualarimiz seninle canim insallah pozitif olur. Sen erken mi yapiyorsun yoksa gunun mu geldiydiMerhaba Arkadaşlar.Yarın kan vereceğim.Sonucu hemen öğrenirmiyim bilemiyorum.Hayır dualarınızı bekliyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.:)
Allah razı olsun canım.erken değil.günüm olduğu için:)Mevlam görelim neyler ,neylerse güzel eyler.Dualarimiz seninle canim insallah pozitif olur. Sen erken mi yapiyorsun yoksa gunun mu geldiydi
Bende duydum ama kullanmadim ben bal tarcin corekotu karisimi yaptim ama oyle surekli kullandim diyemem o da sanirim sayisi ve kaliteyi artıriyormusMerhaba herkese ben de diyarbakır bahcecide 4. Denememe baslayacam. Amh 0.54. Uzun protokol yapılacak. Ben de bal polen arı sütü ve propolis siparis ettim yumurtalık rezervini arttiriyormus. Bunu kullanan var mı acaba
Saat kacta gideceksin ayyy sakin bunu dusunup stres yapma hayirli haberlerle gel bize haber verAllah razı olsun canım.erken değil.günüm olduğu için:)Mevlam görelim neyler ,neylerse güzel eyler.
Nasil olalim canim ugrasiyoruz :) benim burnum tikandi bide grip olacam tam olacak :) sen napiyosunHayirli aksamlar hanimlar. Nasilsiniz
Sorma ya ben de su surecte bademcik . Ve dis agrisi cektim transferden 1 gun once 2 disimi cektim. Antibiyotik agri kesiciler hak getire. Ama simdi iyiyim beklemedeyim. Kanaman var mi halaNasil olalim canim ugrasiyoruz :) benim burnum tikandi bide grip olacam tam olacak :) sen napiyosun
Kanama degil ama dun gosterdigim gibi devam ediyor doktora sordum normal olabilir dedi bakalim yarin yine kan vericem ikiye katlamis mi diyeSorma ya ben de su surecte bademcik . Ve dis agrisi cektim transferden 1 gun once 2 disimi cektim. Antibiyotik agri kesiciler hak getire. Ama simdi iyiyim beklemedeyim. Kanaman var mi hala
Senin kacinci gununBisi sorcam ya simdi benim 6. Gun blast erken yerlesme tutunma durumu var midir mesela dun gece cok agri sanci ve akintim vardi hatta minik kan lekesi de vardi ama emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?