• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gunde 2 ye katlanıyor . Kac embriyi transfer ettiler 1 mi

Kızlar ben de bugün dra gidip muayene oldum, ultrasonla baktı, daha regl olmamışsın, tam sökülmesi gerek, beklicez dedi.

Ne kadar zor stresli Allahimmm. Sen büyüksün. Hz zekeriyanin duasina bizi de kat .
Ilac verdi mi canim

Aminn canım amin. Gercekten her aşaması ayrı stres. Şuan için vermedi canım, kendi gelir bekleyelim dedi
Dusunmeyelim diyoruz stres olmayalim ama olmayacak gibu degil hazırlık asamasi zor yumurta topla toplananlar dollenecekmi dollenenler 5.gune gelecekmi tramsfer olduk acaba tuttu mu tutuyor bu sefer değerler normal mi acaba dustu mu düşecek mi :) ömrumuzden 10 yil gitti

Kızlar ya bugun çok kötüyüm. Etrafımdaki bütün arkadaşlarım bütün dostlarım hamile hemde benden sonra evlenmiş çogu dün bi arkadaşımı dahaa gördüm. Niyye niye böyle biley ilk denememde başarısız olmuştum zaten. Ne yapıcam bilmiyorum 2inciye çok korkuyorum ya tekrar tutmasa diyorum off allahım sen yatdım et gittikçe günaha batıyorum:KK43::olamaz:

Kızlar ya bugun çok kötüyüm. Etrafımdaki bütün arkadaşlarım bütün dostlarım hamile hemde benden sonra evlenmiş çogu dün bi arkadaşımı dahaa gördüm. Niyye niye böyle biley ilk denememde başarısız olmuştum zaten. Ne yapıcam bilmiyorum 2inciye çok korkuyorum ya tekrar tutmasa diyorum off allahım sen yatdım et gittikçe günaha batıyorum:KK43::olamaz:
Bir daha deneyeceksin kendini hazir hissedince pes etme. Gelecektir sana yavrun. Kimse kimsenin halinden anlamaz . Kulagini tika onlara karsi.

Tatlim genelimiz zateb ilk denemede basari saglayamiyoruz deniyoruz deniyorz yani elimizden baska birse gelmiyor sen canini sikma hepimiz senden farksiziz zaten ülkece genetigimizle mi oynadılar naptilarsa tup bebek merkezleri dolu. Yani bizim gibi cok insan var merak etme. Herseyin hayirlisini dile Allahtan

Tatlim genelimiz zateb ilk denemede basari saglayamiyoruz deniyoruz deniyorz yani elimizden baska birse gelmiyor sen canini sikma hepimiz senden farksiziz zaten ülkece genetigimizle mi oynadılar naptilarsa tup bebek merkezleri dolu. Yani bizim gibi cok insan var merak etme. Herseyin hayirlisini dile Allahtan
Aynen oyle valla genetigimzle oynadilar. Bak bir cocugum var 8 yasinda ama artik olmuyor maalesef tup bebekle tedavi görüyorum simdi. Ki oglum kendiliğinden olmustu

Bendeki kanama genelde boyle crinone jel tortusu ve koyu kahve leke bazen kan can sikici moral bozucu

Eklentiler

• IMG-20190128-WA0006.jpeg
    IMG-20190128-WA0006.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 65
Aynen bu normal kanama gbi degil zaten. Ilac kaynaklı duruyor. Icini ferah tut canim benim..
Oyle mi ay ne bileyim cok korkuyorum gerçekten cok degisik birseymis o kadar ugrasiyosun yasin olmus 35 basina gelmeyen kalmamis 3.denemen vucudun olmus mosmor psikolojin olmus leyla bide ustune zar zor elde ettigim cocugu kaybetmek agor gelir bana. Ama her halimize elhamdülillah o ayri. Mevla ne derse o

amin
Biliyorum canım ama elimde degil bu ara yine psikolojim bozulmuş herşeye aglamak istiyorum. Bu arada senin kaçıncı denemen

Oyle mi ay ne bileyim cok korkuyorum gerçekten cok degisik birseymis o kadar ugrasiyosun yasin olmus 35 basina gelmeyen kalmamis 3.denemen vucudun olmus mosmor psikolojin olmus leyla bide ustune zar zor elde ettigim cocugu kaybetmek agor gelir bana. Ama her halimize elhamdülillah o ayri. Mevla ne derse o
Hm canım 3 denemeymiş çok şükür oldu en azından insan olcagını bilse aslında hiç sıkıntı yapmasına gerek yok. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anne::KK4::KK4:

Hm canım 3 denemeymiş çok şükür oldu en azından insan olcagını bilse aslında hiç sıkıntı yapmasına gerek yok. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anne::KK4::KK4:
Amin canim cok tesekkur ederim

Back