- 18 Mart 2017
- 108
- 121
- 53
Yok 1 tanesi transferden 1 hafta önce.2.si de transfer gunu transfere gırmeden önce.aynen maliyetli ama 3 denemede zaten o kadar para harcandı ki artık 400 tl batmamaya basladıO serum bayaa uzun sürüyo bildiğim kadarıyla. 2-3 saat falan. Transfer günü 2 defa bunu mu verdiler? Bi de tanesi 400 tl maşallah
Benimde aynı olmuştu canımKızlar bende asiri gaz sancisi ishal basladitransfer sonrasi kabiz olurmus genelde bende neden ishal oldu ki cok mutsuz ve üzgünüm
Daha maliyetliymis o sanirimDoktorunuzla konusup karından vurulan prolutex iğneyi isteseniz daha rahat edersiniz bence
Benim de 3.deneme. Serumu iç deseler içicez artık :)) Dediğin gibi dünyanın parasını döktük bu işe. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz arkadaşımYok 1 tanesi transferden 1 hafta önce.2.si de transfer gunu transfere gırmeden önce.aynen maliyetli ama 3 denemede zaten o kadar para harcandı ki artık 400 tl batmamaya basladısaglıklı bebeklerımız olsun da mal çalısılır kazanılır
Haha ay birden gülme krizi geldi :) cocuk olsun diye su yaptiklarimiz gercekten takdire şayan kizlar. Bende icerdim serumu yeter ki cocuk olsun :)Benim de 3.deneme. Serumu iç deseler içicez artık :)) Dediğin gibi dünyanın parasını döktük bu işe. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz arkadaşım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
teşekkürler canım duan için binler amin.Peki yerleşme kanaması oldu mu?olduysa kaçıncı gün?Kusura bakma çok soru sordumDiğer 2 denemelerimde hiç yatmadım sürekli hareket halinde yemekti bulasıktı vs olumsuz oldu.tabi olacagı varsa her turlu oluyo ayrıı konu.bu kez 4 gün hiç bişey yapmadım hep uzandım arada yemek yemek ıcın tuvalet ve iğne vurulmak ıcın kalktım sadece.test gunune kadar da sadece makıneye bulasık dızmek ve tek cesıt bı yemek yapmk için kalktım.dısarı bıle cıkmadım korkumdankasık agrım olmadı sadece bı ıkı kere batma o kadar.her denemede farklı şikayetler oluyor.insallah pozitif sonuclarınızı goruruz
Vildanın 5.gün 1 embriyosu oldu, rahim filmi çektirip çarsamba günü mustafa beyle görüşcekmişkızlar vildandan haber var mı?
Rahim dinlendir me mi?Sende durumlar nasıl canım?Vildanın 5.gün 1 embriyosu oldu, rahim filmi çektirip çarsamba günü mustafa beyle görüşcekmiş
Evet rahim dinlendirme sürecinde şimdi. Bu arada rahim filmi çektirecekRahim dinlendir me mi?Sende durumlar nasıl canım?
Yok canım bende hiç kanama olmadı.rica ederim ne istersen sorabilirsinteşekkürler canım duan için binler amin.Peki yerleşme kanaması oldu mu?olduysa kaçıncı gün?Kusura bakma çok soru sordum
Aynen valla bi serum içmediğim kaldı zatenBenim de 3.deneme. Serumu iç deseler içicez artık :)) Dediğin gibi dünyanın parasını döktük bu işe. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz arkadaşım
Bi kutısu 128 tl sanırım.içinde 7 adet var.sabah aksam 1er doz.progestan iğne ne kadardı hatırlamıyorumDaha maliyetliymis o sanirim
Amin canım..Aynen valla bi serum içmediğim kaldı zatenAllahım hepinize pozitif sonuclar gösterir insallah.Amin
Benim de 3.deneme. Serumu iç deseler içicez artık :)) Dediğin gibi dünyanın parasını döktük bu işe. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz arkadaşım
Haha ay birden gülme krizi geldi :) cocuk olsun diye su yaptiklarimiz gercekten takdire şayan kizlar. Bende icerdim serumu yeter ki cocuk olsun :)
kizlarrr olacak imsallahhhhhh hepinizin hepimizin ben inaniyorum... inanmak istiyorum. Benim de yarın progesteron tahlili ve cumartesi transfer ama heyecan simdilik yok. Kayinvalidemler geldi onlarla biraz rahatladimmm. BakalimmmAynen valla bi serum içmediğim kaldı zatenAllahım hepinize pozitif sonuclar gösterir insallah.Amin
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Valla kliniğin önünden bike geçesim yok. Fulyadan nefret ettim :))kizlarrr olacak imsallahhhhhh hepinizin hepimizin ben inaniyorum... inanmak istiyorum. Benim de yarın progesteron tahlili ve cumartesi transfer ama heyecan simdilik yok. Kayinvalidemler geldi onlarla biraz rahatladimmm. Bakalimmm
Hergün mutlaka en az 2 yumurta yiyodum bol peynirli omlet olarak ya da sucuklu yumurta:))Dr tavsiyesi olarak degıl canım cok istiyordu.3-4 gun oncesine kadar da yerdim ama malesef mide bulantım yuzunden yemıyorum su an.Kesinlikle kendımı yormadım ne ev işleri için ne de yemek yapmsk için.Stres de yapmadım sürekli sevdıgım yabancı dizileri izleyip dikkatımı dagıttım.Bi de tavsiyem tedavinizi kımselere anlatmamanız.Cunku insanların ne soruları ne tavsiyeleri ne de eleştirileri biter.Kafanız rahat olmalıAmin canım..
Transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat ettin? Ne yedin ne içtin :)
Hadi hayirli sonuclarin olur insallah birlikte bekleriz sonucu :)kizlarrr olacak imsallahhhhhh hepinizin hepimizin ben inaniyorum... inanmak istiyorum. Benim de yarın progesteron tahlili ve cumartesi transfer ama heyecan simdilik yok. Kayinvalidemler geldi onlarla biraz rahatladimmm. Bakalimmm
Ah o akrabalar komşular arkadaslar yok mu varliklari da bir dert yokluklari daHergün mutlaka en az 2 yumurta yiyodum bol peynirli omlet olarak ya da sucuklu yumurta:))Dr tavsiyesi olarak degıl canım cok istiyordu.3-4 gun oncesine kadar da yerdim ama malesef mide bulantım yuzunden yemıyorum su an.Kesinlikle kendımı yormadım ne ev işleri için ne de yemek yapmsk için.Stres de yapmadım sürekli sevdıgım yabancı dizileri izleyip dikkatımı dagıttım.Bi de tavsiyem tedavinizi kımselere anlatmamanız.Cunku insanların ne soruları ne tavsiyeleri ne de eleştirileri biter.Kafanız rahat olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?