• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım bende hiç kanama olmadı.rica ederim ne istersen sorabilirsin
Bende de şimdilik yok .eşim dışarı çıkalım hava alalım dedi .dün burda bayağı bir kar yağışı vardı .çıkmak istemedim .sen günlük evde dolaşma dışında dışarıya çıktın mı yürüyüş için?dün yavaş yavaş evle uğraştım yemek yaptım eşim hemen uzan dinlen diyor çok sıkıldım .Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

kizlarrr olacak imsallahhhhhh hepinizin hepimizin ben inaniyorum... inanmak istiyorum. Benim de yarın progesteron tahlili ve cumartesi transfer ama heyecan simdilik yok. Kayinvalidemler geldi onlarla biraz rahatladimmm. Bakalimmm
canım o iğneleri ben vurduğumda karnım çok kötü ağrıyordu kardeşimle yürüyüş yapınca iyi geliyordu.Deniyebilirsin.

Hergün mutlaka en az 2 yumurta yiyodum bol peynirli omlet olarak ya da sucuklu yumurta:))Dr tavsiyesi olarak degıl canım cok istiyordu.3-4 gun oncesine kadar da yerdim ama malesef mide bulantım yuzunden yemıyorum su an.Kesinlikle kendımı yormadım ne ev işleri için ne de yemek yapmsk için.Stres de yapmadım sürekli sevdıgım yabancı dizileri izleyip dikkatımı dagıttım.Bi de tavsiyem tedavinizi kımselere anlatmamanız.Cunku insanların ne soruları ne tavsiyeleri ne de eleştirileri biter.Kafanız rahat olmalı
Canım bende çok rahattım fakat eşim konuyu açıyordu artık transfere kadar bu konu hakkında konuşmamasını rica ettim:)Ben unutsamda yanımda bahçeci videolarına bakıyor:)Unutuyor:)ister istemez düşünüyorsun.

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım Allah yardımcın olsun.O sıkışmada çok zor.Telaşlanma bol bol dua et.Strese gerek yok.

Evet tarnsfer bitti dinleniyorum . Cok rahat gecti aci hic hissetmedim . Dr zeki Akkum . Basim stresten catliyor . Ates bastuuuu. 6 subat test günüm :anneadayı::anne::KK200::emir_bebek::110::dondurma::dua:

Sıkışmami surekli kontrol ettiler fazla geleni bosalttilar. Hic kasmadim rahat biraktim kendimi. O yuzden cok da rahat gecti. 1 tane 3. Gün embriyom kaldi dondurulacak . Bu 6. Gun blastti. Iyi kalite 3. Gun bundan daha iyimis. Hayirlusu bakalim.

Sıkışmami surekli kontrol ettiler fazla geleni bosalttilar. Hic kasmadim rahat biraktim kendimi. O yuzden cok da rahat gecti. 1 tane 3. Gün embriyom kaldi dondurulacak . Bu 6. Gun blastti. Iyi kalite 3. Gun bundan daha iyimis. Hayirlusu bakalim.
Hayırlısı olsun canım.Bugün kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ?İyi dinlenmeler.

Neden 2 tane koymadilar acaba bana da tek koydular

Son düzenleme:
Evet yas itibariyle 1 tane koydular. Tutsun da tek olsun hic sikinti yok

Back