Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ben de emre beyin hastasıyım önce Allah’ın sonra onun sayesinde pozitif sonucumu aldım gebelik sürecim gayet iyi ilerliyor çok memnunum keşke daha önce bulsaydım da gitseydim emre beye herkese tavsiye ediyorum emre beyi
Hayırlı olsun masallah darısı başımıza :)))Merhaba kızlar benim de doktorum bahceci fulya güvenç hoca 11. Gun pazartesi test yaptım beta hcg 405 çıkmıştı bugün tekrar yaptım 1723 cikti çok heyecanliyim 15gun sonra çağırdı güvenç hoca bakalim
Allah herkezin kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahHayırlı olsun masallah darısı başımıza :)))
amin Allah hayırlısını nasip etsinMerhaba kızlar benim de doktorum bahceci fulya güvenç hoca 11. Gun pazartesi test yaptım beta hcg 405 çıkmıştı bugün tekrar yaptım 1723 cikti çok heyecanliyim 15gun sonra çağırdı güvenç hoca bakalim
Allah herkezin kucağına almayı nasip etsin
Amin hepimize insallahamin Allah hayırlısını nasip etsin
Merhaba evet canımMerhaba kardeşim hamilemisin?
14 yumurtam toplanmıstı.13 tane döllenmişti.11 tanesi 5.güne kadar gitti yalnız doktorum embriyoları NGS için göndereceğini söyledi o yuzden biraz daha ilerlemelerini beklediler.2 gün sonra 4 embryo kaldı.3 tanesi 1ine göre daha yavasmıs.istersem dondurabileceklerini ya da biraz daha ilerleme beklememi secenek olark sundular.dondurmadım ve ertesi güne 1 embryom kaldı.genetik teste gitti ve 1 hafta sonra saglıklı oldugu haberi geldi.kalitesi 5 bc idi.Transfer sonrası şikayetim olmadı.Sadece ilk gün itibariyle yogun gaz sancım oldu.ayaklarım feci şekilde üşüyordu. 9.günümde de bi kere yogun bi mide bulantısı o kadarSelam kardeşim transferdeki sürecei bizimle paylaşurmısın?Kaç yumurta transfer edildi?transferden sonra şikayetin oldumu?hamilelik belirtisi yaşadın mı?vs
Hayır sakın mutsuz ve üzgün olma aynı şeyler benim transferimin 2.günü basladı.bende de oldu aynısı.ne kadar rahat ve stressiz olursan o kadar sıkı tutunur bebeğin:)Kızlar bende asiri gaz sancisi ishal basladitransfer sonrasi kabiz olurmus genelde bende neden ishal oldu ki cok mutsuz ve üzgünüm
Benimde 2. Gunum. Insallah olumlu birseydir canim tesekkur ederim psikolojik olarak zorlaniyorum arrik suan deli gibi aglayasim varHayır sakın mutsuz ve üzgün olma aynı şeyler benim transferimin 2.günü basladı.bende de oldu aynısı.ne kadar rahat ve stressiz olursan o kadar sıkı tutunur bebeğin:)
Rahat olman lazım bak diğer 2 denememde asırı gergin sinirliydim.herseye stres yapıyodum.bu sefer saldım gitti.Ilk 3 gun tutunma oluyor relax ol biraz.Hersey olacagına varır biz elimizden geleni yaptık diye dusunBenimde 2. Gunum. Insallah olumlu birseydir canim tesekkur ederim psikolojik olarak zorlaniyorum arrik suan deli gibi aglayasim var
Orasi oyle de iste benimde 3. Denemem insan zorlaniyor artik hem bedenen hem ruhen dayanacaz baska caresi yok. Sende umarım saglikla kucagina alirsin bebisini. Sen cok şeylere katlandin onun icin umarim o da sana layik bir evlat olur kiymetini anlarBiraz
Rahat olman lazım bak diğer 2 denememde asırı gergin sinirliydim.herseye stres yapıyodum.bu sefer saldım gitti.Ilk 3 gun tutunma oluyor relax ol biraz.Hersey olacagına varır biz elimizden geleni yaptık diye dusun
benim de 3.denemem.ılk denemede 1 yumurtam olmustu havuz yapıldı 2 yumurta oldu tutmadılar.hsg cekilince rahimde perde vardı 2.denemeden önce histeroskopi yapıldı yine tutmadı.haşimoto tiroidim var bi de üstelik yaş 40.bu 3.işte bunda intralipid serum verildi transfer öncesi ve transfer gunu 2 kere.belki o da etkilemiştir bilmiyorum.Dualarım seninle Allahın izniyle pozitif sonuc alacaksın.Orasi oyle de iste benimde 3. Denemem insan zorlaniyor artik hem bedenen hem ruhen dayanacaz baska caresi yok. Sende umarım saglikla kucagina alirsin bebisini. Sen cok şeylere katlandin onun icin umarim o da sana layik bir evlat olur kiymetini anlar
Insallan isteyen herkese versin mevlam olmazlari oldurur bizim mucizeye ihtiyacimiz var belki ama yaradan icin sadece ol demesi yeter. Umarim ben gibu bekleyen herkese hayirli evlatlar verir. Sana da bravo pes etmemis mukafatini almissin. Helal olsun bence dunyanin boyle annelere ihtiyaci var. Tvlerde goruyorum oraya buraya birakanlar iskence edenler ilgisizler. Mevlam insallah kıymetini bilenlere nasip eder.Canım
benim de 3.denemem.ılk denemede 1 yumurtam olmustu havuz yapıldı 2 yumurta oldu tutmadılar.hsg cekilince rahimde perde vardı 2.denemeden önce histeroskopi yapıldı yine tutmadı.haşimoto tiroidim var bi de üstelik yaş 40.bu 3.işte bunda intralipid serum verildi transfer öncesi ve transfer gunu 2 kere.belki o da etkilemiştir bilmiyorum.Dualarım seninle Allahın izniyle pozitif sonuc alacaksın.
O serum bayaa uzun sürüyo bildiğim kadarıyla. 2-3 saat falan. Transfer günü 2 defa bunu mu verdiler? Bi de tanesi 400 tl maşallahCanım
benim de 3.denemem.ılk denemede 1 yumurtam olmustu havuz yapıldı 2 yumurta oldu tutmadılar.hsg cekilince rahimde perde vardı 2.denemeden önce histeroskopi yapıldı yine tutmadı.haşimoto tiroidim var bi de üstelik yaş 40.bu 3.işte bunda intralipid serum verildi transfer öncesi ve transfer gunu 2 kere.belki o da etkilemiştir bilmiyorum.Dualarım seninle Allahın izniyle pozitif sonuc alacaksın.
Canım peki yatarak mı geçirdin zamanını yoksa rutin işlerini zorlanmadan mı yaptın ?Ayrıca transferden sonra kasık ağrın oldu mu?Herkeste değişiyor şikayetler benimde teste 1 haftam kaldı.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin14 yumurtam toplanmıstı.13 tane döllenmişti.11 tanesi 5.güne kadar gitti yalnız doktorum embriyoları NGS için göndereceğini söyledi o yuzden biraz daha ilerlemelerini beklediler.2 gün sonra 4 embryo kaldı.3 tanesi 1ine göre daha yavasmıs.istersem dondurabileceklerini ya da biraz daha ilerleme beklememi secenek olark sundular.dondurmadım ve ertesi güne 1 embryom kaldı.genetik teste gitti ve 1 hafta sonra saglıklı oldugu haberi geldi.kalitesi 5 bc idi.Transfer sonrası şikayetim olmadı.Sadece ilk gün itibariyle yogun gaz sancım oldu.ayaklarım feci şekilde üşüyordu. 9.günümde de bi kere yogun bi mide bulantısı o kadar
Amin insallah sen de cektıgın zorlukların ödülüni alacaksın yakında.Bol dua ve pozitiflik en buyuk destekInsallan isteyen herkese versin mevlam olmazlari oldurur bizim mucizeye ihtiyacimiz var belki ama yaradan icin sadece ol demesi yeter. Umarim ben gibu bekleyen herkese hayirli evlatlar verir. Sana da bravo pes etmemis mukafatini almissin. Helal olsun bence dunyanin boyle annelere ihtiyaci var. Tvlerde goruyorum oraya buraya birakanlar iskence edenler ilgisizler. Mevlam insallah kıymetini bilenlere nasip eder.
Diğer 2 denemelerimde hiç yatmadım sürekli hareket halinde yemekti bulasıktı vs olumsuz oldu.tabi olacagı varsa her turlu oluyo ayrıı konu.bu kez 4 gün hiç bişey yapmadım hep uzandım arada yemek yemek ıcın tuvalet ve iğne vurulmak ıcın kalktım sadece.test gunune kadar da sadece makıneye bulasık dızmek ve tek cesıt bı yemek yapmk için kalktım.dısarı bıle cıkmadım korkumdanCanım peki yatarak mı geçirdin zamanını yoksa rutin işlerini zorlanmadan mı yaptın ?Ayrıca transferden sonra kasık ağrın oldu mu?Herkeste değişiyor şikayetler benimde teste 1 haftam kaldı.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Doktorunuzla konusup karından vurulan prolutex iğneyi isteseniz daha rahat edersiniz benceBenim de cumartesi transferim var. Heyecan asiri var yalniz su progestan igneler beni mahvetti bas dönmesi ates basmasi ve popo üstüne oturamama. Peki arkadaslar transferden sonra ne onerdiler yat dinlen mi normal rutin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?