hakkında hayırlısı olsun canımEvet rahim dinlendirme sürecinde şimdi. Bu arada rahim filmi çektirecek
Ben 2-3 gün içinde adet olup transfer ilaçlarına başlıcam inşallah
bizim bütün sülale biliyor canım:)Ne yapıyorsun nasıl oldun telefon üzerine telefon ama en güzel yanı anne babanın hayır duaları:)Ah o akrabalar komşular arkadaslar yok mu varliklari da bir dert yokluklari da
Bende de şimdilik yok .eşim dışarı çıkalım hava alalım dedi .dün burda bayağı bir kar yağışı vardı .çıkmak istemedim .sen günlük evde dolaşma dışında dışarıya çıktın mı yürüyüş için?dün yavaş yavaş evle uğraştım yemek yaptım eşim hemen uzan dinlen diyor çok sıkıldım .Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinYok canım bende hiç kanama olmadı.rica ederim ne istersen sorabilirsin
Duan için binler aminAynen valla bi serum içmediğim kaldı zatenAllahım hepinize pozitif sonuclar gösterir insallah.Amin
canım o iğneleri ben vurduğumda karnım çok kötü ağrıyordu kardeşimle yürüyüş yapınca iyi geliyordu.Deniyebilirsin.kizlarrr olacak imsallahhhhhh hepinizin hepimizin ben inaniyorum... inanmak istiyorum. Benim de yarın progesteron tahlili ve cumartesi transfer ama heyecan simdilik yok. Kayinvalidemler geldi onlarla biraz rahatladimmm. Bakalimmm
Canım bende çok rahattım fakat eşim konuyu açıyordu artık transfere kadar bu konu hakkında konuşmamasını rica ettim:)Ben unutsamda yanımda bahçeci videolarına bakıyor:)Unutuyor:)ister istemez düşünüyorsun.Hergün mutlaka en az 2 yumurta yiyodum bol peynirli omlet olarak ya da sucuklu yumurta:))Dr tavsiyesi olarak degıl canım cok istiyordu.3-4 gun oncesine kadar da yerdim ama malesef mide bulantım yuzunden yemıyorum su an.Kesinlikle kendımı yormadım ne ev işleri için ne de yemek yapmsk için.Stres de yapmadım sürekli sevdıgım yabancı dizileri izleyip dikkatımı dagıttım.Bi de tavsiyem tedavinizi kımselere anlatmamanız.Cunku insanların ne soruları ne tavsiyeleri ne de eleştirileri biter.Kafanız rahat olmalı
Bekleme odasinda transferimi bekliyirum ates basti cok sıkıştım heyacan telas doluyummmmmmKızlar nasılsınız?Nasıl gidiyor?
Bol şans arkadaşım :)) stres yapma, güzel şeyler düşün :))Bekleme odasinda transferimi bekliyirum ates basti cok sıkıştım heyacan telas doluyummmmmm
Hayırlısı olsun canım.Bugün kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ?İyi dinlenmeler.Sıkışmami surekli kontrol ettiler fazla geleni bosalttilar. Hic kasmadim rahat biraktim kendimi. O yuzden cok da rahat gecti. 1 tane 3. Gün embriyom kaldi dondurulacak . Bu 6. Gun blastti. Iyi kalite 3. Gun bundan daha iyimis. Hayirlusu bakalim.
Hayirli olsun canım sakin ol hersey olacagina varırBekleme odasinda transferimi bekliyirum ates basti cok sıkıştım heyacan telas doluyummmmmm
Neden 2 tane koymadilar acaba bana da tek koydularSıkışmami surekli kontrol ettiler fazla geleni bosalttilar. Hic kasmadim rahat biraktim kendimi. O yuzden cok da rahat gecti. 1 tane 3. Gün embriyom kaldi dondurulacak . Bu 6. Gun blastti. Iyi kalite 3. Gun bundan daha iyimis. Hayirlusu bakalim.
35 yaş itibariyle 2 embriyo transfer ediliyor canım .Kanun öyleymiş.Neden 2 tane koymadilar acaba bana da tek koydular
senin test tarihin ne zaman?Nasıl gidiyor?Ne yapıyorsun?Şikayetin varmı?Neden 2 tane koymadilar acaba bana da tek koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?