• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah razı olsun kardeşim.Bugün yumurta toplama işlemi yapıldı.yumurta toplandı.Sorun çıkmadı çok şükür.yarında 1.gün bakalım.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hadi bakalım geçmiş olsun, ilk aşama bitti :)) kaçtane toplandı? Bildiğim kadarıyla Vildanın 4 yumurta toplandı, 4 ü de döllenmiş

Yumurta toplamada ağrı fln oldu mu sonrasında inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benim agrim oldu bi kac gun surdu ama ozellikle idrar zamaninda yani sikisinca cok kasildi sancili oldu bi kac gune gecti. Benim de cuma günü kontrolum var. Bakalim rahim kalınlığı icin sanirim bu kontrol ostrofen kullaniyorum yarin gunde 4 adete geçiyorum. Rahim dinlendirme surecinde o kadar cok aksilik cikti ki bademcikler dis agrisi . Hepsi icin antibiyotik aldim ayri ayri. Cok endiseliyim

ne kadar zor süreçler bunlar geçmiş olsun keşke brz daha dikkat etseydin bu süreçte bağışıklık sistemini güçlü tut,kefir,turşu tarzı şeyler tüket

9000 tl mi????
2018 nisan da 7750 idi eylül de falan 8.000 tl olmuştu yani 250 tl zam yapılmıştı şimdi 1000 tl nedir ya üstüne rahim dinlenndirme 900 tl den 1200 e çıkmıştı şimdi 1500 üstüne 3000 tl ilaçları koyun muayene ücreti vs derken tek deneme 15000 e mi çıkıyor aman allahımmmmm!!!!

ne kadar zor süreçler bunlar geçmiş olsun keşke brz daha dikkat etseydin bu süreçte bağışıklık sistemini güçlü tut,kefir,turşu tarzı şeyler tüket
Geldi mi geliyor iste aslinda cok direncliyim ama bunyem zayıfladı sanki.

9000 tl mi????
2018 nisan da 7750 idi eylül de falan 8.000 tl olmuştu yani 250 tl zam yapılmıştı şimdi 1000 tl nedir ya üstüne rahim dinlenndirme 900 tl den 1200 e çıkmıştı şimdi 1500 üstüne 3000 tl ilaçları koyun muayene ücreti vs derken tek deneme 15000 e mi çıkıyor aman allahımmmmm!!!!
Allahtan ben son ayda yaptirdim sadece transfer ve dondurma ucreti kaldi benim. Cok yuksek maalesef . Allah herkese yardim etsin maddi manevi cok zor. Insallah karsiligini en guzel sekilde aliriz giden paraciklar olsun sonu :anneadayı::KK200::emir_bebek::dua::dua::dua:guzel olsun

9000 tl mi????
2017 aralıkta 6.750 ydi. Ben 2018 şubatta başladım. Bi baktım 7.750 olmuş. Şimdi de 9.000. Gercekten çüş pes oha. Ekonomiyi bahane eden istediği zammı yapabiliyor ülkede maalesef. Allah yardımcımız olsun

Off ya fiyatlar çok fena. Naptın peki başlıyo musun karar verdin mi?
Bilmiyorum cnm aslında tam karar vermiş değilim son tedavim olsun istiyorum öncekiler boş gebelik ve kimyasal oldu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir kaç ay eşime ve bana kur uygulayacagim inş gerek kalmaz sonrasında gitmek istyrm ama

kızlar beni ekomik olarak zorlamıştı tüp bebek o yüzden bahçeci umutta tüp bebek raporlu tedavi daha uyguna geliyor bana mantıklı gelmişti rapora uyanlar bunu da düşünsün bence

Bilmiyorum cnm aslında tam karar vermiş değilim son tedavim olsun istiyorum öncekiler boş gebelik ve kimyasal oldu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir kaç ay eşime ve bana kur uygulayacagim inş gerek kalmaz sonrasında gitmek istyrm ama
Ovulasyon testletiyle yumurtlamayı takip et canım. Ya da doktor kontrolünde klomenle yumurta büyütüp sonra çatlatma vuruyolar ya.. 1-2 ay öyle dene. Allah büyük :dua:

bebek sahibi olamamak artık hastalık durumuna gelmiş durumda ve insanların tek çaresi tüp bebek iken fiyatların bukadar yüksek olması gerçekten çok acı paran yok ise bebek sahibi olabilmek için elinden bir şey gelmiyor.devlet hastanesi ve üni hastaneleri 1,5-2 sene sonrasına gün veriyo ve özel kadar da dikkat etmiyolar topla transfer et bitti.
bence ücretlerde bir sınır getirilmeli.

bebek sahibi olamamak artık hastalık durumuna gelmiş durumda ve insanların tek çaresi tüp bebek iken fiyatların bukadar yüksek olması gerçekten çok acı paran yok ise bebek sahibi olabilmek için elinden bir şey gelmiyor.devlet hastanesi ve üni hastaneleri 1,5-2 sene sonrasına gün veriyo ve özel kadar da dikkat etmiyolar topla transfer et bitti.
bence ücretlerde bir sınır getirilmeli.
Evet bence de bi sınır olmalı. Bi de bahceci gibi klinikler tek günde maliyetlerini çıkartıyorlardır. Sabah 7 de başlıyo hastalar gelmeye. Sürekli kalabalık klinik. Aşırı derecede pahalı. Sektör de çığ gibi büyüyor.

kesinlikleeee bazen cumartesi günleri klinikte oturmaya yer olmuyor.
bi kaç seneye kadar durum daha vahim olacak bence

Benimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim

Back