Diyarbakır için fiyat fazlaBende bugun diyarbakir bahcecide gorusme yaptim 8bin tl ilaclar haric tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyarbakır için fiyat fazlaBende bugun diyarbakir bahcecide gorusme yaptim 8bin tl ilaclar haric tabi
Güzel sayıda toplanmış. İnşallah bu sefer döllenmede sorun yaşamazsın.Benimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim
Insallah canimBenimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim
Diyarbakir olmasi birseyi degistirmiyo canim merkez kurumsal ve standartDiyarbakır için fiyat fazla
Diyarbakirli degilim gorev dolayisiyla burdayiz batidaki bir cok sehir buradan cok geride burda yasayan insanlarin yasam standartlarina bakacak olursak 8 bin az bileDiyarbakir olmasi birseyi degistirmiyo canim merkez kurumsal ve standart
Ama sadece diyarbakirdan hastalar gelmiyor ki dogu guneydogu hep burayi tercih ediyir . Maddi durumumuz orta ama bizi bile zorladi.Diyarbakirli degilim gorev dolayisiyla burdayiz batidaki bir cok sehir buradan cok geride burda yasayan insanlarin yasam standartlarina bakacak olursak 8 bin az bile
Dedigim gibi fiyatlari her merkezlerinde standart yani istanbul izmir diyarbakir ayirt etmio canim tabiki zorlamazmi kolay degil hele bikac deneme olduysaAma sadece diyarbakirdan hastalar gelmiyor ki dogu guneydogu hep burayi tercih ediyir . Maddi durumumuz orta ama bizi bile zorladi.
Döllenme sorunu diye bişey mi var Yumurta veya sperm kalitesinden mi kaynaklanıyor acaba ?Benimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim
Evet haklısın . Özellikle ıstanbulda nuayeneler cok yuksekmisDedigim gibi fiyatlari her merkezlerinde standart yani istanbul izmir diyarbakir ayirt etmio canim tabiki zorlamazmi kolay degil hele bikac deneme olduysa
Ovulasyon testi çok defa denedim cnm ama hiç çift çizgiyi yakalayamadim kendi kendime olmuyor adetim 9 gün geçti yine olunca yumurta takibi dr yaptircam bu ay ve çatlatma denicez bakalım rabbim büyük ol der ve olur ins hayırlısı cnm yaOvulasyon testletiyle yumurtlamayı takip et canım. Ya da doktor kontrolünde klomenle yumurta büyütüp sonra çatlatma vuruyolar ya.. 1-2 ay öyle dene. Allah büyük
Ben o açıdan demedim sadece adı kurumsal Diyarbakır'daki bina ortam imkanlar diğerleriyle aynı değil mesela bunlar bile önemli hasta odaları muamele en önemlisi de doktor oraya gidip yanlış tedavi uygulanan bir hasta olarak yazdımDiyarbakir olmasi birseyi degistirmiyo canim merkez kurumsal ve standart
Ben o açıdan demedim sadece adı kurumsal Diyarbakır'daki bina ortam imkanlar diğerleriyle aynı değil mesela bunlar bile önemli hasta odaları muamele en önemlisi de doktor oraya gidip yanlış tedavi uygulanan bir hasta olarak yazdımDiyarbakir olmasi birseyi degistirmiyo canim merkez kurumsal ve standart
Antep ve Malatya'da da merkezler var sadece oraya girmiyorlar ki ben gittim bin pişmanım orası da ayrı ondan diyorum 8 bin fazla hoca prof bile değil Ankara'da bahçeci hocası prof ama 8 bin merkez işte fazla demenin fiyatı bir açıdan da buAma sadece diyarbakirdan hastalar gelmiyor ki dogu guneydogu hep burayi tercih ediyir . Maddi durumumuz orta ama bizi bile zorladi.
Diyarbakır'ı çok yakından bilen biriyim inanın hepsinin durumu çok iyi değil evet gelişmiş olabilir ama bu fiyatın az görülmesini gerektiriyor ki ben sebebini yazdım açık açık yazıp uyarı almak da istemiyorumDiyarbakirli degilim gorev dolayisiyla burdayiz batidaki bir cok sehir buradan cok geride burda yasayan insanlarin yasam standartlarina bakacak olursak 8 bin az bile
Anladım canım. Bol şans. İnşallah tüpe gerek kalmazOvulasyon testi çok defa denedim cnm ama hiç çift çizgiyi yakalayamadim kendi kendime olmuyor adetim 9 gün geçti yine olunca yumurta takibi dr yaptircam bu ay ve çatlatma denicez bakalım rabbim büyük ol der ve olur ins hayırlısı cnm ya
Valla çok sevindim hayırlı olsun :)) rahim dinlendirme olmıcak mı10 yumurta 8 dollenme benim icin mucize bahceci umut sabri hoca gercekten isini hakkiyla yapan bir doktor elinden geleni yapiyor gerisi takdiri ilahi insallah cumartesi transfer olabilirim