• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim
Güzel sayıda toplanmış. İnşallah bu sefer döllenmede sorun yaşamazsın.
Bu döllenmeyle alakalı özel bi önlem alacak mı labaratuar? Yapılacak bişi var mı yani? Doktorun kimdi?

Diyarbakirli degilim gorev dolayisiyla burdayiz batidaki bir cok sehir buradan cok geride burda yasayan insanlarin yasam standartlarina bakacak olursak 8 bin az bile
Ama sadece diyarbakirdan hastalar gelmiyor ki dogu guneydogu hep burayi tercih ediyir . Maddi durumumuz orta ama bizi bile zorladi.

Benimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim
Döllenme sorunu diye bişey mi var ‍♀️ Yumurta veya sperm kalitesinden mi kaynaklanıyor acaba ?

Ovulasyon testletiyle yumurtlamayı takip et canım. Ya da doktor kontrolünde klomenle yumurta büyütüp sonra çatlatma vuruyolar ya.. 1-2 ay öyle dene. Allah büyük :dua:
Ovulasyon testi çok defa denedim cnm ama hiç çift çizgiyi yakalayamadim kendi kendime olmuyor adetim 9 gün geçti yine olunca yumurta takibi dr yaptircam bu ay ve çatlatma denicez bakalım rabbim büyük ol der ve olur ins hayırlısı cnm ya

Ay valla ne zor seyler ya daha aramadilar hastaneden dollenme oldu mu diye kalbim dayanmayacak artik bebek yapak derken kalp hastasi olacaz :(

Canım selam ben bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum raporlu oldum tedavimi fiyat baya düşmüştü ozaman . İstanbul merkezleri aynı fiyat ama merkezde tanıstgm ve diyarbakırda da tedavi gören arkadaşlar vardı diğer merkezler daha azmış fiyatlar

Arti 1900 ilaçlar tabi bu 2018 fiyati.

Eklentiler

• 15477113047162025331830167510087.jpg
    15477113047162025331830167510087.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 78
Diyarbakir olmasi birseyi degistirmiyo canim merkez kurumsal ve standart
Ben o açıdan demedim sadece adı kurumsal Diyarbakır'daki bina ortam imkanlar diğerleriyle aynı değil mesela bunlar bile önemli hasta odaları muamele en önemlisi de doktor oraya gidip yanlış tedavi uygulanan bir hasta olarak yazdım

Diyarbakir olmasi birseyi degistirmiyo canim merkez kurumsal ve standart
Ben o açıdan demedim sadece adı kurumsal Diyarbakır'daki bina ortam imkanlar diğerleriyle aynı değil mesela bunlar bile önemli hasta odaları muamele en önemlisi de doktor oraya gidip yanlış tedavi uygulanan bir hasta olarak yazdım

Ama sadece diyarbakirdan hastalar gelmiyor ki dogu guneydogu hep burayi tercih ediyir . Maddi durumumuz orta ama bizi bile zorladi.
Antep ve Malatya'da da merkezler var sadece oraya girmiyorlar ki ben gittim bin pişmanım orası da ayrı ondan diyorum 8 bin fazla hoca prof bile değil Ankara'da bahçeci hocası prof ama 8 bin merkez işte fazla demenin fiyatı bir açıdan da bu

Diyarbakirli degilim gorev dolayisiyla burdayiz batidaki bir cok sehir buradan cok geride burda yasayan insanlarin yasam standartlarina bakacak olursak 8 bin az bile
Diyarbakır'ı çok yakından bilen biriyim inanın hepsinin durumu çok iyi değil evet gelişmiş olabilir ama bu fiyatın az görülmesini gerektiriyor ki ben sebebini yazdım açık açık yazıp uyarı almak da istemiyorum

Ovulasyon testi çok defa denedim cnm ama hiç çift çizgiyi yakalayamadim kendi kendime olmuyor adetim 9 gün geçti yine olunca yumurta takibi dr yaptircam bu ay ve çatlatma denicez bakalım rabbim büyük ol der ve olur ins hayırlısı cnm ya
Anladım canım. Bol şans. İnşallah tüpe gerek kalmaz

10 yumurta 8 dollenme benim icin mucize bahceci umut sabri hoca gercekten isini hakkiyla yapan bir doktor elinden geleni yapiyor gerisi takdiri ilahi insallah cumartesi transfer olabilirim

10 yumurta 8 dollenme benim icin mucize bahceci umut sabri hoca gercekten isini hakkiyla yapan bir doktor elinden geleni yapiyor gerisi takdiri ilahi insallah cumartesi transfer olabilirim
Valla çok sevindim hayırlı olsun :)) rahim dinlendirme olmıcak mı

Back