• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ngs den bahsedilmedi arkadaslar göndermesem sikinti olur mu acaba ya maliyeto nedir onun
Biraz maliyetli, 350 usd
Ngs biraz sizin insiyatifinize kalmış bişi. Genelde birden fazla başarısız denemelerde ya da 35-40 yaş üstü kadın hastalara öneriyorlar.
Sizin şuanki süreciniz nedir? 5.gün embriyosundan biyopsi alıp gönderiyorlar. Doktorunuzla konuşun, belki gerek görmemiştir

Benim de tup bebek tedavisinde gonal f 2. Gunundeyim. Yasim 31 ilk denemem ve 7.5 yasinda bir oglum.var. belki gerek gormemistir dr o yuzden es geçmiştir

Bazı doktorlar Rahim filmini transferden önce istiyor, bazı doktorlar ise tedavi öncesi istiyor. Eninde sonunda şart yani :)))
Ben yurt dışından geleceğim hasta ilişkilerinde ki bayanla konuştum adetin 2.günü gelin tedavi 20 günde biter dedi.Rahim filminden hiç bahsetmedi Eğer isterlerse bir ay içinde bitmez Sonra ki ayada sarkar muhtemelen.Hem tüp bebek stresi Hemde bu gelip gitme olayları çok zor olacak benim için Allah yardımcımız olsun

Ben yurt dışından geleceğim hasta ilişkilerinde ki bayanla konuştum adetin 2.günü gelin tedavi 20 günde biter dedi.Rahim filminden hiç bahsetmedi Eğer isterlerse bir ay içinde bitmez Sonra ki ayada sarkar muhtemelen.Hem tüp bebek stresi Hemde bu gelip gitme olayları çok zor olacak benim için Allah yardımcımız olsun
Hmmm o zaman size taze transfer mi yapılacak?? Çoğu kişiye rahim dinlendirme verip 2 ay sonra transfer yapıyolar, rahim filmini de bu arada çektirin diyolar.
valla en iyisi doktorunuzla görüşün, eğer şart derse tedavi başlamadan çektirip gelirsiniz tr ye.

Hmmm o zaman size taze transfer mi yapılacak?? Çoğu kişiye rahim dinlendirme verip 2 ay sonra transfer yapıyolar, rahim filmini de bu arada çektirin diyolar.
valla en iyisi doktorunuzla görüşün, eğer şart derse tedavi başlamadan çektirip gelirsiniz tr ye.
Hayır sıfırdan tedaviye başlayacağız.Ben burda başlamıştım tedaviye 4 ay oldu anca istediği testleri yaptırabildik çünkü randevu almak çok zor.Rahim filmi çektirmedim hiç gerek Yok çekmem dedi

arkadaslar ben bugun spora basladim kilo vermek icin muhtemelen saglikli yumurtlar vs olayı gerçekleşirse 1 ay dinlenmeden sonra transfer yapilacak. O zamana kadar yapmam da herhabgi bir sikinti olur mu acaba

Merhabalart ben de bugun diyarbakır bahceci Zeki beye gittim daha ince on muayene oldum pko olduğumu soyledi. Bugün adet 2. Gunu muayenne tathlil vs dirrk tup bebek dedi zaman kaybi ve yas acisindan bir oglum var kendiliğinden oldu 7.5 yasinda kac yıldır bebek olmuyordu daha once aydinda yasiyordum gitmedigim dr hastane kalmadi birakmistim kendimi artik ama diyarbakıra yeni tasindim ve tavsiye uzerine Zeki beye gittim gonal f igne balik yagi folik asit d 3 B12 verdi persembe tekrar kontrol bakalimmmmm heyecanliyimmm
geçmiş olsun benimde doğal yollardan olan 10 yaşında kızım var 2.si nasip olmadı.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım

ben de yurtdışındayım canım çok zor hele kızımın okulu var yanımızdada akraba yok biraz stresli olacak.hayırlısı bakalım

arkadaslar ben bugun spora basladim kilo vermek icin muhtemelen saglikli yumurtlar vs olayı gerçekleşirse 1 ay dinlenmeden sonra transfer yapilacak. O zamana kadar yapmam da herhabgi bir sikinti olur mu acaba
Zaten yumurtalar hareketlensin diye günde 5 km yürüyüş önermişti Mustafa Bahceci. Çok ağır spor olmadığı sürece sıkıntı yok bence. Tabi doktora sorun, biz ne desek boş

Back