Bana ngs den bahsedilmedi arkadaslar göndermesem sikinti olur mu acaba ya maliyeto nedir onunİnşallah senin de Sağlıklı gelir,transfer sürecini beraber geçiririz hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ngs den bahsedilmedi arkadaslar göndermesem sikinti olur mu acaba ya maliyeto nedir onunİnşallah senin de Sağlıklı gelir,transfer sürecini beraber geçiririz hayırlısı olsun
Biraz maliyetli, 350 usdBana ngs den bahsedilmedi arkadaslar göndermesem sikinti olur mu acaba ya maliyeto nedir onun
Benden istenmediMerhaba hanımlar.Tüp Bebek tedavisine başladığınızda rahim filmi çektirmek gerekiyor mu?
Merhaba hanımlar.Tüp Bebek tedavisine başladığınızda rahim filmi çektirmek gerekiyor mu?
Evet o yüzden istememiştir, doktorunuz kim?Benim de tup bebek tedavisinde gonal f 2. Gunundeyim. Yasim 31 ilk denemem ve 7.5 yasinda bir oglum.var. belki gerek gormemistir dr o yuzden es geçmiştir
Ben yurt dışından geleceğim hasta ilişkilerinde ki bayanla konuştum adetin 2.günü gelin tedavi 20 günde biter dedi.Rahim filminden hiç bahsetmedi Eğer isterlerse bir ay içinde bitmez Sonra ki ayada sarkar muhtemelen.Hem tüp bebek stresi Hemde bu gelip gitme olayları çok zor olacak benim için Allah yardımcımız olsunBazı doktorlar Rahim filmini transferden önce istiyor, bazı doktorlar ise tedavi öncesi istiyor. Eninde sonunda şart yani :)))
Hmmm o zaman size taze transfer mi yapılacak?? Çoğu kişiye rahim dinlendirme verip 2 ay sonra transfer yapıyolar, rahim filmini de bu arada çektirin diyolar.Ben yurt dışından geleceğim hasta ilişkilerinde ki bayanla konuştum adetin 2.günü gelin tedavi 20 günde biter dedi.Rahim filminden hiç bahsetmedi Eğer isterlerse bir ay içinde bitmez Sonra ki ayada sarkar muhtemelen.Hem tüp bebek stresi Hemde bu gelip gitme olayları çok zor olacak benim için Allah yardımcımız olsun
Hayır sıfırdan tedaviye başlayacağız.Ben burda başlamıştım tedaviye 4 ay oldu anca istediği testleri yaptırabildik çünkü randevu almak çok zor.Rahim filmi çektirmedim hiç gerek Yok çekmem dediHmmm o zaman size taze transfer mi yapılacak?? Çoğu kişiye rahim dinlendirme verip 2 ay sonra transfer yapıyolar, rahim filmini de bu arada çektirin diyolar.
valla en iyisi doktorunuzla görüşün, eğer şart derse tedavi başlamadan çektirip gelirsiniz tr ye.
aminnn hepimizeeee İNSALLAH KUZUCUM100.sayfaya yazmasam olmazdı :)) Allah pozitif sonuçları da yazmayı nasip etsin inşallah hepimize
geçmiş olsun benimde doğal yollardan olan 10 yaşında kızım var 2.si nasip olmadı.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin AllahımMerhabalart ben de bugun diyarbakır bahceci Zeki beye gittim daha ince on muayene oldum pko olduğumu soyledi. Bugün adet 2. Gunu muayenne tathlil vs dirrk tup bebek dedi zaman kaybi ve yas acisindan bir oglum var kendiliğinden oldu 7.5 yasinda kac yıldır bebek olmuyordu daha once aydinda yasiyordum gitmedigim dr hastane kalmadi birakmistim kendimi artik ama diyarbakıra yeni tasindim ve tavsiye uzerine Zeki beye gittim gonal f igne balik yagi folik asit d 3 B12 verdi persembe tekrar kontrol bakalimmmmm heyecanliyimmm
en iyisi dr una sormak benim bildiğim sadece hergün düzenli yirüyüşarkadaslar ben bugun spora basladim kilo vermek icin muhtemelen saglikli yumurtlar vs olayı gerçekleşirse 1 ay dinlenmeden sonra transfer yapilacak. O zamana kadar yapmam da herhabgi bir sikinti olur mu acaba
benimde 10 yasında kızım var banada birsey söylemedi.dediğin gibi gerek görmemiştirBenim de tup bebek tedavisinde gonal f 2. Gunundeyim. Yasim 31 ilk denemem ve 7.5 yasinda bir oglum.var. belki gerek gormemistir dr o yuzden es geçmiştir
ben de yurtdışındayım canım çok zor hele kızımın okulu var yanımızdada akraba yok biraz stresli olacak.hayırlısı bakalımBen yurt dışından geleceğim hasta ilişkilerinde ki bayanla konuştum adetin 2.günü gelin tedavi 20 günde biter dedi.Rahim filminden hiç bahsetmedi Eğer isterlerse bir ay içinde bitmez Sonra ki ayada sarkar muhtemelen.Hem tüp bebek stresi Hemde bu gelip gitme olayları çok zor olacak benim için Allah yardımcımız olsun
Zaten yumurtalar hareketlensin diye günde 5 km yürüyüş önermişti Mustafa Bahceci. Çok ağır spor olmadığı sürece sıkıntı yok bence. Tabi doktora sorun, biz ne desek boşarkadaslar ben bugun spora basladim kilo vermek icin muhtemelen saglikli yumurtlar vs olayı gerçekleşirse 1 ay dinlenmeden sonra transfer yapilacak. O zamana kadar yapmam da herhabgi bir sikinti olur mu acaba
Canım sende mi Türkiye ye gideceksin tüp bebek içinben de yurtdışındayım canım çok zor hele kızımın okulu var yanımızdada akraba yok biraz stresli olacak.hayırlısı bakalım
Cnm nerelerdesin napiyosun benim.2.testim 600 cikti sukur.evdeyim.devamli dinlenir vaziyetde hicbir belirtim yok sende varmi?doktor kese icin 10 gun sonra gel dedi.hepsi bir bekleyis ya allahim herkezin kucagini doldursun.Canım 3. Sıradaki resim beklemiş mi