10 yumurtanın 8 olgun çıkmış ve 8 de döllenmiş daha net yorum için yarın aranıcagız eğer beşinci güne giderse biyopsi alınacak Pazartesi,daha önce ki tedavilerimden bildiğim için beşinci gününu altı tane görür inşallah diyorum sizce kaç tanesine pgt yaptırmalıyım

Harika canım çok güzel. İnşallah dediğin gibi enaz 6 tanesi 5.günü görür.
Bence enaz 4 tane göndermelisin. Maliyeti sorun değilse hepsini gönder, ama 350 usd çok gercekten

Merhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah

Allahım ne güzel msj bu maşallah rabbim nazarlardan saklasın Sağlıklı evlat nasip etsin.peki bişey merak ettim rahim dinlendirme süresinde toplama işleminden sonra kaç adet görüp tedaviye devam ettin

QUOTE="Zeyzey86, post: 57866450, member: 915467"]Amin çok teşekkür ederim.. 1 kez adet gördüm toplama işleminden sonra o arada da genetik sonucum gelmişti çok şükür . Sonra da transfer yapıldı[/QUOTE]
Genetikten kaç güne geldi darısı başımıza diyelim o zaman

ayy insallah ne güzel maşşallah rabbim ol dedikten sonra bize de ol de yarabbim amin amin amin

Darısı hayırlısı ile başınıza inşallah . Genetik sonucum 17-18 gün içinde gelmişti sanırım tam net hatırlayamadım

Eşimi aramış hastane güzel haberlerimiz var iki tane embriyodan biyopsi alındı,gün içinde üç taneden daha alabileceğiz bu ikisi önden geliyordu demişler herşey müthiş 8 de 5 adet biyopsi çok iyi demişler.artık hayırlısı diyeceğiz bi tane olsun bizim olsun benim daha önce de il defa 6 yumurtam 5 günü gördü fakat olmadı tutmadı toplam 5 denemem oldu yaşımda 28 di olmadı bu sefer ilk defa Pgt yaptıracağız inşallah bu sefer rabbim yüzümüze gülsün bizi de görsün ne olur

massallah ne güzel haber

Oh oh ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar ben de gittim bugün kontrole. Açıkcası moralim bozuk biraz. Okadar incir yedim, bal-polen-arısütü-propolis karışımı yedim, hergün 3-4 km yürüdüm. Ama sadece 7 yumurta var şuan. Onların da kaçı olgun çıkacak Allah bilir
Cuma ya da cmt toplanacak, nolur dua edin..

ayy canım bende aynı durumdayım yediklerimiz yumurta sayısını değil kalitesini arttıyor haftda 2 gün balık sabah bal polen incir yemekten sistim kilo aldım nasıl vercem bu kiloyu bilmem yememeye basladım

zeyzey86 ne yazmıs bak nasıl umıt oluyor insana (Merhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…