- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
Ne ameliyatı oldu eşiniz varikoselmi[/QUOva
varikosel daha once olmuş.(Bu başka bir ameliyat )
Harika canım çok güzel. İnşallah dediğin gibi enaz 6 tanesi 5.günü görür.10 yumurtanın 8 olgun çıkmış ve 8 de döllenmiş daha net yorum için yarın aranıcagız eğer beşinci güne giderse biyopsi alınacak Pazartesi,daha önce ki tedavilerimden bildiğim için beşinci gününu altı tane görür inşallah diyorum sizce kaç tanesine pgt yaptırmalıyım
amin insallahBen de 4 düşünüyorum darısı size inşallah bol bol yumurta olur beşinci güne ulaşır
İnşallah arkadaşımBen de 4 düşünüyorum darısı size inşallah bol bol yumurta olur beşinci güne ulaşır
Allahım ne güzel msj bu maşallah rabbim nazarlardan saklasın Sağlıklı evlat nasip etsin.peki bişey merak ettim rahim dinlendirme süresinde toplama işleminden sonra kaç adet görüp tedaviye devam ettinMerhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah
ayy insallah ne güzel maşşallah rabbim ol dedikten sonra bize de ol de yarabbim amin amin aminMerhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah
massallah ne güzel haberEşimi aramış hastane güzel haberlerimiz var iki tane embriyodan biyopsi alındı,gün içinde üç taneden daha alabileceğiz bu ikisi önden geliyordu demişler herşey müthiş 8 de 5 adet biyopsi çok iyi demişler.artık hayırlısı diyeceğiz bi tane olsun bizim olsun benim daha önce de il defa 6 yumurtam 5 günü gördü fakat olmadı tutmadı toplam 5 denemem oldu yaşımda 28 di olmadı bu sefer ilk defa Pgt yaptıracağız inşallah bu sefer rabbim yüzümüze gülsün bizi de görsün ne olur
ne yedin ne için opu dan oncemassallah ne güzel haber
Oh oh ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah
ayy canım bende aynı durumdayım yediklerimiz yumurta sayısını değil kalitesini arttıyor haftda 2 gün balık sabah bal polen incir yemekten sistim kilo aldım nasıl vercem bu kiloyu bilmem yememeye basladımKızlar ben de gittim bugün kontrole. Açıkcası moralim bozuk biraz. Okadar incir yedim, bal-polen-arısütü-propolis karışımı yedim, hergün 3-4 km yürüdüm. Ama sadece 7 yumurta var şuan. Onların da kaçı olgun çıkacak Allah bilir
Cuma ya da cmt toplanacak, nolur dua edin..
zeyzey86 ne yazmıs bak nasıl umıt oluyor insana (Merhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah)Kızlar ben de gittim bugün kontrole. Açıkcası moralim bozuk biraz. Okadar incir yedim, bal-polen-arısütü-propolis karışımı yedim, hergün 3-4 km yürüdüm. Ama sadece 7 yumurta var şuan. Onların da kaçı olgun çıkacak Allah bilir
Cuma ya da cmt toplanacak, nolur dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?