Size de hayırlı olsun üç kişi oldu şuna aynı anlar da transferimiz olacak nerdeyse

bana eşim toplansın oyle gelindedi ameliyat oldu ya hala toparlanmadı bugun 29 tane dikişini aldırdı bana umarım ocak ayı zamlarından bahsetmezler
Bana dolar zammından önce fiyat vermiştiler dolardan sonra zam geldi ve ben aradım indirim istedim %5 indirim aldım hiç yoktan iyidir

Canımm çok tesekkür ederim. Senin doğum zamanı benim transfer olucak galibaaaa
Peşinden gelicez hepimiz inşallah
Hersey yolundadır inşallah? Taşınma işlerin vardı sanki?
dualarımdasınız hepiniz rabbim hayırlısı ile nasip etsin
iyiyiz şükür canım taşınma ağustosta oldu şükür atlattık onu

Hadi bakalım hayırlı olsun. 10 güzel bi sayı bence. İnşallah hepsi döllenir arkadaşım
Kübra hoca güzel bir insan bu sefer bu süreci sonlandıracagız inşallah dedi umutlarımı yeşertti yarın akşam bu saatlerde dölenme için bilgi verecekler hayırlısı senin nasıl gidiyor senden de güzel haberler geldin inşaallah

Motivasyon önemli bişey. Evrene pozitif enerji göndermek gerek :)) inşallah güzel sonuçlanır
Benim de iğnelerin 2.günü. Bi iğneyi saplayamadım bitürlüneyse girdi en sonunda

Motivasyon önemli bişey. Evrene pozitif enerji göndermek gerek :)) inşallah güzel sonuçlanır
Benim de iğnelerin 2.günü. Bi iğneyi saplayamadım bitürlüneyse girdi en sonunda
Bianca_82 biz seninle aynı gün baslamişiz tedaviye. Ben de bugün 2. iğnemi yaptım ben de zorladim baya iğne zor giriyo sanki

Bianca_82 biz seninle aynı gün baslamişiz tedaviye. Ben de bugün 2. iğnemi yaptım ben de zorladim baya iğne zor giriyo sanki
Diğer tedavilerde kolay yapmıştım ama dün zorlandım nedense. Bugün daha rahat yaparız inşallah :))

SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah

2018 bitmeden :)) hadi bakalım güzel haberlerin başlangıcı olur inşallah :)

Ne ameliyatı oldu eşiniz varikoselmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…