- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
Size de hayırlı olsun üç kişi oldu şuna aynı anlar da transferimiz olacak nerdeyseBen de aranıza yeni katıldım.bugun kontrol vardi.sağda solda yumurtalar var dedi doktor ama kaç tane olduğunu soylemedi.ilk ignemi yapicam bugun.Bizim yumoşlar ngs'ye gidecek 5. güne kalırsa .İnşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bana dolar zammından önce fiyat vermiştiler dolardan sonra zam geldi ve ben aradım indirim istedim %5 indirim aldım hiç yoktan iyidirbana eşim toplansın oyle gelindedi ameliyat oldu ya hala toparlanmadı bugun 29 tane dikişini aldırdı bana umarım ocak ayı zamlarından bahsetmezler
Teşekkür ederim inşallah hepimiz içinHoşgeldiniz. Hayırlı olsun
Evet cumartesi tekrar kontrol var bakalimHayırlısı olsun sayı için henüz erken kontrole gittiğinizde söyler sayıyı
Remzi hocadayim benMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun..
Hangi doktordasınız ?
Remzi hoca çok güleryüzlü biri, aklınıza ne takılıyorsa sorun cevap verip açıklarRemzi hocadayim ben
dualarımdasınız hepiniz rabbim hayırlısı ile nasip etsinCanımm çok tesekkür ederim. Senin doğum zamanı benim transfer olucak galibaaaa
Peşinden gelicez hepimiz inşallah
Hersey yolundadır inşallah? Taşınma işlerin vardı sanki?
amin insallah 5 güne gelirArkadaşlar yumurta toplama bitti 10 adet yumurta toplandık bakalım bekleme süreci başladı umarım 5 güne giderler
Hadi bakalım hayırlı olsun. 10 güzel bi sayı bence. İnşallah hepsi döllenir arkadaşımArkadaşlar yumurta toplama bitti 10 adet yumurta toplandık bakalım bekleme süreci başladı umarım 5 güne giderler
Kübra hoca güzel bir insan bu sefer bu süreci sonlandıracagız inşallah dediHadi bakalım hayırlı olsun. 10 güzel bi sayı bence. İnşallah hepsi döllenir arkadaşım
Motivasyon önemli bişey. Evrene pozitif enerji göndermek gerek :)) inşallah güzel sonuçlanırKübra hoca güzel bir insan bu sefer bu süreci sonlandıracagız inşallah dediumutlarımı yeşertti yarın akşam bu saatlerde dölenme için bilgi verecekler hayırlısı senin nasıl gidiyor senden de güzel haberler geldin inşaallah
Hayırlı olsun inşallah kaliteli embriyolar oluşur çünkü bizim için sayı değil kalitesi önemli.neticede 1 tane embriyo bile yetecekArkadaşlar yumurta toplama bitti 10 adet yumurta toplandık bakalım bekleme süreci başladı umarım 5 güne giderler
Bianca_82 biz seninle aynı gün baslamişiz tedaviye. Ben de bugün 2. iğnemi yaptım ben de zorladim baya iğne zor giriyo sankiMotivasyon önemli bişey. Evrene pozitif enerji göndermek gerek :)) inşallah güzel sonuçlanır
Benim de iğnelerin 2.günü. Bi iğneyi saplayamadım bitürlüneyse girdi en sonunda
Diğer tedavilerde kolay yapmıştım ama dün zorlandım nedense. Bugün daha rahat yaparız inşallah :))Bianca_82 biz seninle aynı gün baslamişiz tedaviye. Ben de bugün 2. iğnemi yaptım ben de zorladim baya iğne zor giriyo sanki
2018 bitmeden :)) hadi bakalım güzel haberlerin başlangıcı olur inşallah :)SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah
amin cumlemşz için insallah2018 bitmeden :)) hadi bakalım güzel haberlerin başlangıcı olur inşallah :)
Ne ameliyatı oldu eşiniz varikoselmiSLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?