Aynen canım canlı yayınmış Mustafa hoca foxta çağla şikeli programına konuk olacakmış sosyal medyada gördüm bendeEvet kızlar bugün gittim kliniğe. Sözde mustafa hoca bakacaktı, haftanın ilk 3 günü burda demişlerdi ama yokmuş
Lale hanım baktı, güleryüzlü pozitif biri. Yumurtaların çok iyi durumda dedi.
İlk 2 tedaviyle aynı dozda aynı marka ilaçları yazdılar :)) bakalım bu sefer sonu güzel biter inşallah
Bu arada sekreteler konuşurken yanlış duymadıysam, mustafa bey bugün show tvde olacakmış sanırım. 14-15 gibi çıkıcak dedi. Ama bant yayın mı canlı yayın mı bilemiyorum
Hadi ya bendeki şansa bak. Hem programı kaçırdım hem de hocaya muayene olamadım :)))Aynen canım canlı yayınmış Mustafa hoca foxta çağla şikeli programına konuk olacakmış sosyal medyada gördüm bende
fox ta saat 12 de bırazdan canlı yayına çıkıcak izle cagla nın programına ondan yokturEvet kızlar bugün gittim kliniğe. Sözde mustafa hoca bakacaktı, haftanın ilk 3 günü burda demişlerdi ama yokmuş
Lale hanım baktı, güleryüzlü pozitif biri. Yumurtaların çok iyi durumda dedi.
İlk 2 tedaviyle aynı dozda aynı marka ilaçları yazdılar :)) bakalım bu sefer sonu güzel biter inşallah
Bu arada sekreteler konuşurken yanlış duymadıysam, mustafa bey bugün show tvde olacakmış sanırım. 14-15 gibi çıkıcak dedi. Ama bant yayın mı canlı yayın mı bilemiyorum
insallah incirler yaramıştırfox ta saat 12 de bırazdan canlı yayına çıkıcak izle cagla nın programına ondan yoktur
işyerindeyim actım internetten bekliyorum izleyebilirsem izlicem izleyemezsem evde tekrarını izlerim insallahCanım Yok kaçırmadın programı bugün saat 12'de fox çağla şikeli programına bak mustafa hoca orada çıkacak
Ya kaç tane yumurta var söylemedi, gayet iyi dedi sadece. Çok aceleciydi, ben de soramadım. Apar topar oldu birazinsallah incirler yaramıştır
İlaçlar hariç 8.000 tlFiyat nedir ortalama arkadaşlar
İlaçlar hariç 8.000 tl
Evet 1.deneme için fiyat bu.Teşekkürler, sadece 1 tüp bebek denemesi için değil mi bu
Evet 1.deneme için fiyat bu.
2.deneme 7.200
3.deneme 6.480
İnşallah 1.denemede hamile kalırsınız :)
Pozitif düşünün siz yine de :) inşallah doğal yolla olurBen şuanda normal deneme aşamasındayım ama sanki tüp bebek yaptırmak durumunda kalacakmışım gibi hissediyorum en başından beri nedense :) Ocak ayına kadar zaman verdim sonra gebelik olmazsa gitmeyi düşünüyorum şimdiden bakıyorum nereyi öneriyorlar diye :)
Pozitif düşünün siz yine de :) inşallah doğal yolla olur
Yine de düşündüğünüz kliniklerden yılbaşından önce fiyat alın, 2019 zam gelecek diyorlar.
Bana bu fiyatı vermiştiniz diyip zamdan yırtarsınız belki :))
Bahçeçi işleme başladığınız zamanı dikkate alıyor öncesinde fiyat verseler de geçerli olmuyor fiyat konusunda esneklikleri yokSüper olur çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)
Ne demek rica ederim, bol şans :))Süper olur çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)
Haklısın. Ben de 2017 de fiyat almıştım, 2018 de başlayınca zamlı fiyatı ödedim.Bahçeçi işleme başladığınız zamanı dikkate alıyor öncesinde fiyat verseler de geçerli olmuyor fiyat konusunda esneklikleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?