Evet kızlar bugün gittim kliniğe. Sözde mustafa hoca bakacaktı, haftanın ilk 3 günü burda demişlerdi ama yokmuş
Lale hanım baktı, güleryüzlü pozitif biri. Yumurtaların çok iyi durumda dedi.
İlk 2 tedaviyle aynı dozda aynı marka ilaçları yazdılar :)) bakalım bu sefer sonu güzel biter inşallah
Bu arada sekreteler konuşurken yanlış duymadıysam, mustafa bey bugün show tvde olacakmış sanırım. 14-15 gibi çıkıcak dedi. Ama bant yayın mı canlı yayın mı bilemiyorum

Aynen canım canlı yayınmış Mustafa hoca foxta çağla şikeli programına konuk olacakmış sosyal medyada gördüm bende

fox ta saat 12 de bırazdan canlı yayına çıkıcak izle cagla nın programına ondan yoktur

Canım Yok kaçırmadın programı bugün saat 12'de fox çağla şikeli programına bak mustafa hoca orada çıkacak

Canım Yok kaçırmadın programı bugün saat 12'de fox çağla şikeli programına bak mustafa hoca orada çıkacak
işyerindeyim actım internetten bekliyorum izleyebilirsem izlicem izleyemezsem evde tekrarını izlerim insallah

.....

Kizlarr dostlarr mustafa hocamizz fox tv de .

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 1.deneme için fiyat bu.
2.deneme 7.200
3.deneme 6.480

İnşallah 1.denemede hamile kalırsınız :)

Ben şuanda normal deneme aşamasındayım ama sanki tüp bebek yaptırmak durumunda kalacakmışım gibi hissediyorum en başından beri nedense :) Ocak ayına kadar zaman verdim sonra gebelik olmazsa gitmeyi düşünüyorum şimdiden bakıyorum nereyi öneriyorlar diye :)

Pozitif düşünün siz yine de :) inşallah doğal yolla olur
Yine de düşündüğünüz kliniklerden yılbaşından önce fiyat alın, 2019 zam gelecek diyorlar.
Bana bu fiyatı vermiştiniz diyip zamdan yırtarsınız belki :))

Süper olur çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)

Bahçeçi işleme başladığınız zamanı dikkate alıyor öncesinde fiyat verseler de geçerli olmuyor fiyat konusunda esneklikleri yok
Haklısın. Ben de 2017 de fiyat almıştım, 2018 de başlayınca zamlı fiyatı ödedim.
Ama buradan bi arkadaşımız biraz cazgırlık yapıp 2017 fiyatını ödemişti:)) o yüzden söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…