Sen cmt başlamıyor muydun tedaviye? İğnelere başladın mı?
Hayır ben iğnelere başladım Salı günü normalde embiriyo toplamaya kadar gonal f ve vitaminlerle devam ederiz ya Kübra hoca Cumartesi yanına bir kaç ilaç daha ekleyecek sanırım yani toplamaya kadar öyle söyledi farklı olarak ama ne ilacı bilmiyorum göreceğiz

Anladım canım hayırlı olsun, bi sürü yumurta toplansın ve döllensin inşallah
Vitamin ne kullanıyosun?

Kübra hoca iyi doktor canım sen ona güven inşallah güzel haberlerini alırız anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın Rabbim

Kübra hoca iyi doktor canım sen ona güven inşallah güzel haberlerini alırız anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın Rabbim
Amin inşallah.eşimde beğeniyor diğer doktorlar gibi nasıl olmaz olacak ,sizin çocuğunuz mutlaka olur demiyor hadi bakalım başlıyoruz ve her şey güzel olsun diyor

Amin inşallah.eşimde beğeniyor diğer doktorlar gibi nasıl olmaz olacak ,sizin çocuğunuz mutlaka olur demiyor hadi bakalım başlıyoruz ve her şey güzel olsun diyor
Bahceci kesin garanti cocuğun olur diye konuşmaz banada Mustafa bey garantisi yok dedi . Garanti ALLAH hAMD OLSUN NASİP EYLESİN YARATSIN İNSALLAH

Arkadaşlar doktordan geliyorum,sen de yumurta geliştirmede farklı ilaçlar kullanacaktım fakat gidişat çok iyi dedi yumurtalar 18 mm olmuş gerek Yok bunları korumalıyız dedi arkadan bir kaç yumurta geliyorus Pazartesi tekrar kontrol heralde Çarşamba toplama işlemi yapılır diye düşünüyorum

Aa hadi bakalım çok sevindim arkadaşım. Ben de yarın adet olursam pzt salı başlıcam inşallah :))

hey maşşallah

Önceki 2 denemede doktorumuz Remzi beydi.
Şimdi Mustafa hocayla deneyelim dedik. Ama bakalım ona kaç defa denk gelirim bilemiyorum :)) yardımcı doktoru Lale hanım ilgilenecek onun yokluğunda.
Op. Dr. Lale Susan Vetherilt iyi elektrik aldım kendisinden insalah hayırlı sonuçlar alırsın tüm detayları bekliyorum

Bahçecide En sevdiğim şey gereksiz ümit vermiyorlar çünkü bizler çok yorulmuş insanların gereksiz ümitlere ihtiyacımız yok artık gerçeği duymak istiyoruz inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…