- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
Hayır ben iğnelere başladım Salı günü normalde embiriyo toplamaya kadar gonal f ve vitaminlerle devam ederiz ya Kübra hoca Cumartesi yanına bir kaç ilaç daha ekleyecek sanırım yani toplamaya kadar öyle söyledi farklı olarak ama ne ilacı bilmiyorum göreceğizSen cmt başlamıyor muydun tedaviye? İğnelere başladın mı?
Anladım canım hayırlı olsun, bi sürü yumurta toplansın ve döllensin inşallahHayır ben iğnelere başladım Salı günü normalde embiriyo toplamaya kadar gonal f ve vitaminlerle devam ederiz ya Kübra hoca Cumartesi yanına bir kaç ilaç daha ekleyecek sanırım yani toplamaya kadar öyle söyledi farklı olarak ama ne ilacı bilmiyorum göreceğiz
Hayır ben iğnelere başladım Salı günü normalde embiriyo toplamaya kadar gonal f ve vitaminlerle devam ederiz ya Kübra hoca Cumartesi yanına bir kaç ilaç daha ekleyecek sanırım yani toplamaya kadar öyle söyledi farklı olarak ama ne ilacı bilmiyorum göreceğiz
Ben balık yağı ve folikasit d vitamini takviyeli kullanıyorum.inşallah çok sağolAnladım canım hayırlı olsun, bi sürü yumurta toplansın ve döllensin inşallah
Vitamin ne kullanıyosun?
Amin inşallah.eşimde beğeniyor diğer doktorlar gibi nasıl olmaz olacak ,sizin çocuğunuz mutlaka olur demiyor hadi bakalım başlıyoruz ve her şey güzel olsun diyorKübra hoca iyi doktor canım sen ona güven inşallah güzel haberlerini alırız anne olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın Rabbim
Bahceci kesin garanti cocuğun olur diye konuşmaz banada Mustafa bey garantisi yok dedi . Garanti ALLAH hAMD OLSUN NASİP EYLESİN YARATSIN İNSALLAHAmin inşallah.eşimde beğeniyor diğer doktorlar gibi nasıl olmaz olacak ,sizin çocuğunuz mutlaka olur demiyor hadi bakalım başlıyoruz ve her şey güzel olsun diyor
Arkadaşlar doktordan geliyorum,sen de yumurta geliştirmede farklı ilaçlar kullanacaktım fakat gidişat çok iyi dedi yumurtalar 18 mm olmuş gerek Yok bunları korumalıyız dedi arkadan bir kaç yumurta geliyorus Pazartesi tekrar kontrol heralde Çarşamba toplama işlemi yapılır diye düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısı sen kimle başlayacaksın tedaviyeAa hadi bakalım çok sevindim arkadaşım. Ben de yarın adet olursam pzt salı başlıcam inşallah :))
Önceki 2 denemede doktorumuz Remzi beydi.Hadi bakalım hayırlısı sen kimle başlayacaksın tedaviye
hey maşşallahArkadaşlar doktordan geliyorum,sen de yumurta geliştirmede farklı ilaçlar kullanacaktım fakat gidişat çok iyi dedi yumurtalar 18 mm olmuş gerek Yok bunları korumalıyız dedi arkadan bir kaç yumurta geliyorus Pazartesi tekrar kontrol heralde Çarşamba toplama işlemi yapılır diye düşünüyorum
ne yaptın başladın mı ?Aa hadi bakalım çok sevindim arkadaşım. Ben de yarın adet olursam pzt salı başlıcam inşallah :))
Op. Dr. Lale Susan Vetherilt iyi elektrik aldım kendisinden insalah hayırlı sonuçlar alırsın tüm detayları bekliyorumÖnceki 2 denemede doktorumuz Remzi beydi.
Şimdi Mustafa hocayla deneyelim dedik. Ama bakalım ona kaç defa denk gelirim bilemiyorum :)) yardımcı doktoru Lale hanım ilgilenecek onun yokluğunda.
Bahçecide En sevdiğim şey gereksiz ümit vermiyorlar çünkü bizler çok yorulmuş insanların gereksiz ümitlere ihtiyacımız yok artık gerçeği duymak istiyoruz inşallah güzel haberler alırızAmin inşallah.eşimde beğeniyor diğer doktorlar gibi nasıl olmaz olacak ,sizin çocuğunuz mutlaka olur demiyor hadi bakalım başlıyoruz ve her şey güzel olsun diyor
Amün inşallah süreç biraz hızlı ilerledi rabbim yardımcımız olsunhadi hayırlısı güzel emrioları olur insallah
kolaylık göstermistir rabbimAmün inşallah süreç biraz hızlı ilerledi rabbim yardımcımız olsun
kolaylık göstermistir rabbim
/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?