Ne demek rica ederim, bol şans :))
Bu arada ilaçlar da 2500-3.000 tutuyor ortalama
Olmaz mı:)))Son olarak bir tüp bebek denemesi kaç gün sürüyor bilginiz var mı acaba bu konuda da (ilaç kullanımları da dahil )
Benimde onların hatası yüzünden işlemlerim ocak ayına kalmıştı hata onlarda olduğu için 2017 ödemiştim.Haklısın. Ben de 2017 de fiyat almıştım, 2018 de başlayınca zamlı fiyatı ödedim.
Ama buradan bi arkadaşımız biraz cazgırlık yapıp 2017 fiyatını ödemişti:)) o yüzden söyledim
Evet kızlar bugün gittim kliniğe. Sözde mustafa hoca bakacaktı, haftanın ilk 3 günü burda demişlerdi ama yokmuş
Lale hanım baktı, güleryüzlü pozitif biri. Yumurtaların çok iyi durumda dedi.
İlk 2 tedaviyle aynı dozda aynı marka ilaçları yazdılar :)) bakalım bu sefer sonu güzel biter inşallah
Bu arada sekreteler konuşurken yanlış duymadıysam, mustafa bey bugün show tvde olacakmış sanırım. 14-15 gibi çıkıcak dedi. Ama bant yayın mı canlı yayın mı bilemiyorum[/QUOTE
Hayırlısı olsun şimdi hangi ilaçlarla başladın gonalf 450 kaç cc kullanıcan hangi vitaminleri alıyorsun
Hergün 225 gonalf ve 75 lik merionalbianca_82 sen hangi ilaçları kullanacaksın ve vitaminleri ngs gidecek mi embiriyoların nerdeyse her şeyi beraber yapacağız.ben geçen hafta Salı başladım yarın toplama var 12 gün sürmedi benim ama
insanın cıkınca aklına geliyor benim solda 3 sağda 3 sagda 2 tanede arkadan geliyor mus bende milimlerini sormadım :)Ya kaç tane yumurta var söylemedi, gayet iyi dedi sadece. Çok aceleciydi, ben de soramadım. Apar topar oldu biraz
bana eşim toplansın oyle gelindedi ameliyat oldu ya hala toparlanmadı bugun 29 tane dikişini aldırdı bana umarım ocak ayı zamlarından bahsetmezlerBu arada tüp bebek ücretine ocakta zam gelcekmiş büyük ihtimal. Aralıkta da ilaçlar zamlancakmış, eczacı söyledi
cok iyi oldu bunu ogrendiğim ben ilk görüşmeye gittiğimde fiyat aldım eşim amleyat oldugu için erteledi dr. ocak ayına bende fiyatım değişirmi endişesi vardıBahçeçi işleme başladığınız zamanı dikkate alıyor öncesinde fiyat verseler de geçerli olmuyor fiyat konusunda esneklikleri yok
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun..Ben de aranıza yeni katıldım.bugun kontrol vardi.sağda solda yumurtalar var dedi doktor ama kaç tane olduğunu soylemedi.ilk ignemi yapicam bugun.Bizim yumoşlar ngs'ye gidecek 5. güne kalırsa .İnşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
amin hayırlı olsunMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun..
Hangi doktordasınız ?
Hayırlısı olsun sayı için henüz erken kontrole gittiğinizde söyler sayıyıBen de aranıza yeni katıldım.bugun kontrol vardi.sağda solda yumurtalar var dedi doktor ama kaç tane olduğunu soylemedi.ilk ignemi yapicam bugun.Bizim yumoşlar ngs'ye gidecek 5. güne kalırsa .İnşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah seninde Kübra hoca bana 300 gonalf kullandırdı sanırım doz yüksek geldi hemen yumurtalar gelişti o da beklemiyormuş bu kadar hızlı gelişmesini kan testlerin yanılttı dedi yumurta durumun çok iyiymiş dedi umarım bir sıkıntı çıkmaz,hızlı geliştiği için sağlıklı olmaz mı acaba bilemedim.seninde güzel haberlerin olsun inşalahHergün 225 gonalf ve 75 lik merional
Vitamin sadece decavit.
Evet eğer 5.güne kalırsa ngs ye göndereceğiz
Toplama süresi 12 gün dedim ama kişiden kişiye değişiyor tabi, her vücudun ilaca verdiği etki tepki farklı oluyor.
İnşallah kaliteli bol yumurtan toplanır arkadaşım.
Canımm çok tesekkür ederim. Senin doğum zamanı benim transfer olucak galibaaaaMerhaba arkadaşlar rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
bianca_82 seni takip ediyorum canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
Yok arkadaşım için rahat olsun, sağlıklı olur Allahın izniyle. Yarın iyi haberlerini bekliyoruzİnşallah seninde Kübra hoca bana 300 gonalf kullandırdı sanırım doz yüksek geldi hemen yumurtalar gelişti o da beklemiyormuş bu kadar hızlı gelişmesini kan testlerin yanılttı dedi yumurta durumun çok iyiymiş dedi umarım bir sıkıntı çıkmaz,hızlı geliştiği için sağlıklı olmaz mı acaba bilemedim.seninde güzel haberlerin olsun inşalah
Muhtemelen zamlı fiyatı söylerler ama bastır sen, eski fiyattan ödicem de. Hatta fiyat kağıdını yanında götür. Şansını denersin :))bana eşim toplansın oyle gelindedi ameliyat oldu ya hala toparlanmadı bugun 29 tane dikişini aldırdı bana umarım ocak ayı zamlarından bahsetmezler
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsunBen de aranıza yeni katıldım.bugun kontrol vardi.sağda solda yumurtalar var dedi doktor ama kaç tane olduğunu soylemedi.ilk ignemi yapicam bugun.Bizim yumoşlar ngs'ye gidecek 5. güne kalırsa .İnşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?