Kizlar allah hepinizin yardimxisi olsun bu yazipari okudukca icin aciyor.kollarimdaki melegime baktikca allaha binlerce kez sukur ediyorum.umarim sizlerde meleleklerinize kavusursunuz cok zor surecler.olacagi varsa oluyor buna inanin

kızlar nasılsınız napıyorsunuz aramıza yeni katılanlar yok mu tedavide olup pozitif sonuç alanlar kimler

SELAM KIZLAR BEN BAHÇECİ FULYA YA GİDİYORUM 1 TANE DONDURULMUŞ EMBRİYOM VAR. ADET BEKLİYORUM TRANSFER İÇİN.

kızlar nasılsınız napıyorsunuz aramıza yeni katılanlar yok mu tedavide olup pozitif sonuç alanlar kimler
Ben bekliyorum 1.5 ay sonra tekrar yumurta toplatacam havuz yapiyoruz biz pozitif gorur muyum bilmiyorum cunju kotu bir 3.gun embriyom var şimdilik

Sanırım Fulya ya gidenlerden buraya üye olan pek yok. Her kliniğin sayfası dolu, bizim bura sessiz sakin
Ben de kasım ayı ile yeniden başlıcam inşallah. 2 ay rahim dinlendirme olsa, ocakta transfer olur. Tabi embriyo kalırsa

teşekkür ederim canım 5. gün embriyosu 3bb dendi kalitesinede benimde 1 tane embriyom var diye havuz işlemi düşünebiliriz dedi ama ben yaptırmayacağım maddi olarak zorlanıyoruz
Ben maddi olarak havuzda daha avantajli oldugunu dusunuyorum cunku 1 yumurtamiz var ya tutmazsa yine ayni islemler sil bastan en azindan havuzda birkac embriyo olucak ve basari sansi daha fazla bence. Zaten maddi olarak cok yipratici bir surec manevi olarak daha da yipratici. ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

evet öle ama malesef tek embriyoyu deneyeceğiz havuza başlayamacağız

ben bursadan geliyorum 2. denemem fulya bahceci mustafa beyde olucak sizin dr kim deneyimlerinizi paylasırmısınız
inşallah olumlu olur benim ilk denemem burçak hocaya gidiyorum, eşimde sperm sorunu vardı, 13yumurta toplandı 9tane döllendi ama malesefki beşinci güne 1tane embriyom kaldı donduruldu embriyolog başta kalitesini söylemedi ama ben tekrar aradım başkasıyla görüştüm 3bb kalitede kesinlikle kötü değil dedi şimdi adetimi bekliyorum, telefonda hemşiremle görüştüm havuz işlemi düşünebilir hoca dedi ama ben yaptırmıcam havuz yönteminide

ben bursadan geliyorum 2. denemem fulya bahceci mustafa beyde olucak sizin dr kim deneyimlerinizi paylasırmısınız
Hayırlı olsun canım inşallah Bu son denemen olur mustafa hocaya güven o tüp bebeği En iyi yapan doktorlardan

Amin inşallah canım neden yatırmıyorsun ekstra maliyet mi oluyor havuz yöntemi 5. Güne gelmesi olayi benide çok meraklandiriyor bende 8 tane yumurta var .Ben bugün istila gidecektim adetimin 2. Günü ama iptal oldu 1 aydır bugünü bekliyordum herşey kısmet eşim ameliyat oldu .benim dr mustafa bahçeci ama lale hm la birlikte dün lale hm geliyorum diye mesaj attim eşim ameliyat oldu azo sperm var isterseniz 2.3 ay bekleyelim.ameliyat stres ve üzüntü sperm i etkiler dedi bizde bekleme karari aldık vardır bir hikmet diye

Hayırlısı canım, geç olsun güç olmasın.
Bu arada eğer yaptırmadıysanız devlet hastanesinde kan pıhtılaşma ve kromozom tahlillerini yaptırın. 2-3 aya anca çıkar

Kızlar biz de mustafa hocayla görüştük. Ama sizlerin dediği gibi tatlış şirin baba gibi gelmedi bana. Günün son randevusuyduk, belki o yüzden yorgun falandır diye düşündüm. Ya da adamın tarzı böyledir. Muayene bile etmedi benibizden mucize beklemeyin dedi. Tekrar denicez dedi. Zaten piyasada tüp bebek ilaçları 4-5 tane. Yine aynı ilaçları kullancaz yani dedi. Vitamine falan gerek yok, zaten zayıfsın, spor yap yumurtalar hareketlensin dedi. 10 dk konuştuk, gitti 700 tl
Pzt,salı,çarşamba klinkte oluyomuş, o günlere denk gelirse kendisi muayene ediyomuş, yoksa lale hanım. Transferi mutlaka kendisi yapıyormuş

Eşimde ve bende bi sıkıntı yok. Sebepsiz ivf.

Hayırlısı canım, geç olsun güç olmasın.
Bu arada eğer yaptırmadıysanız devlet hastanesinde kan pıhtılaşma ve kromozom tahlillerini yaptırın. 2-3 aya anca çıkar
Sağol cnm yaptırdım pıhtılaşma baslangici var dedi Dr. Genetik temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…