- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
Teşekkür ederim cevabınız icin şaşırdım bir bant nasıl etki ederGörümcem kullandı rahim duvarını kalınlaştırıyor.
Rica ederimTeşekkür ederim cevabınız icin şaşırdım bir bant nasıl etki eder
Bnde bugun aldım kullanmaya başlıcam acaba siz kullandınız mı banada biraz ilginç geldi bant sonuçtaClimara forte bant ilk defa duyuyorum kızlar kullanan var mı işe yarıyor mu? Çok şaşırdım rahim duvarını kalınlaştırıyormuş
kullandım canım cokta ıyı ılerledı :) sasırdım bende etkısı olmus baya suan rahım kalınlastırma surecındeysen havuc ve nar ye mutlaka cok etkısı oluyor ben ılk rahım kontrolunde hersey yolunda transfer gunu belırlıcez dedı ve suan şükür transfer oldu persembe kan vercem :)Bnde bugun aldım kullanmaya başlıcam acaba siz kullandınız mı banada biraz ilginç geldi bant sonuçta
Ayyy çok sevindimm cevabına şuan moralim okadar bozuk ki bu bant nasıl yapcak diye dertlenmeye başlamıştımkullandım canım cokta ıyı ılerledı :) sasırdım bende etkısı olmus baya suan rahım kalınlastırma surecındeysen havuc ve nar ye mutlaka cok etkısı oluyor ben ılk rahım kontrolunde hersey yolunda transfer gunu belırlıcez dedı ve suan şükür transfer oldu persembe kan vercem :)
inşallah Allah razı olsun rabbimde senın dularını dileklerini geri çevirmesinAyyy çok sevindimm cevabına şuan moralim okadar bozuk ki bu bant nasıl yapcak diye dertlenmeye başlamıştıminşallahh benim içimi ferahlattığın gbi Allahta senin içini ferahlatsın pozitifi gör inşallah canım benimm. hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin
Bende başladım iğne kullanmaya başladımKızlar ben tedaviye başladım sizde durumlar nedir?
Siz hangi doktorda başladınızKızlar ben tedaviye başladım sizde durumlar nedir?
Canım benimde 28 aralıkta transferim oldu sonuç gününü bekliyoruz inşallah hepimizin yüzü güler hayırlı sonuçlar alırızKızlar ben tedaviye başladım sizde durumlar nedir?
Merhaba. Benim ilaclar, vitaminler, bantlar vs. hepsi 12 bin lira civarinda tuttu.canım ilaçlar baya pahalıymış diye duydum bende ama son dönemde tedavi olanlar ne kadar tuttu ilaçları yazarsa epimize fikir olur aslında
Tabi bu fiyat kur artisindan onceydi. Ekim-aralik aylarinda aldim ben ilaclari.Merhaba. Benim ilaclar, vitaminler, bantlar vs. hepsi 12 bin lira civarinda tuttu.
Olabilir cnm. Ya itemiyorsun ya da vücut gerekeni atıyor olabilir. Ara ara bende de olmuştu. Sırtüstü yatio ayaklarını biraz havada dursa bile yeterMerhaba kızlar. Bi şey soracağım doktor progestan fitil verdi bugün kullanmaya başladım aldıktan sonra bi saat kalkmıyorum uzanıyorum ama fitilin çoğu geri çıkıyor. Kullanan bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?