Kızlar ben biraz önce ilk iğnelerimi vurdum gonalf 450 ve merional 150 verdi dr ama merional vururken yaktı sizde de öyle oldu mu ?
Bu iğne dozları neye göre veriliyor acaba . Banada gonalf 900 verdi 225 , merional 75 verdi

Sizinki gonalf 900 mu 450 mi . Bende gonalf900 u 225 , merionali 75 olarak kullanıyorum . Bende bizimki yüksek doz diye düşünmüştüm

Bu iğne dozları neye göre veriliyor acaba . Banada gonalf 900 verdi 225 , merional 75 verdi
Ne zamandır giremiyorum girdim baktım hemen cevap vereyim dedim arkadaşım. Bende bahçeci bursa Betül hocanın hastasıyım gebeyim şimdi. Dozlar yumurta sayıma yaşına göre veriliyor. Mesela 40 yaş üstü birinin yumurtası daha geç büyüyeceği için yada daha zor ve sayıda daha az olduğu için daha büyük doz veriliyor

Çok teşekkürler cevap için peki en düşük doz nedir godalf 225 merional 75 kullandım 20 yumurta toplandı . Şuan biraz sol kasıkta elimle bastirdigimda oturup kalktığımda bir şişlik baskı hissi var . Acaba fazla uyarı mi oldu diye düşündüm şuan 3. Gundeyim normal mi

canım iğne dozları senin yumurta rezervine büyümelerin göre ayarlanıyor herkeste farklı doz ilaç kullanılıyor

Transferiniz oldumu acaba ? bende Bursa bahcecide tedavi gördüm

Merhaba bu fiyatlar raporlu mu raporsuz mu hali

Merhaba,

Benim Çapada 2 negatif aşılama deneyimim var. Tüp bebek için rapor çıkarıp özelde yaptırmayı düşünüyoruz. Çünkü Çapada 6 ay sonrasına randevu veriyorlar. Bahçeciyi çok övüyorlar ama gereksiz çok fazla test istendiği söyleniyor. Burada tedavi gören sevgili arkadaşlar bu konuyla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim.

Birde Bahçeci Fulya Hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz. Doktorlarla iletişim kurmak kolay mı?

Şimdiden teşekkürler :)

21 agustos itibariyle tedaviye basladik. Ilk andan itibaren her ihtiyac duydugumda doktoruma ulasabildim, merkez de 2 gunde bir arayip bir ihtiyaciniz olup olmadigini soruyorlar oldukca ilgililer. Ignelere basladiktan sonra sadece 2 kez kan verdim. Dun yumurta toplama oldu, cuma ctesi de insallah hayirlisiyla transfer olcak. Ilk etapta evet cok test istiyolar ama bence hepsi gerekli testler; sonucta bi sorun varsa o kdr parayi vermeden once onun cozulmesi gerekir. Kaldi ki tahlilleri orda yaptirmak zorunda degilsiniz ben disarda yaptirmistim. Bahceci Fulyadayim, doktorum Ozkan Bey. Gayet de memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…