Canim Mustafa hoca hariç tedaviye hangi doktorda başladıysan o bütün işlemlerde seninle oluyorBahceci fulyada tedavi görmüş olan arkadaşlar opuya tedavi sürecini yürüten doktor mu giriyor yoksa sadece opu için tayin edilmiş bir doktor mu? ( Memorialde bu şekildeydi ) ayrıca opu süreci hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Sabahları mi yapıyorlar ? Anestezi uzmanı dahil operasyon günü ekip kaç kişiden oluşuyor ,süreci iyi yurutebiliyorlar mi ? Her merkezde farklı işler burada nasıl olacak benim ilk
BennŞu an Bahçeci de güncel tedavi gören birileri var mı
Bol şans diliyorum sizeBennbursa bahçeci de tedavi görüyorum Betül Dündar da. Yumurtalarım toplandı pazartesi günü. Bakalım heyecanla yarını bekliyorum kaç tane dondurulcak diye 3 embiryom takip ediliyor
Anladım teşekkürler hayırlı olsunKübra hanımı buradan duydum onunla görüşmek istedim hem kadin doktor olmasi hemde güzel ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım lokasyon olarak da mecidiyekoy metrobüs durağına 15 dk civarı yürüme mesafesinde olması da benim için uygun oldu
Canım ben 0.7 amh ile bahçeci umutta sabri beyde tedavi oldum havuz işlemi yaptık genetiğe gönderdik Allaha şükür gebe kalıp bebeğimi kucağıma aldım sabri beyi tavsiye ederimMerhabalar Amh düşüklüğü sebebiyle Altunizadeye gideceğim. Ebru hanım ve Sabri bey arasında kimi tavsiye edersiniz ve neden? Cem bey Ocak sonuna kadar doluymuş. Erken menapoz sebebiyle o kadar vaktim yok. Amh düşüklüğü için bu merkeze giden var mı acaba?
Ne kadardı sperm testi fiyatiKızlar selam bizde fulya bahcecide başlayacağız eşimden test istendi daha sonra karar verilecek ne yapilacagina bizim yapılmış testimiz vardı ama orda yapılmasını uygun gördüler embriyologlar tarafından yapılması yolumuzu daha iyi belirler dediler Kübra hanımla başlayacağız
410 tlNe kadardı sperm testi fiyati
Detaylı inceleme varmı yoksa sadece sayı hareket mı410 tl
Detaylı bakıldığını söylediler gün bekliyorumDetaylı inceleme varmı yoksa sadece sayı hareket mı
Tamam canım inşallah istediğiniz gibi cikarDetaylı bakıldığını söylediler gün bekliyorum
Biz onu iki defa yaptırdık canım benim zaten Kaan aydosta tedavideydik hasar düştü şimdi yaptırabilirsiniz tüp dediBende sperm hasar testi baktirmistim 640 tlydi normal sperm testi değerleri çok iyi çıksa bile bazen spermde hasar olabiliyormuş bunu da yaptırmanızı tavsiye ederim
Nasıl düştü canım neler kullandınızBiz onu iki defa yaptırdık canım benim zaten Kaan aydosta tedavideydik hasar düştü şimdi yaptırabilirsiniz tüp dedi
Merhabalar toplam ne kadar maliyeti olacak.Kübra hanımı buradan duydum onunla görüşmek istedim hem kadin doktor olmasi hemde güzel ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım lokasyon olarak da mecidiyekoy metrobüs durağına 15 dk civarı yürüme mesafesinde olması da benim için uygun oldu
Merhabalar toplam ne kadar maliyeti olacak.
Tahminim 15.000 civarı umarım daha fazla tutmazMerhabalar toplam ne kadar maliyeti olacak.
Dr kontrolünde oldu canım imprly teatrio supralife kullandı hala devamNasıl düştü canım neler kullandınız
Bir ay oldu neredeyse hala sonuç çıkmadı bizimdeee bekliyoruz sabırsızlaniyorum artk biseyler yapıp bahçeciye başlamak icinDr kontrolünde oldu canım imprly teatrio supralife kullandı hala devam
Biz 5 ay tedavi gorduk sabırlı ol canım hiç birşey eksik kalmasın hepsi netlessin öyle baslaBir ay oldu neredeyse hala sonuç çıkmadı bizimdeee bekliyoruz sabırsızlaniyorum artk biseyler yapıp bahçeciye başlamak icin
Sizin sorun neydiii. Benim iki tarafta biri 2 biri 4 cm endometriozis var amh biraz düşük nasıl bı tedavi veriler bilgin var miBiz 5 ay tedavi gorduk sabırlı ol canım hiç birşey eksik kalmasın hepsi netlessin öyle basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?