- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
ya nedir bu hergün artıyor daha yeni 7750 denildiSadece tüp bebek 8000 tl temmuzda fiyat aldık.
Bende vuruldum ağrısi zor devamlı ovu setlikler insin yoksa dahada zorlaşır iğne vurulmak soğuk acısını alıyor bezi soğuk suyla yıka ov arkadaşım Allah'ım güç versin emeklerinizi bosa cikarmasinSevgili hanımlar sizden başka bunu sorabilecek kimse yok etrafimda. Transfer için gün sayiyorum doktorun (protestan isminde iğne verdi bunu gebelik testine kadar vurulacakmişım ama popom dayanılmaz agriyo adım atamaz oldum hem morardı hem çok aciyo günlerce vurulacağim bide sizlerde iğne vuruluyomusunuz sizdede bu şekildemi oldu napicam şaşırdım ağrıdan ağlıyorum resmen. Jel verdiler ama fayda etmedib sizlerle paylaşayım dedim belki biri bi önerir bulunur
Bende vuruldum ağrısi zor devamlı ovu setlikler insin yoksa dahada zorlaşır iğne vurulmak soğuk acısını alıyor bezi soğuk suyla yıka ov arkadaşım Allah'ım güç versin emeklerinizi bosa cikarmasin
Telefonla fiyat alabilirsin canım bahçecide kızlar telefonda detaylı anlatıyor herşeyi gittiğinde de yazılı belge veriyorMerhaba nasılsın valla bişey yapmadım gittiğimde fiyat alsam mı uygun olur telefonla alsam olurmu sence
selam bir soru olacaktı rahim dinlendirme nasıl oluyorInşallah ben de devam ediyorum tedaviye zaten.rahim dinlendirmedeyim simdi
ilk defa gidiyor iseniz gitmeden rahım flimi e2 lh amh testlerini yaptırmanızda fayda var kan pıhtılasma vb. daha once gitti iseniz onceki testlerinizikızlar gitmeden önce hangi testleri istiyorlar acaba bilginiz varmı ?
ilk kez gideceğim istanbul dışında oturuyorum troit falan hepsine baktırayım diyorum orADa yeterince maliyetli zatenilk defa gidiyor iseniz gitmeden rahım flimi e2 lh amh testlerini yaptırmanızda fayda var kan pıhtılasma vb. daha once gitti iseniz onceki testlerinizi
Aynen atlamısım yazmayı ben baktırmıstım .Ben BURSADAN GİDİYORUM 24 UNDE 4. TÜP BEBK DENEMEM OLUCAK AMA HALA HEYECANLIYIM SİZ NERDEN GELİCEKSİNİZilk kez gideceğim istanbul dışında oturuyorum troit falan hepsine baktırayım diyorum orADa yeterince maliyetli zaten
HGS AGIRILI TATLIM AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTTUM TER BOŞALDI DERİN NEFES ALIP VERDİM AMA ATLATILMAYACAK BİR DURUM DEĞİL AGRI KESİCİ YAPIYORLAR ZATEN GİRMEDENFulya açık mr ya da Echomar da HSG çektiren var mı acaba? Çok ağrılı bir işlem mi?
benim iki olumsuz aşılamam oldu sonra eşimin sperm sonuçları birden 1 milyona düştü tüp önerdiler bakalım adetimi bekliyorum 10 gün sonra olmam gerekiyor ama düzensiz olduğu için bir tarihi yok malesef bahçeciye gideceğim kısmetse , valla düşündükçe bende çok heyecanlanıyorum siz hangi merkeze gideceksinizAynen atlamısım yazmayı ben baktırmıstım .Ben BURSADAN GİDİYORUM 24 UNDE 4. TÜP BEBK DENEMEM OLUCAK AMA HALA HEYECANLIYIM SİZ NERDEN GELİCEKSİNİZ
Ayy gercekten mi ya. İyice tırstım şuan.HGS AGIRILI TATLIM AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTTUM TER BOŞALDI DERİN NEFES ALIP VERDİM AMA ATLATILMAYACAK BİR DURUM DEĞİL AGRI KESİCİ YAPIYORLAR ZATEN GİRMEDEN
Ben fulya mustafa beyden aldım RANVEYU Benimde duzensizliğim vardı tertere dişli arslan pencesi bitkisi çok iyi geldi günü nüne geliyor .yanlız 1,5 ay onceden aldım ranvuyubenim iki olumsuz aşılamam oldu sonra eşimin sperm sonuçları birden 1 milyona düştü tüp önerdiler bakalım adetimi bekliyorum 10 gün sonra olmam gerekiyor ama düzensiz olduğu için bir tarihi yok malesef bahçeciye gideceğim kısmetse , valla düşündükçe bende çok heyecanlanıyorum siz hangi merkeze gideceksiniz
ben anestezili çektirdim canım çok rahat ettim çok korkuyordum bölesi daha rahat olduFulya açık mr ya da Echomar da HSG çektiren var mı acaba? Çok ağrılı bir işlem mi?
yok ya tırsma dedimye katlanılmıcak acı değil saglığımız icin 15 dk da çıkıyorsun anlamıyorsun bile ama bunyeye göre değişiyor mus belki sizin benim gibi olmaz ama hgs çekinenler 2 ay sonra tüp bebek başlayabiliyor onemli detayAyy gercekten mi ya. İyice tırstım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?