Sevgili hanımlar sizden başka bunu sorabilecek kimse yok etrafimda. Transfer için gün sayiyorum doktorun (protestan isminde iğne verdi bunu gebelik testine kadar vurulacakmişım ama popom dayanılmaz agriyo adım atamaz oldum hem morardı hem çok aciyo günlerce vurulacağim bide sizlerde iğne vuruluyomusunuz sizdede bu şekildemi oldu napicam şaşırdım ağrıdan ağlıyorum resmen. Jel verdiler ama fayda etmedib sizlerle paylaşayım dedim belki biri bi önerir bulunur

Bende vuruldum ağrısi zor devamlı ovu setlikler insin yoksa dahada zorlaşır iğne vurulmak soğuk acısını alıyor bezi soğuk suyla yıka ov arkadaşım Allah'ım güç versin emeklerinizi bosa cikarmasin

Bende vuruldum ağrısi zor devamlı ovu setlikler insin yoksa dahada zorlaşır iğne vurulmak soğuk acısını alıyor bezi soğuk suyla yıka ov arkadaşım Allah'ım güç versin emeklerinizi bosa cikarmasin

Sağol güzel kardeşim kolonyayla ovuyorum sürekli bide dediğin gibi soğuk la destekliyorum napim hayırlı sonuç alalimda çekeriz artık. Bu arada dualarını eksik etme hamiş kardeşim cumartesi transfer yapilacak Rabbim hayırlı neticelensin inşallah

Merhaba nasılsın valla bişey yapmadım gittiğimde fiyat alsam mı uygun olur telefonla alsam olurmu sence
Telefonla fiyat alabilirsin canım bahçecide kızlar telefonda detaylı anlatıyor herşeyi gittiğinde de yazılı belge veriyor

dün aradım donucez dediler dönmediler tekrar arayayım tşk ler cnm

dönüş sagladılar arkadaslar 8000 tl olmuş + ilac ve tüm extra işlemler hariç

ilk defa gidiyor iseniz gitmeden rahım flimi e2 lh amh testlerini yaptırmanızda fayda var kan pıhtılasma vb. daha once gitti iseniz onceki testlerinizi
ilk kez gideceğim istanbul dışında oturuyorum troit falan hepsine baktırayım diyorum orADa yeterince maliyetli zaten

Fulya açık mr ya da Echomar da HSG çektiren var mı acaba? Çok ağrılı bir işlem mi?

ilk kez gideceğim istanbul dışında oturuyorum troit falan hepsine baktırayım diyorum orADa yeterince maliyetli zaten
Aynen atlamısım yazmayı ben baktırmıstım .Ben BURSADAN GİDİYORUM 24 UNDE 4. TÜP BEBK DENEMEM OLUCAK AMA HALA HEYECANLIYIM SİZ NERDEN GELİCEKSİNİZ

Fulya açık mr ya da Echomar da HSG çektiren var mı acaba? Çok ağrılı bir işlem mi?
HGS AGIRILI TATLIM AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTTUM TER BOŞALDI DERİN NEFES ALIP VERDİM AMA ATLATILMAYACAK BİR DURUM DEĞİL AGRI KESİCİ YAPIYORLAR ZATEN GİRMEDEN

Aynen atlamısım yazmayı ben baktırmıstım .Ben BURSADAN GİDİYORUM 24 UNDE 4. TÜP BEBK DENEMEM OLUCAK AMA HALA HEYECANLIYIM SİZ NERDEN GELİCEKSİNİZ
benim iki olumsuz aşılamam oldu sonra eşimin sperm sonuçları birden 1 milyona düştü tüp önerdiler bakalım adetimi bekliyorum 10 gün sonra olmam gerekiyor ama düzensiz olduğu için bir tarihi yok malesef bahçeciye gideceğim kısmetse , valla düşündükçe bende çok heyecanlanıyorum siz hangi merkeze gideceksiniz

Ben fulya mustafa beyden aldım RANVEYU Benimde duzensizliğim vardı tertere dişli arslan pencesi bitkisi çok iyi geldi günü nüne geliyor .yanlız 1,5 ay onceden aldım ranvuyu

Ayy gercekten mi ya. İyice tırstım şuan.
yok ya tırsma dedimye katlanılmıcak acı değil saglığımız icin 15 dk da çıkıyorsun anlamıyorsun bile ama bunyeye göre değişiyor mus belki sizin benim gibi olmaz ama hgs çekinenler 2 ay sonra tüp bebek başlayabiliyor onemli detay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…