• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bugün zilhicce ayının 3. Günü. Bugün özellikle hayırlı çocuk sahibi olmak için enbiya suresinin 88-89-90-91. Ayetlerini 3 5 7 gibi tek sayılarla okuyun. İstediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Nisan ayında mi çıkmış embriyolar karışmış diye.ama şimdi bir arkadaş la konuştum bahceciden tedirgin olmayın dedi rahat olun sıkıntı olmaz işlerinde titiz ler dedi
Bende 15gun sonra tedaviye basliycam bahcecide ama icimde hiç şüphe yok Allaha emanetiz genede InşAllah bi sıkıntı çıkmadan ilerler tedavilerimiz

ben de ongrousmeye gidecegim. ucretsiz dediler. acaba ne kadar suruyor egecan beydi yanilmiyorsam doktor
Evet ön görüşme ücretsiz ben diyarbakır da zeki akkum a gidiyorum canım doktor çok ilgiliydi bütün tahlil sonuçlarını götür eşinle ikinizin. Doktorum en ince detayına kadar inceledi sonuclarimizi aklımızdaki bütün sorulara cevap verdi hatta eşimin semen test sonuçlarını kağıda yazıp karşılaştırdı. Görüşmemiz 25 dk yı buldu

Evet ön görüşme ücretsiz ben diyarbakır da zeki akkum a gidiyorum canım doktor çok ilgiliydi bütün tahlil sonuçlarını götür eşinle ikinizin. Doktorum en ince detayına kadar inceledi sonuclarimizi aklımızdaki bütün sorulara cevap verdi hatta eşimin semen test sonuçlarını kağıda yazıp karşılaştırdı. Görüşmemiz 25 dk yı buldu

tum tahlilleri goturecegim. en azindan fikir verir. bakalim hayirlisi olur insallah

canım kredi kartına taksit yapıyorlar ama kart olduğu için vade farkı yansıyor sanırım bahçecide ön görüşmeler ücretsiz gidip herşeyi detaylı görüşebilirsin

Canım ödemeyi Ben parça parça yaptım ilk tedaviye başladığımda sonra yumurta toplamadan falan ödedim

Bende 8 gün sonra tedaviye başlıycam InşAllah da başka nakit vericem hepsini

Bende 8 gün sonra tedaviye başlıycam InşAllah da başka nakit vericem hepsini

hayırlı olsun canım bende bahçeci umut kliniğinde tedavi oldum doktorum sabri beydi allah ondan razı olsun şimdi önce allahım sonra onun sayesinde hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

ben de ongrousmeye gidecegim. ucretsiz dediler. acaba ne kadar suruyor egecan beydi yanilmiyorsam doktor
Canim egecan bey urolog. Ben gebeyken iki arkadasla tanismistim onlar tedavideydi esleri tese olduydu ikisindende sperm buldular. Iciniz rahat olsun. Bahceciyse sirtini dayadiginiz evellah hicbise olmaz. 2 yill gittim geldim ne kusurlarini gordum ne ilgisizliklerini. 10 yil boyunca tedavi girdum bi cok yere gittim doktr tanidim. Bura sanki evim sanki ben evimdeyim gibi huzurlu ve rahat gecirdim tedavi donemimi. Simdide bu satirlari fulyadan mustecep beyin emekleriyle bana can olmus kucuk kızımla kucagmdayken yaziyorumm teyzeleri.

Insallah sizinde guzel haberlerinizi alicaz . Valla tedavi zor kulfeti agir ama iste sonu guzel canim arkadaslarim

Kızlar merhabalar,bende temmuzda baslıcam tüp bebeğe hayırlısıyla ben bursadayım burda doktorum var ama bahcecıyı cokduydum arastırıyorum sımdı bır sorum olucam bu tüp bebek tam tamına toplamda nekadar para harcattı sıze sadece bahcecı fıyatını soruyorum
merhaba bende eylulde başlıyacağım bende Bursa da yım nasıl gidiyor tedavi sonuçlandı mı

Back