canım ben istanbul fulyada tedavi oldum çok memnunum haftaya transferim olacak herkesin süreci farklı kişiye yönelik yapılıyor tedaviler mesala benim rezervim azdı havuz uygulandı bana en hangi doktoru düşünüyorsun

Hayir histereskopi anestezili bi operasyon 5 binlira
5 bin tl nedir ya insanlari resmen somuruyorlar...1500 tl ye yapan keriz mi oluyor...tup bebek zaten 7.500 tl...nasil acgozluluk bu Rabbim boylelerinden korusun bizi...zaten duygusal da maddi olarak da batiyoruz ama bu kadar da olmamali bilemiyorum

5 bin tl nedir ya insanlari resmen somuruyorlar...1500 tl ye yapan keriz mi oluyor...tup bebek zaten 7.500 tl...nasil acgozluluk bu Rabbim boylelerinden korusun bizi...zaten duygusal da maddi olarak da batiyoruz ama bu kadar da olmamali bilemiyorum
Yapacak bisey yok malesef ne derlerse nekadar isterlerse veriyoruz

İyi akşamlar hanımlar size Bi sorum olacak. Ben yarın cem hocaya gidiyorum inşallah basliycam. Sorum şu tüp bebekten önce ilaç veriliyor ya hangileri ve kaç gün kullandiriyor genelde çok heyecanlıyım

Arkadaslar merhaba ,p.tesi gunu opu olmustum ve 8 tane yumurtam toplanmis 5 tanesi dollenmis ama 2 tanesi 3. Gune gidebilmis...simdi 2 tane 3. Gun embriyolarim donduruldu ve dondurulmus transfer edilecegi husunda doktorumla gorustlmustuk...doktorum reglinde gel dedi goruselim ne yapacagimiz hususnda... ben 5. Gune neden gitmelerine izin verilmedi diye sordum..doktorum da embriyo sayisi az oldugunda bu yol tercih edilir dedi...ben reglimde gittigimde yeniden bir opu daha isteyebilirim...simdi sormak istedigim bu 3. Gun dondurulan embriyolar daha sonra cozdurulup 5. Gune gitmelerine izin verilebilir mi yani mumkunmudur?yoksa donduktan sonra yapilmaz mi?

merhaba canim buna doktor karar verebilir bence ama bahçenin lab cok iyi aklına kötü şeyler getirme

amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

kızlar test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim bugün değerim 143 iyi mi sizce eşime de bişey demedim yarın merkezde doktor söylesin diye off şimdi yarına kadar nasıl gececek zaman

Merhaba kizlar 24 Eylül'de bahçeci de transferim oldu bugün 9. Günüm ve adetim gelecek gibi hissediyorum sanki geldi gelecek böyle test gününden önce adeti gelen oldu mu?

Merhaba
Tedaviye başladınız mı memnunmusunuz
Merhaba. Evet tedaviye Ağustos ayında başladık, embriyolarımızı dondurup rahim dinlendirmeye geçtik, şu an regl olmayı bekliyorum transfer hazırlıkları için.
Doktorumdan da çok memnunum, eminim tum doktorlari cok iyidir; ama Remzi beyin isini yapis sekli, iletisimi bana cok iyi geldi, cok guveniyorum kendisine.

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bizde yarın Cem bey ile başlıyoruz Herkesin süreci çok çok güzel geçsin

canım şükür gebeyim değerlerim de çok iyi çıktı doktorum kalp atışını da duyduk mu tamm bu iş dedi. S Sparrows

Ben de bu ay bahçecideyim. Cuma günü iğnelere başladım. Yarın da ilk kontrolüm var. Meraktan çatlamak üzereyim Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşaallah Eşim bülent erol beyin hastası ve tesa yapılacak. Ücreti hakkında bilgisi olan var mı? Teseyle aynı mı fiyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…