- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Hmmm sagol canimRahim filminin goremedigi seyleri göruyor yapisiklk filan varsa duzeltiyor
5 bin tl nedir ya insanlari resmen somuruyorlar...1500 tl ye yapan keriz mi oluyor...tup bebek zaten 7.500 tl...nasil acgozluluk bu Rabbim boylelerinden korusun bizi...zaten duygusal da maddi olarak da batiyoruz ama bu kadar da olmamali bilemiyorumHayir histereskopi anestezili bi operasyon 5 binlira
Yapacak bisey yok malesef ne derlerse nekadar isterlerse veriyoruz5 bin tl nedir ya insanlari resmen somuruyorlar...1500 tl ye yapan keriz mi oluyor...tup bebek zaten 7.500 tl...nasil acgozluluk bu Rabbim boylelerinden korusun bizi...zaten duygusal da maddi olarak da batiyoruz ama bu kadar da olmamali bilemiyorum
Acıbadem de operasyonlar ancak kendi yeride fulya da muaynehanesiBol şans diliyorum...peki mustecep bey kliniği nerede acaba ?hangi hastane lab'i ile anlaşmış?
inşallah 11 gün sonra mutlu haberi alırsın canım:)kızlar dün transferim oldu bahçcide allahım hayırlı haberler vermeyi nasip etsin
Ben Remzi bey ile tedavime başladım, yarın opu günüm. Çok fazla yumurta gelişince fazla beklemeden alalım dedi.
Ben pco’lu olduğumdan ohss’den korkuyordum, ama güven veren, yakın takip eden bir doktor. Bana güven veriyor.Bahçeci’nin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarına bakınca insan aralarından tercih yapamıyor, ben tüp bebeğe karar verdiğim gün kimin muayene saati boşsa sorup one göre seçmiştim
Merhaba inşallah hamilesinizdirkızlar test günüm yarın ama dayanamadım kan verdim bugün değerim 143 iyi mi sizce eşime de bişey demedim yarın merkezde doktor söylesin diye off şimdi yarına kadar nasıl gececek zaman
Merhaba. Evet tedaviye Ağustos ayında başladık, embriyolarımızı dondurup rahim dinlendirmeye geçtik, şu an regl olmayı bekliyorum transfer hazırlıkları için.Merhaba
Tedaviye başladınız mı memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?