Transfer için bekliyorum şuan. Cem Bey 'in hastasiyim. 28 inde rahim kalınlığı ölçülecek bi kaç güne de transfer gerçekleşecek nasip olursa
Canim merhaba muhtemelen seninle aynı gün olacak transferimiz bende zeki beye gidiyorum 28 inde kontrolüm var:) 15 Mayıs sat tarihim benim senin

Canim merhaba muhtemelen seninle aynı gün olacak transferimiz bende zeki beye gidiyorum 28 inde kontrolüm var:) 15 Mayıs sat tarihim benim senin
Merhabaa.. 15 mayıs regl oldum 28 inde kontrole gittim. Rahim kalınlığı iyi dedi 9,5 çıktı.. Kan sonucu iyi dedi.. 3 haziran transfer tarihinmiş.. ilaçlar yazdı ..birazda sonra eczaneye gideceğim. Çok heyecanliyim yaaa... seninle aynı anda hamiş kalırız inşallah ikimiz :))

Kuzum sen Diyarbakır bahcecide misin bende bugün kontrole gittim aynı tarihlerimiz 3 Haziran transfer benimde 11 rahim kalinligi

Kuzummm benimmm inşallah yavrularımız bize tutunur bizde anne baba oluruz inşallah bu son olur hep dua ediyorum bu uğurda mücadele eden bütün anne adaylarına

Kızlar hadi gözümüz aydın 1 hazirandan sonra seyehat yasagi da kalkıyor valla rahat rahat gelirsiniz tedavinize inşallah güzel haberler alırız sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…