Canim merhaba muhtemelen seninle aynı gün olacak transferimiz bende zeki beye gidiyorum 28 inde kontrolüm var:) 15 Mayıs sat tarihim benim seninTransfer için bekliyorum şuan. Cem Bey 'in hastasiyim. 28 inde rahim kalınlığı ölçülecek bi kaç güne de transfer gerçekleşecek nasip olursa
Merhabaa.. 15 mayıs regl oldum 28 inde kontrole gittim. Rahim kalınlığı iyi dedi 9,5 çıktı.. Kan sonucu iyi dedi.. 3 haziran transfer tarihinmiş.. ilaçlar yazdı ..birazda sonra eczaneye gideceğim. Çok heyecanliyim yaaa... seninle aynı anda hamiş kalırız inşallah ikimiz :))Canim merhaba muhtemelen seninle aynı gün olacak transferimiz bende zeki beye gidiyorum 28 inde kontrolüm var:) 15 Mayıs sat tarihim benim senin
Hepimiz icin Allah hayirlisini nasip etsin insallah. Benim transfer tarihim belli oldu 3 haziran :))Canım hayırlı olsun yarın muayene gidiyorsun o zaman inşallah güzel haberlerini de alırız
Kuzum sen Diyarbakır bahcecide misin bende bugün kontrole gittimMerhabaa.. 15 mayıs regl oldum 28 inde kontrole gittim. Rahim kalınlığı iyi dedi 9,5 çıktı.. Kan sonucu iyi dedi.. 3 haziran transfer tarihinmiş.. ilaçlar yazdı ..birazda sonra eczaneye gideceğim. Çok heyecanliyim yaaa... seninle aynı anda hamiş kalırız inşallah ikimiz :))
Kuzummm benimmm inşallah yavrularımız bize tutunur bizde anne baba oluruz inşallah bu son olurMerhabaa.. 15 mayıs regl oldum 28 inde kontrole gittim. Rahim kalınlığı iyi dedi 9,5 çıktı.. Kan sonucu iyi dedi.. 3 haziran transfer tarihinmiş.. ilaçlar yazdı ..birazda sonra eczaneye gideceğim. Çok heyecanliyim yaaa... seninle aynı anda hamiş kalırız inşallah ikimiz :))
Inşallah canım Allah sesini duysun. Isteyen herkese nasip olsun..Kuzummm benimmm inşallah yavrularımız bize tutunur bizde anne baba oluruz inşallah bu son olurhep dua ediyorum bu uğurda mücadele eden bütün anne adaylarına
Sağol canım inşallahKızlar hadi gözümüz aydın 1 hazirandan sonra seyehat yasagi da kalkıyor valla rahat rahat gelirsiniz tedavinize inşallah güzel haberler alırız sizden
İlaçlar olmadan 10 civarı diye biliyorumKIZLAR raporsuz tüp bebek fiyatı neydı ya arastırıyorum bulamadım bi türlü
İlaçlar olmadan 10 civarı diye biliyorum
Daha baslamadim ama Zeki beyi düşünüyorumsen gidiyormusun canım drun kim
anladım canımDaha baslamadim ama Zeki beyi düşünüyorum
Siz de mi Diyarbakır da tedavi olacaksınız?anladım canım
Siz de mi Diyarbakır da tedavi olacaksınız?
Anladım canım hayırlısı ile olur inşallah ne zaman düşünüyorsunuz?yok istanbul canım
Anladım canım hayırlısı ile olur inşallah ne zaman düşünüyorsunuz?
İnşallah hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?