Canım embriyoskop nedir bilmediğinden soruyorum k.bkma
Kızlar embriyoskop içinde kamera olan bir inkübatör. Bunun içine koyduklarında embriyoları dışarı çıkarmadan kamerayla izliyor, saat saat kayıt yapıyor, ve böylece embriyolar dış etkenlerden zarar görmüyor. Özellikle beşinci güne gitmeyen embriyolarda işe yarıyormuş, hangi aşamada zarar gördüklerini tespit edip sonraki tedavide ona göre önlem alabiliyorlarsa. Çok az merkezde var, pahalı olduğu için. Bahçecide var biliyorum. Kullanıyorlar sanıyordum, konuşucaktım aslınds tedavi sürecinde fırsat olmadı, çok üzgünüm şuan.

Üzülme canım bugün kandil dua edelim

Merhaba arkadaşım ben de bahçeci hastasıyım,benim de 5.güne beklenmişti ve sonuç fiyasko oldu.Mesajını okuyunca kendimi gördüm bian.Farklı kişilerin de yazılarını okudum bahçeci de 5.güne bekletilip embriyoların yaşamadığını filan ne bilim çok kafam karıştı.Doktorumdan da şu an için memnunum aslında ama bilemedim.Yeni yer arayışı benim de aklıma gelmedi değil hani

Arkadaşım çok ama çok kafam karışık şuan. Çok da korkuyorum baştan başlamak zorunda kalacağım diye. Hepimiz biliyoruz öyle zor bir süreç ki maddi manevi. Canım sen hangi bahçeci desin , hiçbir embriyon beşinci güne gitmedi mi?

Bahçeci umut benim ki.Malum virüsten dolayı bu ay ertelendi.3.denemem olacaktı,bir aydır ön tedavi görüyordum.3 gün önce yaş 41 oldu.2.denemem 5 e gidemedi,bir önceki denemem 3.gün transferi idi ve negatifti.Bu bakımdan doktorum 5i bekleyelim demişti o da olmadı.Dediğin gibi maddi ve manevi çok yıpranıyoruz.Bir belirsizlik bir bilinmeyen..senin durumun nedir?

kızlar ankarada olan var mı?

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor .

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

Kendisine giden var mı? Daha önce hic tedavi olmadım. Bilgi veriri misiniz rica etsem çok sevinirim

canım ebriyoskopu sanırım gerekli durumlarda emriyonun gelişimine göre galiba kullanıyrlar ben bu işlem için ücret almıyorlar onu biliyorum

Canım bence iyi yapmışlar hemen başlamamak bu virüs olayı ne olacak biraz gözlemlemek lazim keske heryer boyle etil olsa mesela bahcevi ilk bu kararı alan kurum bana doğru olan bu gibi geliyor

canım bahçecide ben her hastanın embriyosu konuluyor embriyoskoba diye biliyorum arayıp sor bence benim embriyom kondu mu diye üzme kendini hiç

kızlar selam bu dönemde ne yapıyorsunuz evden çıkmamaya özen gösteriyorum ben çinko v c vitamini alıyorum takviye ve düzenli beslenmeye çalışıyorum sizlerde son durum nedir?

kızlar bahçecide online görüşme başlamış ücretsiz şuan evden çıkamayıp bilgi almak isteyenler doktorla görüntülü konuşabiliyormuş çok iyi olmuş bence haberiniz ola

canım süper haber bu evden hiç çıkmak istemiyorum çünkü böyle evden görüşme imkanı çok olmuş bence

Ya zaten az yumurtam var belli apaçık ortada koysana sen hemen döllenince 1 tanecik döllenmiş niye bekliyorsun. Zaten transfer parasını da geri vermeyeceklermiş para boşuna gitmiş oldu hem de embriyomdan oldum

canım transfer olmadıysan transfer ücretin iade ediliyor ama embriyon var şuan transfer edilmediyse transfer hakkın saklı kalıyor

Canım o embriyonun durumuna bağlı bence
Bende devlette ilk denememi yaptırdım ilk denemede eşimde sorun olduğundan dolayı embriyo mu 6. Güne kadar beklettiler ama yavaş gelişiyor ve tutmuyor 6. Gün embriyosu konuldu ama bilgi verilmedi nolduguyla ilgili
Benim.yumurtalarim iyi olsa bile eşimde sorun olduğundan dolayı kaliteli sperm bulunamıyorum ben ona yoruyorum Allah yolumuzu açık eylesin bir an önce kavuşalım bebişlerimize
Bir an önce su durumu anlatalım

Valla arkadaşım dün muayeneye gittik.İlk kez 5 yumurta gördük,şuan onun sevinç sarhoşluğundayım..Tüm dualarına yürekten amin,yaşadığımız imtihanımız karşılığın da kucaklarımız hayırlı evlatlarla taçlansın inşallah.

Amin canım amin inşallah

Çok sevindim senin adına hemen alma durumları yok mu onun için eşin sperm dondursun sende yumurtalarını alındığında hemen embriyonu oluştursunlar beklemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…