canım bahçecinin hastaları genelde ileri yaş çok denemesi olan hastalar bence sorun olmaması mümkün değil. bazen gereksiz operasyon yapmak istemiyorlar ben hak veriyorumda
Şunun için dedim. Ben sadece bende sorun var diye düşünürken eşimde de varmış. Yani bunu ben başka bir yerde daha sperm testi yapınca anladım. Onlara kalsa anlamayacaklardı aynı tedaviyi bir daha uygulayıp boşa uğraşacaktık.

Sizin yaş kaçtı? Şu an tedaviniz ne aşamada?
28 yaşındayım.şöyle anlatayım ben 2017 de bakırköy sadi konukta rahim filmi çektirdim gayet normaldi hiç bir sorun yok dediler.bizim sorunumuz erkek infertilitesi zaten.sperm sayısı ve morfolojisi sıkıntılı.çapada 2 deneme başarısız oldu biri dondurulmuştu.sonra özelde denedim pozitifti ama kalp atışını duyamadık.kürtaj oldum.kasım ayında medipol mega ayşe karahasanoğluna gittim.o hem genetik hem de tekrar rahim filmi istedi.genetik temiz çıktı.eşime çapada yapılmıştı onunda genetikte sorun yok.rahim filminde arkuat uterus çıkınca doktor hemen ameliyet dedi.histereskopiyle rahmin tepesinde çöküklüğü düzelticez dedi.8000 küsür fiyat isteyince bir de tavrından rahatsız olunca bir de devlet hastanesine sorayım dedim orada tecrübeli bir hoca gerek yok dedi.buralarda vakit harcama bahçeciye git kimi gönderdiysem evladına kavuştu dedi.ben de araştırmalarım sonucu remzi hocaya gittim.o da benim böyle bir sürü hastam vardı ve hepsi de gayet sıkıntı yaşamadan hamileliklerini tamamladılar dedi ve gerek görmedi.
şimdi çapada rapor çıkarma aşamasındayım.

Kızlar yarın tedaviye başlıyorum ankarada selen hocayla inş.tum muaneler çatala bakılarak mi yapılıyor.ultrasyonla olmuyor mu ?çok tedirginim

kızlar bahçecinin instagram hesabından yaptığı son paylaşımı gördünüz mü?

bu paylaşımdan mı bahsediyorsun canım evet önlem amaçlı ilk hastalarda hemen tedaviye başlamıyorlarmış

Kızlar lütfen bı akıl verin. Ben adetle başlayacaktım ama şimdi koronavirus ten dolayı korkuyorum. Ertelemek mi mantıklı olan?

Amiiiinnnn aminnnn amiiinnn inşallah

Canim git görüş zaten muayene ediyorlarmış oradaki doktorun seni nasil yönlendirecek duruma bak zaten hemen baslayamabilirsin vitamin falan veriyorlar bazen

canım bence bu dönem hemen başlama doktorun çok doğru demiş keşke diğer merkezlerde böyle önlemler alsa bizim sağlığımızı da düşünse

bir tek bahçeci mi aldı kızlar bu önlemi başka kurumlar almadı mı ya insan sağlığı diğer her kurumun bekleme kararı alması lazım bizleri önemsemesi lazım

Kızlar merhaba herkese. Kafama bişey takıldı sormak istiyorum. Geçen hafta bahçeci umutta opu oldum. Embriyolarımın ikisi altıncı güne zor gitti, beşinci gün hepsinin gelişimi geride diye aramışlardı. Geçen gün Sabri hoca pozitif haberlerinden birine embriyoskop yapıldı diye yazmış, ben herkesinki embriyoskopa konuyor sanıyordum bahçecide. Moralim çok bozuldu. Neye göre embriyoskop kullanıyorlar bilen var mı, belki bende kullansalar daha çok sayıda daha iyi durumda embriyom kalkacaktı, İnanın moralim çok bozuk, daha iyi tedavi için illa ki sıkıştırmak mı gerekiyor. Sonuçta o kadar masraf, iğneler, opular öyle zor ki. İşimiz Allah’a kalmış gibi güvensiz hissediyorum kendimi.

Canım embriyoskop nedir bilmediğinden soruyorum k.bkma

Canım embriyoskop bende ilk kez duydum. Bişey anlatmıyorlar ki doğru düzgün bilgi de vermiyorlar. Sen cazgır olursan öyle iyi tedavi oluyor sanki. Benim de zaten bir tane döllenmişti onu da erken transfer edebilirlerdi ama beklettiler ve olmadı transfer. Sanki araştırmadan önemsemeden yapılıyor bazı şeyler. Bir dahakine bahçeciye gitmeyeceğim. Bu virüs biterse inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…