• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
Olabilir canım normal hamile kalan kadınlar bilmiyor bile taa günü geçene kadar. Forumda bir arkadaş 7.gününde kanda öğrendi çok merak ediyorsan kan tahlili çıkabilir bence

Olabilir canım normal hamile kalan kadınlar bilmiyor bile taa günü geçene kadar. Forumda bir arkadaş 7.gününde kanda öğrendi çok merak ediyorsan kan tahlili çıkabilir bence
Gününden önce bakmak istemiyorum ya cumartesi dedi doktorum bakalım ama hiç bir belirti yaşamıyorum sadece midem de yanma oluyor bi kaç gündür oda reflümden 😢

Gününden önce bakmak istemiyorum ya cumartesi dedi doktorum bakalım ama hiç bir belirti yaşamıyorum sadece midem de yanma oluyor bi kaç gündür oda reflümden 😢
inşallah güzel haberler alırsın bebisin seninledir canım

Yok canım merak etme belirti olmayıp çok hamile olan arkadaş var kötü düşünme.olmustur allahın izniyle 🤲🤲

canım eskiden bence yasa falan yokmuş o yüzden ikiz tüp bebek çok ama şimdi sıkı denetleniyormuş bu arada illa 35 yaş olmak zorunda değilsin daha önce denemelerin varsa olumsuz iki embriyo transfer edebilirler diye biliyorum

Ben de 2 embriyo koyarlar mı diye düşünürken yazınıza rastladım🤦🏼‍♀️ İkiz doğuranlara kim 2 embriyo koydu o zaman çoğu tüp bebek olanlar ikiz yani🤷🏼‍♀️
Misal bana 2 embriyo konuldu fakat yaşım 40 oldugu için😊yaş kriteri var yasal değil bu durum.İkiz olanlara gelince,tek embriyolar bazrn kendi için de bölünüp ikize dönebiliyor.Çift embriyo konulmadan ikiz gebelikler de olabiliyor

Ben bugün sordum 35 yaştan küçük ve ilk tüp bebek denemen ise tek embriyo koyuyorlar , benim tek olacak dualarınızı bekliyorum kızlar 🙏 allah hepimizin yardımcısı olsun
ama ikinci denemeyse 2 transfer olabiliyor yaş 35 altı olsa bile dimiiii :rolleyes:

Maşallah canım Allah bağışlasın evladını.
ben de arkuat uterus var kalp şeklinde rahim yani.
remzi hoca ameliyata gerek yok tedaviye başlayabiliriz dedi.
şuan raporumu alıp bi an önce başlamak istiyorum
Benimde kalkp seklinde rahmim

peki ameliyat dediler mi?bana ilk doktor histereskopi yapalım dedi.istemedim.sonra remzi hoca gerek yok dedi
Nasıl yani ilk önce yapalım dediler sonra yapmayalım gerek yok mu dediler? İşte bundan bahsediyorum üstün körü incelemeden yapıyorlar. Çok aşırı sorunu olmayanların çocuğu tabi kolay oluyor. Ama diğerlerine de aynı tedaviyi uygulayınca yada altında yatan sorunu araştırıp ona göre tedavi yapmadıklarından bir sürü memnuniyetsiz hasta Oluyor. Mağduriyet yaşanıyor.

canım bahçecinin hastaları genelde ileri yaş çok denemesi olan hastalar bence sorun olmaması mümkün değil. bazen gereksiz operasyon yapmak istemiyorlar ben hak veriyorumda

Back