- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
Kızlar Merinoal kullanan varmı aranızda
Canım transferden sonra bol bol su içeceksin en az 3 litre iç Kayısı kesinlikle yemen lazım kabızlık için çok yatma arada bir kalk yürüyüş yap sonra bir daha yat otur Ayaklarını uzat Hep mutlu ol olacağına inanıp pozitif düşün sürekli sebze ve et ağırlıklı beslen mutlaka her gün 2 yumurta ye meyve ye Ben bu şekilde beslendimMerhabalar ben bahçeci fulyada Remzi hocada tedavideyim 2019 aralıkta başladım tedaviye rahim dinlendirme uygulandı ve 2 gün sonra transferim var cumartesi günü ilk deneyimim olacak çok heyecanlıyım transferden sonra neler yapmalıyım önerileriniz var mı
Bende remzi beyin hastasıyım, aralıkta başladık, rahim dinlendirme oldu 9 gün sonrada benim transferim var. Insallah olumlu sonuç alırsınız.Merhabalar ben bahçeci fulyada Remzi hocada tedavideyim 2019 aralıkta başladım tedaviye rahim dinlendirme uygulandı ve 2 gün sonra transferim var cumartesi günü ilk deneyimim olacak çok heyecanlıyım transferden sonra neler yapmalıyım önerileriniz var mı
Canım transferden sonra bol bol su içeceksin en az 3 litre iç Kayısı kesinlikle yemen lazım kabızlık için çok yatma arada bir kalk yürüyüş yap sonra bir daha yat otur Ayaklarını uzat Hep mutlu ol olacağına inanıp pozitif düşün sürekli sebze ve et ağırlıklı beslen mutlaka her gün 2 yumurta ye meyve ye Ben bu şekilde beslendim
Amiiinnnn siz de olumlu sonuç alırsınız inşallah ilk kontrole gittiniz mi ben şuan estrofem prolutex pregnol coraspin bi de vitamin kullanıyorumBende remzi beyin hastasıyım, aralıkta başladık, rahim dinlendirme oldu 9 gün sonrada benim transferim var. Insallah olumlu sonuç alırsınız.
genel olarak dinlendim uzun oturdum 4 gun evden cikmadim hic, 5. gun ise baslamistim ben. gun icerisinde evde yurudum ama is yapmadim hic. supurgedir ev isidir yapma. test gunune kdr dinlenerek geçirmeye bak. stres yapmamaya calis. hayirlisiyla olur insallahÇok sağol canımAnnemde kalcam zaten bi süre genelde ayaklarımı uzatıp otururum yürüyüş ne kadar olmalı mesela evin içinde yürüsem olur dimi dısarı cıkmasam
Pazartesi gunu kontrolüm var, su an coraspin ve estrofem kullanıyorum sadece. Kaçıncı gün embriyosu sizin?Amiiinnnn siz de olumlu sonuç alırsınız inşallah ilk kontrole gittiniz mi ben şuan estrofem prolutex pregnol coraspin bi de vitamin kullanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimSor tabiki sorun yok anlatirim merak ettiklerini bende süreci yaşadıkça elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum
genel olarak dinlendim uzun oturdum 4 gun evden cikmadim hic, 5. gun ise baslamistim ben. gun icerisinde evde yurudum ama is yapmadim hic. supurgedir ev isidir yapma. test gunune kdr dinlenerek geçirmeye bak. stres yapmamaya calis. hayirlisiyla olur insallah
Ben de kontrolde önce ikisini kullanıyodum kontrolden sonra ek diğer yazdıklarımı verdi sana da verir muhtemelen 5. Gün embriyosu canımPazartesi gunu kontrolüm var, su an coraspin ve estrofem kullanıyorum sadece. Kaçıncı gün embriyosu sizin?
Verir o zaman bana da. Hayırlısı olsun hepimiz içinBen de kontrolde önce ikisini kullanıyodum kontrolden sonra ek diğer yazdıklarımı verdi sana da verir muhtemelen 5. Gün embriyosu canım
Amin inşallahhVerir o zaman bana da. Hayırlısı olsun hepimiz için
Yok yok çıkma ben hiç çıkmadım igne harici evin içinde zaten jel kullandığın zaman jelden sonra 15 dakika yürüyeceksin Onun haricinde 5 dakika 10 dakika yavaş yürüyüşler yap evin içinde kan dolaşımı içinÇok sağol canım ❤ Annemde kalcam zaten bi süre genelde ayaklarımı uzatıp otururum yürüyüş ne kadar olmalı mesela evin içinde yürüsem olur dimi dısarı cıkmasam
Yok yok çıkma ben hiç çıkmadım igne harici evin içinde zaten jel kullandığın zaman jelden sonra 15 dakika yürüyeceksin Onun haricinde 5 dakika 10 dakika yavaş yürüyüşler yap evin içinde kan dolaşımı için
verilen jel crinone 8 evet. monodox ile prednolu 5 gun kullanicaksin muhtemelen transferden onxe birakicaksin bende o şekildeydi. estrofemi kalp atisini duyunca biraktirdi. coraspirin ve jel devam etmistim 12. haftaya kadar. ama sanirim artik jeli uzun sure kullandirmiyor dedihin gibiyse. hayirlisiyla olur insallah.benimde dün yumurtalarım toplandı aynen bana da jelden verdi Cem Bey , jelinizin adı crınone %8 mi ? hatta gebelik olursa 6. haftaya kadar kullanacaksın dedi. onun yanında coraspirin,monodox , estofem , prednol o kadar ilaca gömüldük ki , bünyenin alt üst olmaması elde değilama hepimizden artık gelsin inşallah güzel neticeler
Neden değiştirmek istiyosun canım kimdi doktorun istesen değiştirilebilir ama benceKızlar doktor değiştiren var mı? İstersek dr umuzu değiştirebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?