Aminn isteyen herkes insallahOlacak inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin. Bebeğine kavuşacaksın inşallah
Yaa gerçekten çok heyecanlı zamanlardı benide şimdi transfer hazırlığı heyecanı sardı dün regl oldum yarın arayacağım ilaçlara başlamak içinUykusuz Koala bugün cem beye kontrole gittim , benimde perşembe günü opu olacak . Çok heyecanlı garip bir his var içimde :)) Senin gibi benimde bir ay sonraya sarkıtacak sanırım , taze transfer yapmayacak .
Heyecanını anlıyorum sorabilirsin tabiki hiç sorun yokÇok teşekkür ederimadetten kaç gün sonra transfer yapılacak sana gün belli mi . Muayeneden sonra mı 2.adette transfere karar verdi cem hoca , merakımdan ne soru sordum bunlar hep heyecandan
Rica ederimmne güzel anlatmışsın çok teşekkürhayırlısıyla güzel haberlerini cok yakında duymayı bekliyoruz
Rica ederimmHepimize nasip olsun inşallah güzel haberler verebilmek❤
Cuma günü başlayacağım kısmetse eğer. Sadece estrofem verdi günde 3 taneUykusuz Koala ilaçlarına başladın mi canım
1 gün erken oldum canım ama dün geç bi saatte olduğum için bugün 1. Gün sayılıyor cuma günü yani 3. Gün ilaca başlayacağım inşallahCanım tam gününde mi regl oldun ? Bazen geç olabiliyormuş.
Hadi bakalim hayırlı olsun seninde sürecin insallah, bana coraspin de verdi .Cuma günü başlayacağım kısmetse eğer. Sadece estrofem verdi günde 3 tane
Bende belki verir diye düşünüyordum ama vermedi canım. Aminn inşallah güzel sonuçlar alırızHadi bakalim hayırlı olsun seninde sürecin insallah, bana coraspin de verdi .
1 gün erken oldum canım ama dün geç bi saatte olduğum için bugün 1. Gün sayılıyor cuma günü yani 3. Gün ilaca başlayacağım inşallah
evet ben 8gün kullandım merionalKızlar Merinoal kullanan varmı aranızda
Nasıl kullandınz acaba bir kutu tamamen aynı yere mi vuruluyor yoksa karında farklı yerlere mievet ben 8gün kullandım merional
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimHadi hayırlı olsun darısı bana bu ay sonu 21 mart gibi adet olmam lazım . Canım ara ara süreci sorarım sana çünkü en baştan beri aynı gittik sensen bilgi aldıkça içim rahatlıyor kusura bakma şimdiden♥
Bir kutu toz ilacın içine şırıngadaki suyu ilave edip tekrar siringa ile cekiyorsun hazır olunca ben tek seferde hepsini bitirdim doktorun sana verdiği doz da önemli tabi canımNasıl kullandınz acaba bir kutu tamamen aynı yere mi vuruluyor yoksa karında farklı yerlere mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?