- 10 Haziran 2019
- 120
- 80
- 18
- 36
estrifemi sabah kahvaltidan sonra içiyordum bide gece içiyordum. koraspini de ister gece ister gunduz içebilirsin bence. igneyide gun icinde yaptiriyodum saati belli olmuyodu pek.Arkadaşlar merhaba ilaç kullanımı balkonda birşey sormak istiyorum estrofen ve koraspini iğneden önce mi sonra mı içiyorsunuz sabah akşam 2 tane alıyorum ben ama kullanan varmı suan transfer yapıldıktan sonra benim 4. Günümde
Sorun neydi cnanim özel değilse.Bugün itibariyle ilaçlarımı aldım şuan eve gidiyorum tedavim başladı inşallah hayırlı olur bebekli olurDiyarbakır Zeki Akkum doktorum bana uğurlu gelir inş
Çikolata kistim var canım sorun olarak görülmese de 1 buçuk senedir olmama sebebini buna bağladık bizSorun neydi cnanim özel değilse.
Güzel haberlerle bekliyoruz herşey güzel olacakMerhaba kızlar.. Cem hocanın hastasıyım bende yarın transferim var. Dualarınıza beni de katarsanız sevinirim
Canım benim yaşım 34 haziranda 35 olucam oyüzden tek embriyo olucak. Bide bende pko olduğum için doktor dondurulmuş uygun gördü. 14 embiriyom var 10 tanesi 5. Gün, 4 tanesi 6.gün de donduruldu. Rahim dinlendirme yapıldı nasipse yarın transfer olucak. Ama rahim dinlendirme dede bitmiyor okadar çok ilaç kullanıyoruz ki çalışan biri olarak gerçekten ben çok zorlandım. Senin nezaman toplandı? Taze transfermi olucak Salı günü?Güzel haberlerle bekliyoruz herşey güzel olacakbenim doktorum da cem çelik . Benimde salı günü 5.gün taze transfer olabilir ,embriyoların durumlarını bekliyorum sizin peki dondurulmuş mu taze mi , kaç embriyo transferi yapacak size
Benim yaşımda 33 , perşembe toplandı bugün aradılar 2 embriyo istenilen seviyede kaldı dedi , 5.güne gidecekmi onu bekliyorum 5.gün salı o gün uygunsa taze transfer yapacak benimCanım benim yaşım 34 haziranda 35 olucam oyüzden tek embriyo olucak. Bide bende pko olduğum için doktor dondurulmuş uygun gördü. 14 embiriyom var 10 tanesi 5. Gün, 4 tanesi 6.gün de donduruldu. Rahim dinlendirme yapıldı nasipse yarın transfer olucak. Ama rahim dinlendirme dede bitmiyor okadar çok ilaç kullanıyoruz ki çalışan biri olarak gerçekten ben çok zorlandım. Senin nezaman toplandı? Taze transfermi olucak Salı günü?
Gönlünü ferah tut canım inşallah 5.güne ulaşır sonuçlarımızı hayırlısıyla beraber alırızBenim yaşımda 33 , perşembe toplandı bugün aradılar 2 embriyo istenilen seviyede kaldı dedi , 5.güne gidecekmi onu bekliyorum 5.gün salı o gün uygunsa taze transfer yapacak benim
Çok teşekkür ederimm sizinde başarışı geçecek inşallah herşey güzel olacakGönlünü ferah tut canım inşallah 5.güne ulaşır sonuçlarımızı hayırlısıyla beraber alırız
özel merkez olduğu için bile olsa yaş 35 altıysa 2 transfer yapmıyorlar mıCanım benim yaşım 34 haziranda 35 olucam oyüzden tek embriyo olucak. Bide bende pko olduğum için doktor dondurulmuş uygun gördü. 14 embiriyom var 10 tanesi 5. Gün, 4 tanesi 6.gün de donduruldu. Rahim dinlendirme yapıldı nasipse yarın transfer olucak. Ama rahim dinlendirme dede bitmiyor okadar çok ilaç kullanıyoruz ki çalışan biri olarak gerçekten ben çok zorlandım. Senin nezaman toplandı? Taze transfermi olucak Salı günü?
Hayır canım malesef yapılmıyor.özel merkez olduğu için bile olsa yaş 35 altıysa 2 transfer yapmıyorlar mı
ay bütün hayallerim yıkıldı benim 2. denemem olcaktı belki dedim 2 transfer olur felan amaaHayır canım malesef yapılmıyor.
belki bi umut yaaaBende 2 diye düşünüyordum ama demek ki yapmıyorlar, bende bu konuyu yarın sorcaktım
benim ilk denemem aneztezili oldu çok rahattım o yüzden. malesef negatifle sonuçlandıGenel anestezili transfer olan varmı aranızda bayanlar
benim ikinci olucakta birde bende erken menopoz var ondan dolayı belki ekstrem durum diye beklentim :)canım özel klinik olması ile alakası yok yasalar gereği 35 yaşın altında daha önce denemen yoksa tek embriyo transferi yapıyorlar bahçeci kuralları kişilere göre esnetemeyiz bakanlık kuralları bu şekilde demişti
Ben de 2 embriyo koyarlar mı diye düşünürken yazınıza rastladımcanım özel klinik olması ile alakası yok yasalar gereği 35 yaşın altında daha önce denemen yoksa tek embriyo transferi yapıyorlar bahçeci kuralları kişilere göre esnetemeyiz bakanlık kuralları bu şekilde demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?