estrifemi sabah kahvaltidan sonra içiyordum bide gece içiyordum. koraspini de ister gece ister gunduz içebilirsin bence. igneyide gun icinde yaptiriyodum saati belli olmuyodu pek.

Merhaba kızlar.. Cem hocanın hastasıyım bende yarın transferim var. Dualarınıza beni de katarsanız sevinirim
Güzel haberlerle bekliyoruz herşey güzel olacak benim doktorum da cem çelik . Benimde salı günü 5.gün taze transfer olabilir ,embriyoların durumlarını bekliyorum sizin peki dondurulmuş mu taze mi , kaç embriyo transferi yapacak size

Canım benim yaşım 34 haziranda 35 olucam oyüzden tek embriyo olucak. Bide bende pko olduğum için doktor dondurulmuş uygun gördü. 14 embiriyom var 10 tanesi 5. Gün, 4 tanesi 6.gün de donduruldu. Rahim dinlendirme yapıldı nasipse yarın transfer olucak. Ama rahim dinlendirme dede bitmiyor okadar çok ilaç kullanıyoruz ki çalışan biri olarak gerçekten ben çok zorlandım. Senin nezaman toplandı? Taze transfermi olucak Salı günü?

Benim yaşımda 33 , perşembe toplandı bugün aradılar 2 embriyo istenilen seviyede kaldı dedi , 5.güne gidecekmi onu bekliyorum 5.gün salı o gün uygunsa taze transfer yapacak benim

Benim yaşımda 33 , perşembe toplandı bugün aradılar 2 embriyo istenilen seviyede kaldı dedi , 5.güne gidecekmi onu bekliyorum 5.gün salı o gün uygunsa taze transfer yapacak benim
Gönlünü ferah tut canım inşallah 5.güne ulaşır sonuçlarımızı hayırlısıyla beraber alırız

özel merkez olduğu için bile olsa yaş 35 altıysa 2 transfer yapmıyorlar mı

canım özel klinik olması ile alakası yok yasalar gereği 35 yaşın altında daha önce denemen yoksa tek embriyo transferi yapıyorlar bahçeci kuralları kişilere göre esnetemeyiz bakanlık kuralları bu şekilde demişti

kızlar ankarada selen hocada tedavi olan varmı aranızda

benim ikinci olucakta birde bende erken menopoz var ondan dolayı belki ekstrem durum diye beklentim :)

Ben de 2 embriyo koyarlar mı diye düşünürken yazınıza rastladım İkiz doğuranlara kim 2 embriyo koydu o zaman çoğu tüp bebek olanlar ikiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…