- 10 Haziran 2019
- 120
- 80
- 18
- 36
saglik ocagindaki doktora bagli o durum. benim arkadasim yazdirmisti ama benim aile hekimi yazmadi. aile hekimi yazarim derse orda yazdir tabi daha kolay olurAy geçmiş bitmiş olsun inşallahİnşallah yazdırabilirim canım ya aslında sağlık ocağı yazıyor mu bunları? Yani orada da yazdırabilirim hem randevu sorunumda olmaz
Yaa öyle mi. Bizimki sert görünümlü ama pamuk kalpli biri inşallah yazarsaglik ocagindaki doktora bagli o durum. benim arkadasim yazdirmisti ama benim aile hekimi yazmadi. aile hekimi yazarim derse orda yazdir tabi daha kolay olur
Benim sağlık ocağındaki de nalet adam Ama tüp bebek diyince kanı randevuyla verirken benimkini hemen öne aldı hatta rapor bile veririm dediYaa öyle mi. Bizimki sert görünümlü ama pamuk kalpli biri inşallah yazar
Ooo nalet ama hassas kalpli demekBenim sağlık ocağındaki de nalet adam Ama tüp bebek diyince kanı randevuyla verirken benimkini hemen öne aldı hatta rapor bile veririm dedi
Aile hekimi yaziyor progestan igneyi benimkide yazdi canimYaa öyle mi. Bizimki sert görünümlü ama pamuk kalpli biri inşallah yazar
Ah kuzum sen transfer oldun değil miii? Rabbim bebeğine seni kavuştursun inşallah sımsıkı sarılsın annesineeAile hekimi yaziyor progestan igneyi benimkide yazdi canimaci meselesine gelince off soyleyecek soz yok transferimin 3. Gunu bugun ama igneler delirtti beni bugun vurulurken girmedi igne hemsire vuruldukca sertlesmis ondan dedi
Amin canım inşallah Çok sağ ol duaların için Evet ben transferimi oldum 3. Günüm bugün benim ilki tutmadı ikinciyi deniyoruz İnşallah bu sefer olurAh kuzum sen transfer oldun değil miii? Rabbim bebeğine seni kavuştursun inşallah sımsıkı sarılsın annesinee❤ Yaa iğne o derece mi acıtıyor sana kac gunde bir verdi peki?? İnsallah bu acıların bu çabaların sonu mutlu biter.
Aynen kuzum konuşmuştuk benimde aklımdan geçmiştin yasnaz bu zamanlarda transfer olacaktı diyordum. İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız rabbim hayırlısını nasip etsin. Cem bey bu defa daha sıkı tedbir almış anlaşılanAmin canım inşallah Çok sağ ol duaların için Evet ben transferimi oldum 3. Günüm bugün benim ilki tutmadı ikinciyi deniyoruz İnşallah bu sefer oluryine gerçekten çok acıtıyor ilk denememde de çok zorlanmış tım o zaman 3 günde bir vuruluyordum şimdi Cem Bey iki günde bire indirmiş Onun için daha da kötü oldu ağrısı
Ay unutmamissin canm sagolAynen kuzum konuşmuştuk benimde aklımdan geçmiştin yasnaz bu zamanlarda transfer olacaktı diyordum. İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız rabbim hayırlısını nasip etsin. Cem bey bu defa daha sıkı tedbir almış anlaşılan
Yok unutmadımAy unutmamissin canm sagolvalla cem bey histereskopi yapip rahmi çizdi daha iyi tutunsun diye bakalim bi ise yaricakmi
Insallah canm insallah❤Yok unutmadımİnşallah işe yarayacaktır canım benim Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Burdayim canım, izmite geldim dün. Pazar günü tekrar gidicem istanbula, kontrolüm var 9 martta. Sen nasılsın oldun mu hasta?
Aa döndün demek kalacaksın sanıyordumBurdayim canım, izmite geldim dün. Pazar günü tekrar gidicem istanbula, kontrolüm var 9 martta. Sen nasılsın oldun mu hasta?
Bir dahaki kontrole 10 gün sonra çağırınca döneyim dedim. Bu sefer gidince test yapana kadar dönmem artık, annem bakacak orda bana.Aa döndün demek kalacaksın sanıyordumhenüz olmadım 2 günüm falan var gecikmez inşallah
İyi yapmışsın o kadar zaman evinde beklemiş olursun transfer sonrası daha önemli sonuçta. Transfer Günü hakkında henüz birşey demediler değil mi? Geleceğim peşinden inşallah bakalımBir dahaki kontrole 10 gün sonra çağırınca döneyim dedim. Bu sefer gidince test yapana kadar dönmem artık, annem bakacak orda bana.
Az kaldı senin de hadi bakalım, gel peşimden
Yok daha demediler, 9 unde derlerİyi yapmışsın o kadar zaman evinde beklemiş olursun transfer sonrası daha önemli sonuçta. Transfer Günü hakkında henüz birşey demediler değil mi? Geleceğim peşinden inşallah bakalım
Aynen o gün derler kesin. Hayırlısı olsun inşallahYok daha demediler, 9 unde derler
Aminnn, cok heyecanliyim bir yanim olacak diyor bir yanimda korkularAynen o gün derler kesin. Hayırlısı olsun inşallah
Olacak inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin. Bebeğine kavuşacaksın inşallahAminnn, cok heyecanliyim bir yanim olacak diyor bir yanimda korkular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?