Evet olabilir, bakalim görürüz ilerleyen günlerdeHee onlar birsey degilmis yajeller falan verirse onlar da yazdırılıyormuş sanırım birde progestan igneler
Kaç gün kullanmanı istediler verdikleri ilacı? Çok mu soru soruyorum yaEvet olabilir, bakalim görürüz ilerleyen günlerde
Sor tabi canım ne demek , 9 marta kadar dozunu arttirarak kullanicam, ilk dort gun iki tane, sonra 3 tane, sonra 4 taneye çıkıyor gündeKaç gün kullanmanı istediler verdikleri ilacı? Çok mu soru soruyorum yahelal et hakkını
Aa öyle mi kullandırıyor inşallah güzel sonuçlar alırsın bunca çabaya değerSor tabi canım ne demek , 9 marta kadar dozunu arttirarak kullanicam, ilk dort gun iki tane, sonra 3 tane, sonra 4 taneye çıkıyor günde. 9 martta kontrol, 14 unde de transfer yaparız dedi.
Evet aynı olur, ama bazen farklı iğnelerde verebiliyorlarmis başkalarına. Rahmin yapısına göre mi bilmiyorum .Aa öyle mi kullandırıyor inşallah güzel sonuçlar alırsın bunca çabaya değergünde 4 tane de çokmuş dimi Bana adetin 2. Günü ilaç başlayacağız 13 gün kullanacaksın sonra transfer 1 hafta içinde olur dedilerdi aşağı yukarı senin tedavin gibi olacak galiba
Olabilir gerekli görürlerse başka şeylerde verirler diye düşünüyorum ama bir problem yaşayacağım aklımdan geçmiyor inşallah yaşamamEvet aynı olur, ama bazen farklı iğnelerde verebiliyorlarmis başkalarına. Rahmin yapısına göre mi bilmiyorum .
Evet aynı olur, ama bazen farklı iğnelerde verebiliyorlarmis başkalarına. Rahmin yapısına göre mi bilmiyorum .
kontrole gittiginizde 5 gun sonrasinda falan transfer gunu veriliyor. kontrol gunu crinone jel vericekler sabah aksam kullanmak uzere. biraz pahali bi ilac mutlaka devlette bi kadin dogum uzmanina yazdirin ve oylelikle alin. Hayirlisiyla Nasip olursa ve tutarsa insallah 12. haftaya kadar bu jeli ve coraspini kullanicaksiniz. estrofemi de kalp atisi duyunca birakicaksiniz.Olabilir gerekli görürlerse başka şeylerde verirler diye düşünüyorum ama bir problem yaşayacağım aklımdan geçmiyor inşallah yaşamam
Cok tesekkur ederim, o jel var elimde iki kutu. Sizin tuttu mu pekikontrole gittiginizde 5 gun sonrasinda falan transfer gunu veriliyor. kontrol gunu crinone jel vericekler sabah aksam kullanmak uzere. biraz pahali bi ilac mutlaka devlette bi kadin dogum uzmanina yazdirin ve oylelikle alin. Hayirlisiyla Nasip olursa ve tutarsa insallah 12. haftaya kadar bu jeli ve coraspini kullanicaksiniz. estrofemi de kalp atisi duyunca birakicaksiniz.
cok sukur oldu hamileyim şimdi 4 ay oldu. ayni sureclerden kasim ayinda bende gectim. o yuzden sormak istediginiz varsa soylerim akliniza takilanlari.Cok tesekkur ederim, o jel var elimde iki kutu. Sizin tuttu mu peki
Cok sevindim allah tamamına erdirsin . Kimdi doktorunuz, sorununuz neydi ?cok sukur oldu hamileyim şimdi 4 ay oldu. ayni sureclerden kasim ayinda bende gectim. o yuzden sormak istediginiz varsa soylerim akliniza takilanlari.
cem hocaydi doktorum. kistim vardi engelliyordu olmasini. cok sukur nasip oldu.Cok sevindim allah tamamına erdirsin . Kimdi doktorunuz, sorununuz neydi ?
Bilgiler için teşekkür ederim doktorumuzda aynıymış benimde Cem Çelik. Bizim burada hastanede kadın doğuma randevu bulmak o kadar zor ki bende düşünüyorum arasam transferde kullanacakları ilaçları söyleseler de gerekli olanları yazdırsam diyekontrole gittiginizde 5 gun sonrasinda falan transfer gunu veriliyor. kontrol gunu crinone jel vericekler sabah aksam kullanmak uzere. biraz pahali bi ilac mutlaka devlette bi kadin dogum uzmanina yazdirin ve oylelikle alin. Hayirlisiyla Nasip olursa ve tutarsa insallah 12. haftaya kadar bu jeli ve coraspini kullanicaksiniz. estrofemi de kalp atisi duyunca birakicaksiniz.
Banada basta 5. Gun embriyosu taze transfer düşünüyorum ama tedaviye gorede rahim dinlendirebiliriz demişti. Sonrada dinlendirme istedi 2. Adetimi bekliyorum iştebenim doktorumda cem çelik , benimde çikolata kistim var , pazartesi iğnelere başladım , yarın ilk kontrolüm var biraz kaygılıyım , size taze transfer mi yaptı , bana eğer uygun olursa 5. gün embriyosu taze transfer demişti ama sürece bakacağız.
senin ilk denememi olucak? şöyle söylim devlette yaptırdım 14 gün iğne kullandım ve her 2 günde 1 hastaneye kan vermeye gidiyordum ve ultrasonla bakılıyorda özeldede aynıdır herhalde... ama yumurtalarının ne kadar zamanda büyüceğine bağlı benim 14 gün kiminin 5 gün ona göre kalma süren belli olmaz bence canımAnladimm toplamda kac gun kaliyoruz bilgisi olan var mi adanadan gelecem..
anladım canım , bende rezerv azlığı da var , ondan ister istemez endişeleniyorum , 5. güne yumurta kalacakmı , daha va bekleyip göreceğiz daha 5. günüm iğnede bugün .Senin içinde az vakit kalmış , olumlu haberlerini beklerim :)Banada basta 5. Gun embriyosu taze transfer düşünüyorum ama tedaviye gorede rahim dinlendirebiliriz demişti. Sonrada dinlendirme istedi 2. Adetimi bekliyorum işte
Düşünceler insanın içini yiyor ama çok stres yapma lütfen çünkü iyi değil tedavide. İnşallah hayırlısı olur hakkında. Aynen benimde az kaldı 5 güne falan adet olmam lazım transfer hazırlığına başlayacağıza
anladım canım , bende rezerv azlığı da var , ondan ister istemez endişeleniyorum , 5. güne yumurta kalacakmı , daha va bekleyip göreceğiz daha 5. günüm iğnede bugün .Senin içinde az vakit kalmış , olumlu haberlerini beklerim :)
Aynen canım mesela ben 8 gün iğne kullandım 10. Gün opu oldu. Cem bey ilaçlara çabuk tepki verirsin demişti dediği gibide oldusenin ilk denememi olucak? şöyle söylim devlette yaptırdım 14 gün iğne kullandım ve her 2 günde 1 hastaneye kan vermeye gidiyordum ve ultrasonla bakılıyorda özeldede aynıdır herhalde... ama yumurtalarının ne kadar zamanda büyüceğine bağlı benim 14 gün kiminin 5 gün ona göre kalma süren belli olmaz bence canım
benim öyle olmadı işte şanslıymışsın canım benimkiler geç ve orantısız büyüdüüAynen canım mesela ben 8 gün iğne kullandım 10. Gün opu oldu. Cem bey ilaçlara çabuk tepki verirsin demişti dediği gibide oldu
Canım bizim sorun erkek faktörü benim görünürde birşey yoktu o yüzden yumurta büyütme vs doktorun istediği gibi ilerledi sanırımbenim öyle olmadı işte şanslıymışsın canım benimkiler geç ve orantısız büyüdüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?