- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Bana biraz uyku yaptı gaz problemi de yaşadım opu günü yaklaştıkça kasıklarımda cok baskı hissetmeye başlamıştımArkadaşlar merhaba ben de bahçecide tüp bebek tedavi aşamasındayım da bu iğneler size bitkinlik yorgunluk yapıyor mu ve gaz
Benim cumartesi çatlatma iğnem yapılacak sanırım opu ne yumurta toplama miBana biraz uyku yaptı gaz problemi de yaşadım opu günü yaklaştıkça kasıklarımda cok baskı hissetmeye başlamıştım
Benim tahlillerim vardı o yüzden direkt iğnelere başladılar bir de benim transferim hemen olmayacak ondan da bakmamış olabilirler. Gidiyorsun iğne veriyorlar yumurta rezervine göre ama herkeste başka işlemler yapılıyor yani kişiye özel tedavi planı canım sen git onlar yönlendirecekmerhaba bayanlar , ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum , 2 yada 3 günü gelin dediler , o gün ne işlemi yapıyorlar , kan tahlili muayene falan mı bilgi verebilir misiniz.
O yüzden önce gidip muayene olmalısın buradan ne desek yanlış olur herkesin vücudu farklı benim de tak tüpümde hidrosalpenks varTeşekkür ederim bayanlarbenimde çikolata kisti ile birlikte rezerv azlığı var . hepimizin hakkında hayırlısı olsun birbirimize mutlu mutlu haberler verelim .
Ben ilk görüşmeye gittiğimde eşimin ve benim tüm tahlillerimizi götürdüm rahim filmi falanda çekilmiştim önceden zaten onuda gösterdim. Bi sonraki regl ile başlarız demişti ve o şekilde başladık ilaçları başlayacağı gün kan veriyorsun muayene ediyor o kadar yapılan işlem bu canım inşallah hakkında hayırlısı olurmerhaba bayanlar , ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum , 2 yada 3 günü gelin dediler , o gün ne işlemi yapıyorlar , kan tahlili muayene falan mı bilgi verebilir misiniz.
Teşekkür ederim , bende bugün adet oldum , arayıp ona göre randevu alıcam , bana tahlil listesini vermişti yaptırdık, cem beyin isteği ile hsg desen 3 kere çekildim sonuçları var :) bakalım süreç nasıl ilerleyecek çok heyecanlıyımBen ilk görüşmeye gittiğimde eşimin ve benim tüm tahlillerimizi götürdüm rahim filmi falanda çekilmiştim önceden zaten onuda gösterdim. Bi sonraki regl ile başlarız demişti ve o şekilde başladık ilaçları başlayacağı gün kan veriyorsun muayene ediyor o kadar yapılan işlem bu canım inşallah hakkında hayırlısı olur
Aynen canım senin testlerine bakıyor sonra liste veriyorlar zaten bunları yaptırın diye.Teşekkür ederim , bende bugün adet oldum , arayıp ona göre randevu alıcam , bana tahlil listesini vermişti yaptırdık, cem beyin isteği ile hsg desen 3 kere çekildim sonuçları var :) bakalım süreç nasıl ilerleyecek çok heyecanlıyım
Aynen canım senin testlerine bakıyor sonra liste veriyorlar zaten bunları yaptırın diye.
2. Günü çağırırsa 3. Günü ilaçlara başlatır diye düşünüyorumİnşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur
Teşekkür ederim canım , ama bugün adet oldugum için pazartesi gününe yani 3. güne randevu verdiler. pazar günü transfer ameliyat dışında çalışılmıyor dedi , bu arada doktorumuz aynı idi galiba cem çelik :)
Evet canım uyuyorsun uyanıyorsun sonrasında da pek bi sıkıntı olmuyor güzel haberlerle gelArkadaşlar tekrar merhaba pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak nasıl oluyor uyutuyorlar mi biraz bilgi alabilir miyim
İnşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların olurArkadaşlar tekrar merhaba pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak nasıl oluyor uyutuyorlar mi biraz bilgi alabilir miyim
Canım ya çok teşekkür ederim sana da bilgiler için orada ne kadar tutuyorlar uyanınca ben hastane ortamında çok geriliyorum neden tutuyorlar ki bir tehlike mi var bende panik atak var ya gelirler bana orada öyleİnşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların olurİşlem anında uyutuyorlar canım. Uyandığın zaman odanda oluyorsun herşey bitmiş Ağrı kesici yapıp serum takmışlardı benim öyle aman aman agrım olmadı 3 4 gün sürdü ağrılarım fakat dayanılır düzeydeydi korkacak hiçbirşey yok 1 damla kan geldi ilk gün sonrada devam etmedi. Opudan sonra 5. Günde regl oldum
Evet canım uyuyorsun uyanıyorsun sonrasında da pek bi sıkıntı olmuyor güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?