- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
aynen bende öyle yapcam önce bi tatile çıkıcaz ağustos sonu gelmiş oluruz zaten istenilen testler olacak galiba onlarda geç çıkacakmış filan derken önümde epey zaman olcak gibi duruyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaCanım merhaba bence git bir ön görüşme yap doktorun yönlendirsin seni kilo vermen gerekiyosa verirsn belki kullanman için bi ilaç verir
bu arada haaynen bende öyle yapcam önce bi tatile çıkıcaz ağustos sonu gelmiş oluruz zaten istenilen testler olacak galiba onlarda geç çıkacakmış filan derken önümde epey zaman olcak gibi duruyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere olsun.Canım merhaba bence git bir ön görüşme yap doktorun yönlendirsin seni kilo vermen gerekiyosa verirsn belki kullanman için bi ilaç verir
Kızlar sonucum pozitif çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese emek veren herkese nasip etsin
evet cok uzun benim eylul sonunda çıkacak alıp bahceciye götüreceğimHadi bakalım hayırlı olur inşallah
Biz de kanunide kan verdik ama hepsi hasekiye gönderiyomuş zaten. 3 ayda çıktı sonuçlar.
Amin Rabbim herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın,darısı tüm bekleyenletin başına inşallah
amin insallahKızlar lütfen bana dua edin kan verdim şimdi sonuçlarını bekliyorum inşallah pozitif çıkar
mrblar hangi testler isteniyor paylaşabilirmisiniz ?evet cok uzun benim eylul sonunda çıkacak alıp bahceciye götüreceğim
Benim 12.günde yumurtaları topladılar, 3 defa kontrole çağırdılar. İlk muayeneden sonra 5.gün çağırdılar. Yani ilk 4 gün evinize dönseniz olur bence.Arkadaşlar ilk muayeneden yumurta toplamaya kadar toplam kaç gün geçiyor ortalama ve doktor kaç kez çağırıyor,il dışından geleceğim için yer ayarlamam gerekiyor,bildğiniz temiz apart var mı yakınlarda,teşekkür ederim.
Hayırlı ugurlu olsuunn :))Kızlar sonucum pozitif çıktı çok şükür Allahım isteyen herkese emek veren herkese nasip etsin
Allah razı olsun canımHayırlı ugurlu olsuunn :))
Benim 12.günde yumurtaları topladılar, 3 defa kontrole çağırdılar. İlk muayeneden sonra 5.gün çağırdılar. Yani ilk 4 gün evinize dönseniz olur bence.
Kalacak yer konusunda bilgim yok maalesef(
Bugün rahim filmi çektirdim adet sancısının biraz fazlası oldu bende iki üç dakikaka sürüyor,korkulacak birşey değilmişValla ben de çektiricem galiba rahim filmi, acayip tırsıyorum, hiç bilgim yok maalesef
Kromozom testi bahcecide karı koca 650 tl, 15 günde çıkıyormuş, devlette ücretsiz ama 3 ayda çıkıyor sonuç
Aa gercekten mi? Anesteziye gerek yok mu? Nerede nekadara yaptırdın diye sorsam :) bi de sonuç hemen çıkıyor mu acaba?Bugün rahim filmi çektirdim adet sancısının biraz fazlası oldu bende iki üç dakikaka sürüyor,korkulacak birşey değilmiş
Echomarda yaptırdım,günübirlik geldim,anestezi yok ,sıfır ağrı diyemem,belki bende olmuştur ama kısa sürüyor,işlem 5 dk falan,sonuç da 15 dakkaya çıktı.500 küsürdü fiyat,tam hatırlamıorm stresten unuttum galiba:)Aa gercekten mi? Anesteziye gerek yok mu? Nerede nekadara yaptırdın diye sorsam :) bi de sonuç hemen çıkıyor mu acaba?
Çok tesekkür ederimEchomarda yaptırdım,günübirlik geldim,anestezi yok ,sıfır ağrı diyemem,belki bende olmuştur ama kısa sürüyor,işlem 5 dk falan,sonuç da 15 dakkaya çıktı.500 küsürdü fiyat,tam hatırlamıorm stresten unuttum galiba:)
Çok tesekkür ederim
Canim merhaba doktor sana yumurta kalitesi için mi verdi bu bahsettigin omega Q10 u bide ben de aldım da bu omega balık yağı oluyor Q10 da ayrı bir kapsül sanki dimi yoksa senin bahsettigin tek bir şey miCanım bana doktorum omepaQ10 verdi onu kullandım. Benmde zar zor bi tane yumurtam çıkıyordu. 2 şer yumurtam cıktı ama umutsuz olma. Bence bi ramdevu al git görüş ücretsiz ön görüşme yapıyorlar . Doktorum sabri bey benm kesinlikle tavsiye ederi çok bilgili be ilgili bir doktor
Bana da omepaq10 vermişti doktor, bayaa kullandım ama faydası olmadı benim yumurtalaraCanim merhaba doktor sana yumurta kalitesi için mi verdi bu bahsettigin omega Q10 u bide ben de aldım da bu omega balık yağı oluyor Q10 da ayrı bir kapsül sanki dimi yoksa senin bahsettigin tek bir şey mi
Anladım canım tamamBana da omepaq10 vermişti doktor, bayaa kullandım ama faydası olmadı benim yumurtalara
Yok bu tek ilaç. Google a omepa q10 yazarsanız hemen çıkıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?