Canım merhaba yumurtalıklarımı kuvvetlendirmek için vermişti sanırım tek bi kapsül canm günde 2 tanr içiyodumCanim merhaba doktor sana yumurta kalitesi için mi verdi bu bahsettigin omega Q10 u bide ben de aldım da bu omega balık yağı oluyor Q10 da ayrı bir kapsül sanki dimi yoksa senin bahsettigin tek bir şey mi
Ben de içsem olur mu ki benim de kalitesiz yumurtalarCanım merhaba yumurtalıklarımı kuvvetlendirmek için vermişti sanırım tek bi kapsül canm günde 2 tanr içiyodum
Hangi Dr dasinz probleminiz neydiKızlar valla moralim çok bozuk. 2.denememiz. Daha transfer aşamasına gelemedik bile. Ngs den negatif dönmüştü embriyolar. Şimdi de 5.güne hiç kalmamış. Napsam acaba? Merkezi mi değiştirsem hocayı mı değiştirsem allak bullak oldum
Remzi bey doktorumuz.Hangi Dr dasinz probleminiz neydi
Canım olur herhalde ama doktoruna bir sor derim ben yinedeBen de içsem olur mu ki benim de kalitesiz yumurtalar
Kusum necati ile konuşsana embriyolog ne diyecek remzi hoca ile konuştun mu o ne dedi?Remzi bey doktorumuz.
Eşimin değerleri başka bi hastanede biraz kötü gibi çıkmıştı. Burada yeniden yaptılar, sıkıntı yok dediler, o yüzden sebepsiz inferfilite dediler
Necati beyden randevu mu almam gerek canım? Valla profesyonel bişiler duymaya çok ihtiyacım var. Sebep neyse bilelim ki çözüm bulalım istiyorum.Kusum necati ile konuşsana embriyolog ne diyecek remzi hoca ile konuştun mu o ne dedi?
Bence randevuya gerek yok kliniğe git necati beyle görüşmem lazım de görüş tabi ordaysan yoksa telde seni arasın busuru para döktün birileri biserde solesin sanaNecati beyden randevu mu almam gerek canım? Valla profesyonel bişiler duymaya çok ihtiyacım var. Sebep neyse bilelim ki çözüm bulalım istiyorum.
Remzi hoca, ben de çok şaşkınım, yumurta ve sperm durumu iyiydi, hay Allah nasıl böyle oldu diyor. Yani ben ne tepki veriyosam hoca da aynı tepkiyi verdi
Tamam canım çok tesekkürler. Gercekten bi açıklama duymak istiyor insanBence randevuya gerek yok kliniğe git necati beyle görüşmem lazım de görüş tabi ordaysan yoksa telde seni arasın busuru para döktün birileri biserde solesin sana
Haklısın cnm açıklama yaparlar diye düşünüyorum özellikle embriyolog ekip tarafindanTamam canım çok tesekkürler. Gercekten bi açıklama duymak istiyor insan
merhabalar ;mrblar hangi testler isteniyor paylaşabilirmisiniz ?
Canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Kızlaar dün kesemizi gördük çok şükür çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım ikimiz içindeaysent canım çok sevindim senin adına sırada kalp atışını duyma var onu da sağlıkla duyarsın inş benimde cuma günü belli olacak bakalım
Canım bi kısmını tedaviye basladıgın gün alıuolar kalan kısmıda yumurta toplama günü ama kredi kartına falan yaparlar herhalde bi sorKızlar bende bahceciye tedaviye başlıycam ama ödeme de taksit yapılıyo mu acaba bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?