Canim merhaba doktor sana yumurta kalitesi için mi verdi bu bahsettigin omega Q10 u bide ben de aldım da bu omega balık yağı oluyor Q10 da ayrı bir kapsül sanki dimi yoksa senin bahsettigin tek bir şey mi
Canım merhaba yumurtalıklarımı kuvvetlendirmek için vermişti sanırım tek bi kapsül canm günde 2 tanr içiyodum

Kızlar valla moralim çok bozuk. 2.denememiz. Daha transfer aşamasına gelemedik bile. Ngs den negatif dönmüştü embriyolar. Şimdi de 5.güne hiç kalmamış. Napsam acaba? Merkezi mi değiştirsem hocayı mı değiştirsem allak bullak oldum

Hangi Dr dasinz probleminiz neydi

Arkadaşlar merhaba tup bebek tedavim sonrası elimde kalan ilaçlar var. Gonal F, crinone jel. Ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir mi

Remzi bey doktorumuz.
Eşimin değerleri başka bi hastanede biraz kötü gibi çıkmıştı. Burada yeniden yaptılar, sıkıntı yok dediler, o yüzden sebepsiz inferfilite dediler
Kusum necati ile konuşsana embriyolog ne diyecek remzi hoca ile konuştun mu o ne dedi?

Kusum necati ile konuşsana embriyolog ne diyecek remzi hoca ile konuştun mu o ne dedi?
Necati beyden randevu mu almam gerek canım? Valla profesyonel bişiler duymaya çok ihtiyacım var. Sebep neyse bilelim ki çözüm bulalım istiyorum.
Remzi hoca, ben de çok şaşkınım, yumurta ve sperm durumu iyiydi, hay Allah nasıl böyle oldu diyor. Yani ben ne tepki veriyosam hoca da aynı tepkiyi verdi

Bence randevuya gerek yok kliniğe git necati beyle görüşmem lazım de görüş tabi ordaysan yoksa telde seni arasın busuru para döktün birileri biserde solesin sana

Bence randevuya gerek yok kliniğe git necati beyle görüşmem lazım de görüş tabi ordaysan yoksa telde seni arasın busuru para döktün birileri biserde solesin sana
Tamam canım çok tesekkürler. Gercekten bi açıklama duymak istiyor insan

Günaydın kızlar :) bugun kese görmeye gidicez inşallah sizler neler yaptınız

Kızlar bende bahceciye tedaviye başlıycam ama ödeme de taksit yapılıyo mu acaba bilginiz var mi

Kızlar bende bahceciye tedaviye başlıycam ama ödeme de taksit yapılıyo mu acaba bilginiz var mi
Canım bi kısmını tedaviye basladıgın gün alıuolar kalan kısmıda yumurta toplama günü ama kredi kartına falan yaparlar herhalde bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…