Sonunda adet oldum. Geç oldum klomendendir diye düşünüyorum. Kızlar kan tahlili yaptırdım geçen gün alt 70 çıkmış yüksek, bu ne demek acaba? İki ay amh kürü yapmıştım. Hayıt ve birkaç tane daha şurup gibi şey içtim. Acaba onlar mı etkiledi glukoz da yüksek çıkmış. Tedaviyi etkiler mi sizce?

Eklentiler

• 93AFC38A-E45A-4440-9914-E2A57CB195E5.jpeg
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
Yeniden igne ilaç baslaniyormus 15 günü buluyor sanırım
Rahim dinlendirmede amaç o hormonların vücuttan atılması rahmin eski formuna dönmesi değil mi bir bakıma? Ne iğnesi başlanacak acaba. Belki progesteron verirler onun dışında ne verir bilemiyorum

Ben de hic bilmiyorum ama yine bir sürü ilac var sanırım
Hadi ya öyle mi. Ya bazi şeyleri merak ediyorum bana çatlatma iğnesi olarak hem ovitrelle verdi hemde gonapeptyl bunların ikisinide mi kullanacağım acaba. Birde gonal f kalem var kullanıma hazır onu ne zaman kullanacağım kafamda birsürü soru geziyor

Cok yumurta olunca ovitrelleyi yapmiyorlar, benim ki elimde kaldı, Gonapeptyl yaptık sadece. Gonal f kalem ne hic görmedim onu ben. Merional verdi mi sana ?

Cok yumurta olunca ovitrelleyi yapmiyorlar, benim ki elimde kaldı, Gonapeptyl yaptık sadece. Gonal f kalem ne hic görmedim onu ben. Merional verdi mi sana ?
Gonal F 300 Pen yaz görsellere bak belki tanırsın görünce. Demek duruma gore değişiyor kullandirdigi çatlatma iğnesi. Merional yumurta büyütmek için mi ? Bana Gonal F verdi onun için

Bakayim bi. Merional da yumurta icin sanırım. Gonal ve onu birlikte kullandım ben.
Baktim görmedim daha önce gonal f pen i
İkisini de aynı gün mü vuruyordun yoksa dönüşümlü mü. Ya o ilaçta aslında yumurta büyütmek için öyle yazıyordu sanırım ama ne ara kullanacağım hiç bilemedim. Bu arada gonapeptyl yada ovitrelle bunlardan biride benim elimde muhakkak kalacak yani

Ayni anda vuruyordum birini sağdan birini soldan. Son 3 gun cetrodite da eklendi onu da vurdum. Evet elinde kalır seninde iki ilaçtan biri.

canım rahim dinlendirme döneminde evet rahmin ilaçlardan arınmasını bekliyorlar transfer öncesi kullanılan ilaçlar daha hafif sadece rahim duvarını kalınlaştırıp embriyonun tutunmasını sağlamak için ben iğne kullanmadım mesela

benim doktorum remzi beydi oda bana rahim dinlendirmede iğne vermedi bant kullandım ben de mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…