Hanımlar rahim dinlendirmede misiniz inşallah güzel haberlerinizi alirizSenin adet tarihin ne zamandı? Eğer bizim hesabımız gibi olurda 3 şubatta opu olursa her ay olan düzenim bozulmazsa 10 mart gibi adet olacağım evet
Amiin inşallah ben tedaviye yeni başladım canım daha iğnelerde 2. Günüm bugün, opudan sonra bende dinlenmeye geçeceğim.Hanımlar rahim dinlendirmede misiniz inşallah güzel haberlerinizi aliriz
Ben de 20 subatta olmam lazım ikinci adetiSenin adet tarihin ne zamandı? Eğer bizim hesabımız gibi olurda 3 şubatta opu olursa her ay olan düzenim bozulmazsa 10 mart gibi adet olacağım evet
2. Adetten ne kadar süre sonra transfer oluyor pekiBen de 20 subatta olmam lazım ikinci adeti
Yeniden igne ilaç baslaniyormus 15 günü buluyor sanırım2. Adetten ne kadar süre sonra transfer oluyor peki
Rahim dinlendirmede amaç o hormonların vücuttan atılması rahmin eski formuna dönmesi değil mi bir bakıma? Ne iğnesi başlanacak acaba. Belki progesteron verirler onun dışında ne verir bilemiyorumYeniden igne ilaç baslaniyormus 15 günü buluyor sanırım
Ben de hic bilmiyorum ama yine bir sürü ilac var sanırımRahim dinlendirmede amaç o hormonların vücuttan atılması rahmin eski formuna dönmesi değil mi bir bakıma? Ne iğnesi başlanacak acaba. Belki progesteron verirler onun dışında ne verir bilemiyorum
Hadi ya öyle mi. Ya bazi şeyleri merak ediyorum bana çatlatma iğnesi olarak hem ovitrelle verdi hemde gonapeptyl bunların ikisinide mi kullanacağım acaba. Birde gonal f kalem var kullanıma hazır onu ne zaman kullanacağım kafamda birsürü soru geziyorBen de hic bilmiyorum ama yine bir sürü ilac var sanırım
Cok yumurta olunca ovitrelleyi yapmiyorlar, benim ki elimde kaldı, Gonapeptyl yaptık sadece. Gonal f kalem ne hic görmedim onu ben. Merional verdi mi sana ?Hadi ya öyle mi. Ya bazi şeyleri merak ediyorum bana çatlatma iğnesi olarak hem ovitrelle verdi hemde gonapeptyl bunların ikisinide mi kullanacağım acaba. Birde gonal f kalem var kullanıma hazır onu ne zaman kullanacağım kafamda birsürü soru geziyor
Gonal F 300 Pen yaz görsellere bak belki tanırsın görünce. Demek duruma gore değişiyor kullandirdigi çatlatma iğnesi. Merional yumurta büyütmek için mi ? Bana Gonal F verdi onun içinCok yumurta olunca ovitrelleyi yapmiyorlar, benim ki elimde kaldı, Gonapeptyl yaptık sadece. Gonal f kalem ne hic görmedim onu ben. Merional verdi mi sana ?
Bakayim bi. Merional da yumurta icin sanırım. Gonal ve onu birlikte kullandım ben.Gonal F 300 Pen yaz görsellere bak belki tanırsın görünce. Demek duruma gore değişiyor kullandirdigi çatlatma iğnesi. Merional yumurta büyütmek için mi ? Bana Gonal F verdi onun için
Gonal F 300 Pen yaz görsellere bak belki tanırsın görünce. Demek duruma gore değişiyor kullandirdigi çatlatma iğnesi. Merional yumurta büyütmek için mi ? Bana Gonal F verdi onun için
Bakayim bi. Merional da yumurta icin sanırım. Gonal ve onu birlikte kullandım ben.
İkisini de aynı gün mü vuruyordun yoksa dönüşümlü mü. Ya o ilaçta aslında yumurta büyütmek için öyle yazıyordu sanırım ama ne ara kullanacağım hiç bilemedim. Bu arada gonapeptyl yada ovitrelle bunlardan biride benim elimde muhakkak kalacak yaniBaktim görmedim daha önce gonal f pen i
Ayni anda vuruyordum birini sağdan birini soldan. Son 3 gun cetrodite da eklendi onu da vurdum. Evet elinde kalır seninde iki ilaçtan biri.İkisini de aynı gün mü vuruyordun yoksa dönüşümlü mü. Ya o ilaçta aslında yumurta büyütmek için öyle yazıyordu sanırım ama ne ara kullanacağım hiç bilemedim. Bu arada gonapeptyl yada ovitrelle bunlardan biride benim elimde muhakkak kalacak yani
Anladım canım inşallah bunca emeğinin sonunda rabbim kucağını doldurur.Ayni anda vuruyordum birini sağdan birini soldan. Son 3 gun cetrodite da eklendi onu da vurdum. Evet elinde kalır seninde iki ilaçtan biri.
Bant ne ise yariyobenim doktorum remzi beydi oda bana rahim dinlendirmede iğne vermedi bant kullandım ben de mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?