• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bende 11 ocakta ilk tüp bebek tedavime başladım bu akşam son çatlatma iğnesi olucam ve perşembe günü opu olucak inşallah.Merak ettiğim bir şey var sağlıklı döllenme olması için illa olgun yumurta olması mı gerekiyor çünkü bildiğim 18 22 milim olan 2 tane yumurtam var toplamda ultrasona göre ise 10 yumurta var yani geri kalan 8 tanesi küçük mü kalmış yoksa opuda sonra mı belli olur tam olarak olgun olup olmadıkları😞Inşallah en kısa surede bebeklerimize kavuşuruz🙏

Erkek faktörlü tüp bebek yaptıran canlar size bişey sorucam kanda genetik test ve kromozon sayımı testi yaptırdınızmı tedavi öncesinde ? Bize gerek yok daha ilk denildi ama şahsen herşeyi 4 /4 lük olsun istiyorum ilki tutmassa ikincide pgt yapılır diye düşünmek saçma geliyor . Kan testi yaptırıp bakmak mantıklı değilmi ? Tabi bide sperm dna hasar testi bence olması gerekn bişey . Kan testlerini yaptıran varmı ? Aceba

Aynı sebeple tedavi görüyoruz bizde aynı şeyleri düşündük gerek görmediklerini söylediler ama biz yinede kromozom analizi istediğimizi söyledik ve yaptırdık.Morfoloji ve ileri hareket sorunu var bizde ama morfoloji nin önemli olmadığını söyledi doktorumuz inşallah dediği gibi olur.

Merhaba bende 11 ocakta ilk tüp bebek tedavime başladım bu akşam son çatlatma iğnesi olucam ve perşembe günü opu olucak inşallah.Merak ettiğim bir şey var sağlıklı döllenme olması için illa olgun yumurta olması mı gerekiyor çünkü bildiğim 18 22 milim olan 2 tane yumurtam var toplamda ultrasona göre ise 10 yumurta var yani geri kalan 8 tanesi küçük mü kalmış yoksa opuda sonra mı belli olur tam olarak olgun olup olmadıkları😞Inşallah en kısa surede bebeklerimize kavuşuruz🙏
Ne dedi peki dr hepsi toplanabilir mi? Yoksa 2 tanesini mi toplayacaklar?

Kbdemirel Kbdemirel , LadyNurr LadyNurr Merhabaa nasılsınız?🤗 Bugün doktora gittim muayene oldum yarın iğnelere başlıyorum 5 gün kullanıp 6. Gün kontrole çağırdı daha sonrada gün aşırı gelirsin dedi, inşallah hersey çok güzel gider. Doktorum ilaçların vücuduma %80 %90 çok fazla tepki vereceğini söyledi ve rahim dinlendirme istedi. Ben şubat ayında transfer olurum diye düşünürken mart ayına kaldım sanırım 🙈

Kbdemirel Kbdemirel , LadyNurr LadyNurr Merhabaa nasılsınız?🤗 Bugün doktora gittim muayene oldum yarın iğnelere başlıyorum 5 gün kullanıp 6. Gün kontrole çağırdı daha sonrada gün aşırı gelirsin dedi, inşallah hersey çok güzel gider. Doktorum ilaçların vücuduma %80 %90 çok fazla tepki vereceğini söyledi ve rahim dinlendirme istedi. Ben şubat ayında transfer olurum diye düşünürken mart ayına kaldım sanırım 🙈
Yaa başlıyor musun hayırlı olsun canım, senden de istedi demek rahim dinlendirme. Aynı zamanlarda transfer oluruz gibi :KK33:

Güzelimmm allah hayırlı uğurlu etsin rabbim yüzünü güldürsün öncelikle ♥️ Hadi bakalım çok merak ediyorum inşallah çok iyi gider .. aklım kullapım sende kütfen herşeyi ince ayrıntılı paylaş ♥️banada az kaldı bana doktor 2 veya 3 gün gel dedi ama mesela diyelimki gece adet oluyorumya ertesi gün 2ci günmü oluyo son anda bilt allıcam bı sefer galiba riske atmak istemedim hsg sonrası 2 adetimde beklenilenden geç geldi .bugün burdaki tüp bebek merkezinden sonuçlarımız geldi ama mail atıcaklar biraz düzelme var sanki dediler 1 mlde ki sayımız 1miluon 300 bin olmuş 2 bile değil ama olsun (a b ikisi bir bakılıyomuş burda ilk 5di % sonra 28 olmuştu 35 % olmuş gerikalanı mailde yazılacak
Bu arada martta karşılaşırmıyızki ? Aceba . Ben martın ilk haftası felan adet olmam lazım . O yüzden az kaldı dedim 😂 şurda ocak bitti sayılır şubatta akar gidrr 😶

Yaa başlıyor musun hayırlı olsun canım, senden de istedi demek rahim dinlendirme. Aynı zamanlarda transfer oluruz gibi :KK33:
Cok teşekkür ederimm😍 Evet başlıyorum kısmetse. Hiç beklemiyordum rahim dinlendirme istemesini ama hayırlısı böyleymiş demek ki😄 sanırım dediğin gibi aynı zamanlarda transfer olacağız galiba 🤗

Güzelimmm allah hayırlı uğurlu etsin rabbim yüzünü güldürsün öncelikle ♥ Hadi bakalım çok merak ediyorum inşallah çok iyi gider .. aklım kullapım sende kütfen herşeyi ince ayrıntılı paylaş ♥banada az kaldı bana doktor 2 veya 3 gün gel dedi ama mesela diyelimki gece adet oluyorumya ertesi gün 2ci günmü oluyo son anda bilt allıcam bı sefer galiba riske atmak istemedim hsg sonrası 2 adetimde beklenilenden geç geldi .bugün burdaki tüp bebek merkezinden sonuçlarımız geldi ama mail atıcaklar biraz düzelme var sanki dediler 1 mlde ki sayımız 1miluon 300 bin olmuş 2 bile değil ama olsun (a b ikisi bir bakılıyomuş burda ilk 5di % sonra 28 olmuştu 35 % olmuş gerikalanı mailde yazılacak
Bu arada martta karşılaşırmıyızki ? Aceba . Ben martın ilk haftası felan adet olmam lazım . O yüzden az kaldı dedim 😂 şurda ocak bitti sayılır şubatta akar gidrr 😶
Canım benim çok teşekkür ederim😄 Rabbim seninde ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah❤ Eğer gece adet olursan o günü saymiyorlar mesela bende gece oldum ama saymadılar sonraki günü 1. Gün saydılar saat 17.00dan sonra regl olunca saymıyorlarmış o günü galiba 🤗 Düzelme olmasına çok sevindim canım benim inşallah böyle böyle devam eder değerler azda olsa yükselme olduğunda çok mutlu oluyoruz.💜 Rahim dinlendirme başta hiç istemiyordum nasıl beklerim nasıl sabrederim diye fakat sonradan aslında olsa iyi olur başarı şansı artar vs demiştim içimden. Demek hayırlısı böyleymiş artık bekleyeceğim yapacak birşey yok😄 yarın iğnelere başlayacağım için çok heyecanlıyım 🙈🤗 Belki Mart ayında seninle karşılaşabiliriz 🤗

Canım benim çok teşekkür ederim😄 Rabbim seninde ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah❤ Eğer gece adet olursan o günü saymiyorlar mesela bende gece oldum ama saymadılar sonraki günü 1. Gün saydılar saat 17.00dan sonra regl olunca saymıyorlarmış o günü galiba 🤗 Düzelme olmasına çok sevindim canım benim inşallah böyle böyle devam eder değerler azda olsa yükselme olduğunda çok mutlu oluyoruz.💜 Rahim dinlendirme başta hiç istemiyordum nasıl beklerim nasıl sabrederim diye fakat sonradan aslında olsa iyi olur başarı şansı artar vs demiştim içimden. Demek hayırlısı böyleymiş artık bekleyeceğim yapacak birşey yok😄 yarın iğnelere başlayacağım için çok heyecanlıyım 🙈🤗 Belki Mart ayında seninle karşılaşabiliriz 🤗
Aminnn kuzummm 😌 ahh bak ne güzel bu tarz kafamı karıştıran şeyler hepsinide doktoruma yazmak sormak istemiyorum adam sıkılacak artık . Bakalım şubat ayında nasıl adet olucağım . Şubatta takviyeye başlıyorım bende . Evet kuzum düşün 300 bin fazlalaşmış spermler diye seviniyorumm nasıl mutlu oldum dün görsen nasıl yere göge basamadım . Yazarken gözlerim doluyor . Rabbim bizi nir an önce çıksrsın bu durumun içinden . Yaa Martın 6 sı yazıyor appte beklenilen tarih umarım cumaya geliyor umarım cumartesi olurum 17 den sonra işim daha kolay olur . Hemen bileti hallederim uçarım patronuma net bi gün söyliyecek olamama beni geriyor ama . O nasıl tepki verecek bilmiyorum . Sen kaçı gibi martın transfer olursun aceba ? Ben 2 hafta orda olucağım bu arada belki cidden denk geliriz ♥️ Bende şimdi üff bide rahim dinlendirme iyice uzuyor vs diyorum . Ama allahtan hayırlısı , Bahçeci doktorları genelde uygun görüyor ama bunu . Bahsettiğim konular için’miş .
Buradaki tüp bebek merkezide gelin konuşalım felan dedi ilk randevu sadece konuşmak için martta 🙄 eşimde biz martta türkiyede yaptırmayı düşünüyoruz eşimin yaşı tutmuyo vs demiş a seneye tutar gelin vs demiş eşimde sen bi düşün diyor yada burda tam ücretle yaptıralım yaş için ama . İstemiyorum dedim orası geldi ilk zaten çok daha başarılılar bakalım kısmet ilk bi orda denemede kalıcaz yani

Aminnn kuzummm 😌 ahh bak ne güzel bu tarz kafamı karıştıran şeyler hepsinide doktoruma yazmak sormak istemiyorum adam sıkılacak artık . Bakalım şubat ayında nasıl adet olucağım . Şubatta takviyeye başlıyorım bende . Evet kuzum düşün 300 bin fazlalaşmış spermler diye seviniyorumm nasıl mutlu oldum dün görsen nasıl yere göge basamadım . Yazarken gözlerim doluyor . Rabbim bizi nir an önce çıksrsın bu durumun içinden . Yaa Martın 6 sı yazıyor appte beklenilen tarih umarım cumaya geliyor umarım cumartesi olurum 17 den sonra işim daha kolay olur . Hemen bileti hallederim uçarım patronuma net bi gün söyliyecek olamama beni geriyor ama . O nasıl tepki verecek bilmiyorum . Sen kaçı gibi martın transfer olursun aceba ? Ben 2 hafta orda olucağım bu arada belki cidden denk geliriz ♥ Bende şimdi üff bide rahim dinlendirme iyice uzuyor vs diyorum . Ama allahtan hayırlısı , Bahçeci doktorları genelde uygun görüyor ama bunu . Bahsettiğim konular için’miş .
Buradaki tüp bebek merkezide gelin konuşalım felan dedi ilk randevu sadece konuşmak için martta 🙄 eşimde biz martta türkiyede yaptırmayı düşünüyoruz eşimin yaşı tutmuyo vs demiş a seneye tutar gelin vs demiş eşimde sen bi düşün diyor yada burda tam ücretle yaptıralım yaş için ama . İstemiyorum dedim orası geldi ilk zaten çok daha başarılılar bakalım kısmet ilk bi orda denemede kalıcaz yani
Aynı biz 🙈 Seni çok iyi anlıyorum bizde bi değerimiz birazcık yükselmişti baya sevinmiştik 😄 Rabbim inşallah bu çabalarımızı en güzel şekilde mükafatlandıracak.💜 Martın kaçında transfer olurum yani hangi tarihte yapıyorlar hicbir bilgim yok inanki ama öğrenince onuda söylerim. Denk gelirsek güzel olur.🤗 Herşey bizim iyiliğimiz için yapılıyor belki rahim dinlendirme olmasaydı Allah korusun negatif olursa acaba dinlendirsek daha mı farklı olurdu diye düşünebilirdik. Tabiki şuanda da var olumsuz olma ihtimali ama en azından başarı şansı artıyor rahim dinlenince. Biz elimizden geleni yapıp sonrada Allaha dua edelim başka çaremiz yok inşallah pozitifi görürüz sonucunda🤗🦋 patronun artık nasıl bir tepki verir bilemeyeceğim fakat yapacak birşey yok mecbursun net bir gün veremiyorsun😄

Hiç bir şey söylemedi muayenelerde gayet iyi diyordu dün son muayenede toplam kaç tane olduğunu sorduğumda 10 dedi hemşire önemli olan kaliteli olması olgun olmasada döllenebililir dedi.Opu yaptıran ve aynı şeyi yaşayan var mı

Aynı biz 🙈 Seni çok iyi anlıyorum bizde bi değerimiz birazcık yükselmişti baya sevinmiştik 😄 Rabbim inşallah bu çabalarımızı en güzel şekilde mükafatlandıracak.💜 Martın kaçında transfer olurum yani hangi tarihte yapıyorlar hicbir bilgim yok inanki ama öğrenince onuda söylerim. Denk gelirsek güzel olur.🤗 Herşey bizim iyiliğimiz için yapılıyor belki rahim dinlendirme olmasaydı Allah korusun negatif olursa acaba dinlendirsek daha mı farklı olurdu diye düşünebilirdik. Tabiki şuanda da var olumsuz olma ihtimali ama en azından başarı şansı artıyor rahim dinlenince. Biz elimizden geleni yapıp sonrada Allaha dua edelim başka çaremiz yok inşallah pozitifi görürüz sonucunda🤗🦋 patronun artık nasıl bir tepki verir bilemeyeceğim fakat yapacak birşey yok mecbursun net bir gün veremiyorsun😄
Evet nedeninide söyliyemiyorum biraz bizim iş karışık ama yapacak birşey yok . Umrumdada değil . Beğenmiyorsa çıkartır 😂
Hadi bakalım canım iğneler nasıl ağrı oluyormu duygu değişimi ? Piskologla görüşün dedilermi ? Çok duygu yoğunluğu oluyomuş ya iğnelerden dolayı

Evet nedeninide söyliyemiyorum biraz bizim iş karışık ama yapacak birşey yok . Umrumdada değil . Beğenmiyorsa çıkartır 😂
Hadi bakalım canım iğneler nasıl ağrı oluyormu duygu değişimi ? Piskologla görüşün dedilermi ? Çok duygu yoğunluğu oluyomuş ya iğnelerden dolayı
Umarım anlayış gösterir patronun yinede öyle diyelim😂 Canım ilk iğnemi vurdum bugün mesele kendine batırabilmekte yoksa acı ağrı inan bana hiçbirşey yok nasıl girdi ilacı nasıl verdin anlamıyorsun bile😂 Psikolojik olarak kendini çok kötü hissediyorsan randevu alabiliyorsun Asena hanımdan. Belli günler bahçeci umut belli günler bahçeci fulyada oluyor. Psikolog destegi paket fiyatına dahil fakat ben şuan randevu almayı düşünmüyorum ilerleyen günler düşünür müyüm bilemiyorum😄

Back