Sen al bi kaç doz daha sonra bidaha sorucam bunu ben regllerde muhteşem hassas olurum duygusallık en üst safada . O yüzden bilemiyorum nolur . Bide sonrası için kendimi hazırlamak adına galiba konuşmak istiyorumUmarım anlayış gösterir patronun yinede öyle diyelimCanım ilk iğnemi vurdum bugün mesele kendine batırabilmekte yoksa acı ağrı inan bana hiçbirşey yok nasıl girdi ilacı nasıl verdin anlamıyorsun bile Psikolojik olarak kendini çok kötü hissediyorsan randevu alabiliyorsun Asena hanımdan. Belli günler bahçeci umut belli günler bahçeci fulyada oluyor. Psikolog destegi paket fiyatına dahil fakat ben şuan randevu almayı düşünmüyorum ilerleyen günler düşünür müyüm bilemiyorum
Yakın bir arkadaşım var aramızda 10 gün kadar bir zaman var dozlarımız da şuan aynı mesela onda çok ağır yan etkiler olmadı umuyorum benimde o şekilde geçer yani yan etkiler kişiden kişiye tamamen değişiyor canımSen al bi kaç doz daha sonra bidaha sorucam bunu ben regllerde muhteşem hassas olurum duygusallık en üst safada . O yüzden bilemiyorum nolur . Bide sonrası için kendimi hazırlamak adına galiba konuşmak istiyorum
Yaa öyle mi demek sende böyle bi etki oluşturmuşBen asena hanıma almıştım randevu, iğneler beni cok duygusal yapmıştı durup dururken ağlıyordum.
Evet canım maalesef. Öğlen 12 de yapıyorsun degil mi igneleri? 3 subatta toplanır yumoslarin bence.Yaa öyle mi demek sende böyle bi etki oluşturmuş
İnşallah bu çabanın sonucu çok güzel olacak.Evet canım maalesef. Öğlen 12 de yapıyorsun degil mi igneleri? 3 subatta toplanır yumoslarin bence.
Ay bak inşallah ozaman olmaz bişey . Bende senin gibi reaksiyon veririm umarımYakın bir arkadaşım var aramızda 10 gün kadar bir zaman var dozlarımız da şuan aynı mesela onda çok ağır yan etkiler olmadı umuyorum benimde o şekilde geçer yani yan etkiler kişiden kişiye tamamen değişiyor canımBakalım bende nasıl etki gösterecek yarın yada sonraki gün başlar diye düşünüyorum ilk günden birşey belli olmaz. Belkide hiç yan etkisini görmem Regl döneminde duygusallık alınganlık sinirlilik hali malesef bende çok oluyor
Bakalım canım ilerleyen günlerde farklı şeyler yaşarsam yazarım şimdilik birşey yok daha çok erkenAy bak inşallah ozaman olmaz bişey . Bende senin gibi reaksiyon veririm umarımiğne günde bi defamı oluyosun canım ? Dozunu nasıl verdi ? Kendine yapabiliyomusum ben hiç yapmadım mesela
Yumurta toplamadan 1 hafta sonra adet olacaksın, sonra diğer adetin 2. Günü gideceksin transfer sureci başlayacak. Benim yeni bitti adetim ,diğerini bekleyeceğim simdi. 3 şubatta toplanirsa senin, 10 şubatta adet olsan digeride 10 mart gibi mi olurİnşallah bu çabanın sonucu çok güzel olacak.Canım ben gündüz evde olamayabilirim ne olacağı belli olmaz diye akşam istedim vurulmak hatta 7de vurulmak istedim ama 7ye kalmasın 5-6 diyelim dedi bende o zaman 5te vururum hergun dedim anlayacağın akşam 5te vuruluyorum ben Ay 3 şubatta mı diyorsun sanki banada öyle gibi geliyor daha az yada daha fazla iğne kullandirmazsa 1 ay rahim dinlendirecegiz dedi ya ne zaman transfer olacağım ki ben
canım beni de aşırı etkiliyordu iğneler o dönemde bende asena hanıma gidiyordum bahçeci burda iyi bir uygulama yapmış psikologu ücretsiz yaparakBen asena hanıma almıştım randevu, iğneler beni cok duygusal yapmıştı durup dururken ağlıyordum.
Gerçekten duygusal olarak benim içinde çok zor bir dönemdi her şeye üzülüp sinirleniyordum. Ama Asena hanım sağolsun gerçekten onunla konuşmak iyi geliyordu e o kadar hormon kolay değil tabiBen asena hanıma almıştım randevu, iğneler beni cok duygusal yapmıştı durup dururken ağlıyordum.
Senin adet tarihin ne zamandı? Eğer bizim hesabımız gibi olurda 3 şubatta opu olursa her ay olan düzenim bozulmazsa 10 mart gibi adet olacağım evetYumurta toplamadan 1 hafta sonra adet olacaksın, sonra diğer adetin 2. Günü gideceksin transfer sureci başlayacak. Benim yeni bitti adetim ,diğerini bekleyeceğim simdi. 3 şubatta toplanirsa senin, 10 şubatta adet olsan digeride 10 mart gibi mi olur
Mart mı demek istedin acaba? Hangimize sormuştun eğer bana sorduysan evet rahim dinlendirme uyguluyor banada. Ama henüz iğne kullanım aşamasındayımTransferin 10 ocakta mı olacak canım rahim dinlendirme mi uygulanıyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?