Sen al bi kaç doz daha sonra bidaha sorucam bunu ben regllerde muhteşem hassas olurum duygusallık en üst safada . O yüzden bilemiyorum nolur . Bide sonrası için kendimi hazırlamak adına galiba konuşmak istiyorum

Sen al bi kaç doz daha sonra bidaha sorucam bunu ben regllerde muhteşem hassas olurum duygusallık en üst safada . O yüzden bilemiyorum nolur . Bide sonrası için kendimi hazırlamak adına galiba konuşmak istiyorum
Yakın bir arkadaşım var aramızda 10 gün kadar bir zaman var dozlarımız da şuan aynı mesela onda çok ağır yan etkiler olmadı umuyorum benimde o şekilde geçer yani yan etkiler kişiden kişiye tamamen değişiyor canım Bakalım bende nasıl etki gösterecek yarın yada sonraki gün başlar diye düşünüyorum ilk günden birşey belli olmaz. Belkide hiç yan etkisini görmem Regl döneminde duygusallık alınganlık sinirlilik hali malesef bende çok oluyor

Evet canım maalesef. Öğlen 12 de yapıyorsun degil mi igneleri? 3 subatta toplanır yumoslarin bence.
İnşallah bu çabanın sonucu çok güzel olacak. Canım ben gündüz evde olamayabilirim ne olacağı belli olmaz diye akşam istedim vurulmak hatta 7de vurulmak istedim ama 7ye kalmasın 5-6 diyelim dedi bende o zaman 5te vururum hergun dedim anlayacağın akşam 5te vuruluyorum ben Ay 3 şubatta mı diyorsun sanki banada öyle gibi geliyor daha az yada daha fazla iğne kullandirmazsa 1 ay rahim dinlendirecegiz dedi ya ne zaman transfer olacağım ki ben

Ay bak inşallah ozaman olmaz bişey . Bende senin gibi reaksiyon veririm umarım iğne günde bi defamı oluyosun canım ? Dozunu nasıl verdi ? Kendine yapabiliyomusum ben hiç yapmadım mesela

Ay bak inşallah ozaman olmaz bişey . Bende senin gibi reaksiyon veririm umarım iğne günde bi defamı oluyosun canım ? Dozunu nasıl verdi ? Kendine yapabiliyomusum ben hiç yapmadım mesela
Bakalım canım ilerleyen günlerde farklı şeyler yaşarsam yazarım şimdilik birşey yok daha çok erken şuan günde 1 defa oluyorum ilerleyen günlerde bu da değişecek dozumu 225 olarak ayarladı doktorum 5 gün bu şekilde vuracağım. İlk eşim denedi iğneyi o vurdu bana(boş ilaçsız iğne) bugünde ilk iğne mi kendim vurdum eşim yapınca hiç acımadığını gördüm rahatladım ama gerçekten zor oluyor kendine batırabilmek aslında acımıyor ilaç yakmıyor sadece göz göre göre iğneyi kendine batırabilmek mesele gerisi kolay Yani ben kendim vuruyorum inan hiç acımıyor kendine rahatlıkla yapabilirsin

Yumurta toplamadan 1 hafta sonra adet olacaksın, sonra diğer adetin 2. Günü gideceksin transfer sureci başlayacak. Benim yeni bitti adetim ,diğerini bekleyeceğim simdi. 3 şubatta toplanirsa senin, 10 şubatta adet olsan digeride 10 mart gibi mi olur

Ben asena hanıma almıştım randevu, iğneler beni cok duygusal yapmıştı durup dururken ağlıyordum.
canım beni de aşırı etkiliyordu iğneler o dönemde bende asena hanıma gidiyordum bahçeci burda iyi bir uygulama yapmış psikologu ücretsiz yaparak

Evet canım psikoloji mi kalıyor ki deneme yap negatif al horman al kilo al etrafın baskısını ye derken şişiyoruz da şişiyoruz tedavi dönemi bende asena hanımın kapısını az çalmadım transfere de onunla girdim işi abartıp :)

kızlar bişey sorcam size tedavi dönemi kabızlık sorunu yaşayan oldu mu aranızda?

canım o mecbur oluyor sanırım ilaçlar yapıyor hoşaf iç bol bol

Transfer oldun mu bilmiyorum ama transferden sonra da çok yatma ara ara yürü hep yatmak da etkiliyor bol sıvı tüket demislerdi bana beslenirken bol yeşillik falan tüket

Ben asena hanıma almıştım randevu, iğneler beni cok duygusal yapmıştı durup dururken ağlıyordum.
Gerçekten duygusal olarak benim içinde çok zor bir dönemdi her şeye üzülüp sinirleniyordum. Ama Asena hanım sağolsun gerçekten onunla konuşmak iyi geliyordu e o kadar hormon kolay değil tabi

kızlar teşekkür ederim evde hoşaf vardı içeyim bari aslında yürüyüş falanda yaptım ilaç kullanmak istemiyorum bu önerdiklerini bir deneyeyim bakalım

evet canım sakın bir bilene danışmadan ilaç falan içme sen bunlar bir dene bakalım olmazsa hemşireni falan ararsın.

Senin adet tarihin ne zamandı? Eğer bizim hesabımız gibi olurda 3 şubatta opu olursa her ay olan düzenim bozulmazsa 10 mart gibi adet olacağım evet

Transferin 10 ocakta mı olacak canım rahim dinlendirme mi uygulanıyor sana

Transferin 10 ocakta mı olacak canım rahim dinlendirme mi uygulanıyor sana
Mart mı demek istedin acaba? Hangimize sormuştun eğer bana sorduysan evet rahim dinlendirme uyguluyor banada. Ama henüz iğne kullanım aşamasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…