• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen, ben de zor bekledim olayim diye. Şimdide embriyo oluşumlarini merak etmekten gunler geçmiyor :) sonrada transfer olana kadr günler geçmez, sonra tahlil.. ay surer gider :KK70:
Bu stres hiç bitmeyecek 😁 sonra beta hcg 2ye katlıyor mu sonra kese oluştu mu stresi gelir sonra kalbini duyacak mıyım stresi. Ahh ne kadar zor

Benim Amh 0.37 eşimde sorun yok. Dr daha başlamadım karar da veremiyorum ama bu adetimle başlıcam bahçeciye. Fulya’da Mehmet beyle görüşmüştüm bikaç ay önce. Ama Ebru hanım da olabilir.

Ayy tanımadım tabi haliyle senmiydin :KK70:
Ahahhaa evet kuzum öyle bi isim değişikliğine gittim .. nasılsın az kaldı günler sayılı yemene içmene dikkat ediyomusun bakalım 😍 hayırlısıyla ay sonu başlanıyor tedaviye sende umarım şubatda hamile bitirirsin sonra ardına ben gelicem inşallah

Ahahhaa evet kuzum öyle bi isim değişikliğine gittim .. nasılsın az kaldı günler sayılı yemene içmene dikkat ediyomusun bakalım 😍 hayırlısıyla ay sonu başlanıyor tedaviye sende umarım şubatda hamile bitirirsin sonra ardına ben gelicem inşallah
Agzından bal damlıyor inşallah öyle olur peş peşe mutlu haberleri veririz birbirimize😍 Yaa evet az kaldı 22sine ama nedense günler geçmiyor beklemekten sıkıldım gerçekten🤦‍♀️ yememe içmeme şöyle dikkat ediyorum sadece abur cubur ve asitli şeyler tüketmiyorum uzun zamandır. (Çok nadir belki 1 2 kere tüketmişimdir) onun dışında sağlıklı sebzeli yemekler pişirmeye çalışıyorum felan. Biz sebze sevmediğimiz için biraz zor oluyor😁

Agzından bal damlıyor inşallah öyle olur peş peşe mutlu haberleri veririz birbirimize😍 Yaa evet az kaldı 22sine ama nedense günler geçmiyor beklemekten sıkıldım gerçekten🤦‍♀️ yememe içmeme şöyle dikkat ediyorum sadece abur cubur ve asitli şeyler tüketmiyorum uzun zamandır. (Çok nadir belki 1 2 kere tüketmişimdir) onun dışında sağlıklı sebzeli yemekler pişirmeye çalışıyorum felan. Biz sebze sevmediğimiz için biraz zor oluyor😁
Ahh kuzummm sen şanşlıgillerdenain 😂 ben napayım bak daha 3 cü ayı bekliyceğim 🙄 eşime dün diyorum şubatta gidiyim bir an önce olsun acele etme aşkım bi aydan birşey olmaz en baştaki gibi martt demiştik diyor . İnşallah mutlu haberler vericez ard arda birbirimize . Vitamin folik asit vs gibi şeyler kullanmaya başladınmı ?

rezerv azlığı ve kalitesiz embriyo problemimiz var .
acıbademde negatifi aldım şimdi doktor arayışındayım.
Anladım, bizim sorun erkek faktörü. Ama bahçeci fulya düşünüyorsan remzi beyi bi araştır derim.

Ahh kuzummm sen şanşlıgillerdenain 😂 ben napayım bak daha 3 cü ayı bekliyceğim 🙄 eşime dün diyorum şubatta gidiyim bir an önce olsun acele etme aşkım bi aydan birşey olmaz en baştaki gibi martt demiştik diyor . İnşallah mutlu haberler vericez ard arda birbirimize . Vitamin folik asit vs gibi şeyler kullanmaya başladınmı ?
Amiiiin😍 Sende haklısın valla daha martı bekleyeceksin😄 bende eylülden beri bekliyorum inşallah bitecek bu bekleyiş. 🤦‍♀️😁 Ben balık yağı ve multivitamin kullanıyorum onun içinde de folik asit var ayrıca birşey vermedi doktor. Gerçi kullandıklarıma da bakmadı ama ben kullanıyordum zaten simdi de onlada devam ediyorum aynı şekilde 😁

Back