Aynen cok yoğun belliYa gerçekten okadar yoğun ki beni muayene etti ben giyindim çıktım odada yok meğer ben çıkana kadar başkasına bakmaya gitmiş
Aynen öyle olmuş sanırım canımSaol canım. 1000tl fark mı olmuş yani?
Nasıl gidiyor tedavinAynen cok yoğun belli
Cumartesi yumurtalar toplandi canim. 11 tane toplandı 7 tanesi döllenmiş yarin 3. Gün tekrar arayip haber verecekler, merakla bekliyorum bakalim. 5. Gün tekrar arayacaklar. Insallah gelebilirler 5.güneNasıl gidiyor tedavin
Yan etkisi yok jelin ben de çok kullandim.Hım keşke ben de başlasaydım geçen ay. Neyse bu ay son kez klomen denedim. Çatlatma iğnemi oldum. Dr crinone jel verdi kullandınız mı hiç? Yan etki yapıyormuş sanki.
Ay be güzel darısı başımıza.Cumartesi yumurtalar toplandi canim. 11 tane toplandı 7 tanesi döllenmiş yarin 3. Gün tekrar arayip haber verecekler, merakla bekliyorum bakalim. 5. Gün tekrar arayacaklar. Insallah gelebilirler 5.güne
Ben ilk defa tedaviye başlayacağım o yüzden ilaçların yan etkileri konusunda hiçbir bilgim yok malesefkiHım keşke ben de başlasaydım geçen ay. Neyse bu ay son kez klomen denedim. Çatlatma iğnemi oldum. Dr crinone jel verdi kullandınız mı hiç? Yan etki yapıyormuş sanki.
Hadi ya saol canım ben ilk kez kullanacam.Yan etkisi yok jelin ben de çok kullandim.
Ayy çok heyecanlı ya hadi inşallah sağlıkla 5. Güne gelsinlerCumartesi yumurtalar toplandi canim. 11 tane toplandı 7 tanesi döllenmiş yarin 3. Gün tekrar arayip haber verecekler, merakla bekliyorum bakalim. 5. Gün tekrar arayacaklar. Insallah gelebilirler 5.güne
Öncesinde olmadi, sonrasinda da karnımda cok şişlik var ve göğüslerim cok acıyor. Cok guzel ilgileniyorlar umuttepe neymiş oyle sen umuttepede yaptırmıştın degil miAyy çok heyecanlı ya hadi inşallah sağlıkla 5. Güne gelsinleropudan hemen önce ve sonra çok ağrın olmuş muydu
Geçmiş olsun. Ben daha önce tedavi olmadımki sadece raporu orda çıkarttım. Umuttepede ilgilenmiyorlarmıydı hiçÖncesinde olmadi, sonrasinda da karnımda cok şişlik var ve göğüslerim cok acıyor. Cok guzel ilgileniyorlar umuttepe neymiş oyle sen umuttepede yaptırmıştın degil mi
benim 4 tu amh. Olsun düşük havuz sistemi yaparlar bir sürü amh düşük olup pozitifi gören var bahçecideSizin Amh kaçtı? Benim düşük
Ben aralikta gittigim halde yeni fiyattan basliyorum canim şimdiden tedavin hayirli olsun insallah. Tedaviye başladığın zamanı goz onune alıyorlar cunkuKızlar mesela ben martta başlıycam ama kasımda gittiğimde hsg raporunu götürdüğümde muayne etti eski ücrettenmi yeni ücrettenmi bizi başlatırlar ?
HayirrGeçmiş olsun. Ben daha önce tedavi olmadımki sadece raporu orda çıkarttım. Umuttepede ilgilenmiyorlarmıydı hiç
Bende herşey normal bizim sorum erkek faktörü. Senin doktorun kimdiSizin Amh kaçtı? Benim düşük
Amiin canım ya inşallahHayirrsagol canim darisi sana
Ne kadar var adetineAmiin canım ya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?