Hım keşke ben de başlasaydım geçen ay. Neyse bu ay son kez klomen denedim. Çatlatma iğnemi oldum. Dr crinone jel verdi kullandınız mı hiç? Yan etki yapıyormuş sanki.

Hım keşke ben de başlasaydım geçen ay. Neyse bu ay son kez klomen denedim. Çatlatma iğnemi oldum. Dr crinone jel verdi kullandınız mı hiç? Yan etki yapıyormuş sanki.
Ben ilk defa tedaviye başlayacağım o yüzden ilaçların yan etkileri konusunda hiçbir bilgim yok malesefki

Cumartesi yumurtalar toplandi canim. 11 tane toplandı 7 tanesi döllenmiş yarin 3. Gün tekrar arayip haber verecekler, merakla bekliyorum bakalim. 5. Gün tekrar arayacaklar. Insallah gelebilirler 5.güne
Ayy çok heyecanlı ya hadi inşallah sağlıkla 5. Güne gelsinler opudan hemen önce ve sonra çok ağrın olmuş muydu

Ayy çok heyecanlı ya hadi inşallah sağlıkla 5. Güne gelsinler opudan hemen önce ve sonra çok ağrın olmuş muydu
Öncesinde olmadi, sonrasinda da karnımda cok şişlik var ve göğüslerim cok acıyor. Cok guzel ilgileniyorlar umuttepe neymiş oyle sen umuttepede yaptırmıştın degil mi

Kızlar mesela ben martta başlıycam ama kasımda gittiğimde hsg raporunu götürdüğümde muayne etti eski ücrettenmi yeni ücrettenmi bizi başlatırlar ?

Öncesinde olmadi, sonrasinda da karnımda cok şişlik var ve göğüslerim cok acıyor. Cok guzel ilgileniyorlar umuttepe neymiş oyle sen umuttepede yaptırmıştın degil mi
Geçmiş olsun. Ben daha önce tedavi olmadımki sadece raporu orda çıkarttım. Umuttepede ilgilenmiyorlarmıydı hiç

Kızlar mesela ben martta başlıycam ama kasımda gittiğimde hsg raporunu götürdüğümde muayne etti eski ücrettenmi yeni ücrettenmi bizi başlatırlar ?
Ben aralikta gittigim halde yeni fiyattan basliyorum canim şimdiden tedavin hayirli olsun insallah. Tedaviye başladığın zamanı goz onune alıyorlar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…