• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bugün test günümdü kızlar. Çok şükür bin şükür pozitif 🙏🏼 Doktorum Remzi Abalı. (Fulyada) İnşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Ben 10 yıl bekledim bu anı. 🙈
Hayırlısı olsun canım transferdn sonra neler yaptın hep yattın mı

Herkese merhaba pozitif sonuç alan arkadaslar hepinize hayırlı olsun transferdn sonra neler yaptınız benım 2. Denemem pazartsi transfrm war ilki negatif oldu cok dikkat ettik ama olmadı

Benim bugün test günümdü kızlar. Çok şükür bin şükür pozitif 🙏🏼 Doktorum Remzi Abalı. (Fulyada) İnşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Ben 10 yıl bekledim bu anı. 🙈
Canım benim rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ♥️♥️ Darısı bizlere 🤗 hamile olanlar dualarınıza bizide koyun . Kuzum süreç nasıldı biraz anlatırmısın iğneler vsden sonra beslenmen felan nasıl oldu çalıştınmı ?

Transferden sonra yarım saat bir saat gibi bahçecide yattım. Sonra da ve döndüm. Size bir kağıt veriyorlar onda neler yapıp yapmayacağınız yazıyor. 3 gün istirahat edin yazıyor. Ayrıca transferden sonra hemşirede gelip bilgilendiriyor çok ilgililer. Ben 3 gün boyunca hep yattım iş yapmadım, evin içinde dolandım arada bir çünkü hemşire yürüyüş önermişti kan dolaşımı için. 4.gün artık evde normal aktivitelerimi yaptım daha çok. 5. Gün işe gittim. Kendimi hiç yormadım. Benim çalışma ortamım esnek olduğu için ben evde geçirdim çoğunlukla arkadaşlar ama 3. Günden sonra normal hayatınıza geri dönebilirsiniz diyorlar. Uzanıp bişe almıcan, ani hareketler yapmıcan, hemşire ev süpürmeyeceksin dedi mesela iş yapmıcaksın. Beslenme olarak da bahçeci bir liste veriyor. Et ve balık yemeye özen gösterdim. Bol su ve her gün kabız olmamak için lifli meyvelerden yedim. Kuru dut. Bir de her sabah ARI SÜTÜ POLENİ yedim bir kaşık. Avokado hiç yemedim valla sevmiyorum. Kahve içmedim. Uzun oldu kusura bakamayın. Faydalı olabilirse ne mutlu bana.

Transferden sonra yarım saat bir saat gibi bahçecide yattım. Sonra da ve döndüm. Size bir kağıt veriyorlar onda neler yapıp yapmayacağınız yazıyor. 3 gün istirahat edin yazıyor. Ayrıca transferden sonra hemşirede gelip bilgilendiriyor çok ilgililer. Ben 3 gün boyunca hep yattım iş yapmadım, evin içinde dolandım arada bir çünkü hemşire yürüyüş önermişti kan dolaşımı için. 4.gün artık evde normal aktivitelerimi yaptım daha çok. 5. Gün işe gittim. Kendimi hiç yormadım. Benim çalışma ortamım esnek olduğu için ben evde geçirdim çoğunlukla arkadaşlar ama 3. Günden sonra normal hayatınıza geri dönebilirsiniz diyorlar. Uzanıp bişe almıcan, ani hareketler yapmıcan, hemşire ev süpürmeyeceksin dedi mesela iş yapmıcaksın. Beslenme olarak da bahçeci bir liste veriyor. Et ve balık yemeye özen gösterdim. Bol su ve her gün kabız olmamak için lifli meyvelerden yedim. Kuru dut. Bir de her sabah ARI SÜTÜ POLENİ yedim bir kaşık. Avokado hiç yemedim valla sevmiyorum. Kahve içmedim. Uzun oldu kusura bakamayın. Faydalı olabilirse ne mutlu bana.
Ya benim 2. Denemem ama yine de stres yapiyorum peki süt nar suyu falan içtin mi pazartesi transferim olcak benimde

Kızlar bahçeci ınstagram sayfasında yarışma başlatmış bir kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi veriyormuş haberiniz olsun belki sizden birine çıkar yarisma

Arı sütü poleni galiba hayatta yiyemem. Ben bal tarsı şeyleri sevmiyorum et yine keza öyle çok zorlanıyorum et yerken hani kırmızı et ister istemez biraz sert oluyo ne bilim çiğne çiğne çiğne sinir ediyo beni 😂 balık benim işim diye bilirim kahvesizde olur 😂 pe ki ANANAS yedinmi canım ? Onu da çok öneriyolar galiba

Transferi olacak arkadaşlara hayırlı olsun inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur🙏Yemek konusuna değinmek istiyorum nar,ananas bunlar elbette sağlıklı,tüketin ama tek başına bebeğinizin tutunmasına hiçbir faydası olmaz ne bunların ne herhangi bir yiyeceğin.Tüp bebek sürecinde değilde normal yaşantınızda sağlıklı besnmelisiniz,unutmayın herşeyin fazlası zarar..nar suyu rahim kalınlaştırmak için tüketin diyorlar halkımız 🙃,doktoruma sormuştum var mı aslı diye nar antioksidan tüketebilirsin ama zarar fayda yorumuna girmedi bile...

Kızlar merhaba. Ben Pendik’te bi hastanede iki kere tüp bebek denedim. İlki negatif ikincisi kimyasal gebelik oldu. Şimdi bahçeci umutta Sabri beyle sıfırdan başlamaya karar verdim. Ama hepiniz gibi benim de kafam çok karışık. Çok memnun kaldım yada çok sorun yaşadım diye fikir veren olursa çok sevinirim.

Kızlar merhaba. Ben Pendik’te bi hastanede iki kere tüp bebek denedim. İlki negatif ikincisi kimyasal gebelik oldu. Şimdi bahçeci umutta Sabri beyle sıfırdan başlamaya karar verdim. Ama hepiniz gibi benim de kafam çok karışık. Çok memnun kaldım yada çok sorun yaşadım diye fikir veren olursa çok sevinirim.
Canım bende ilk denemem de kimyasal yaşadım. Bunun için neler yapıldı ben Mart gibi ikinciye başlayacağım ama herhangi birşey yapılmayacak endişeliyim o yüzden

Maşallah ne güzel aranım tamamına erdirsin herkese de nasip.etsin.ben de 5 yıllık evliyim Remzi Beye gelmeyi düşünüyorum fiyat ne kadar tuttu acaba?

Maşallah ne güzel aranım tamamına erdirsin herkese de nasip.etsin.ben de 5 yıllık evliyim Remzi Beye gelmeyi düşünüyorum fiyat ne kadar tuttu acaba?
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Ben devlet raporluydum o nedenle indirimli oldu. 2020 yeni fiyatlar gelmiştir. Bir de tedaviye göre fiyat değişiyor. Bi 15 bin i göze almak lazım galiba raporsuzda.

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Ben devlet raporluydum o nedenle indirimli oldu. 2020 yeni fiyatlar gelmiştir. Bir de tedaviye göre fiyat değişiyor. Bi 15 bin i göze almak lazım galiba raporsuzda.
Rapor çıkarmayı düşünüyorum ben de.burada geçerli mi rapor? Geçerliyse ne kadar tuttu

Back