Ben geçen sene sabri hocada tedavi oldum canım. Allaha şükür bebeğimide kucağıma aldım ilk denememde . Ben sabri beyden çok memnun kaldım aklımda hiç bir soru işareti bırakmadı sorduğum her soruyu detaylıca açıkladı sağolsun. Kesinlikle tavsiye ederim çok başarılı bir doktor zaten bahçecide çok iyi bir merkezKızlar merhaba. Ben Pendik’te bi hastanede iki kere tüp bebek denedim. İlki negatif ikincisi kimyasal gebelik oldu. Şimdi bahçeci umutta Sabri beyle sıfırdan başlamaya karar verdim. Ama hepiniz gibi benim de kafam çok karışık. Çok memnun kaldım yada çok sorun yaşadım diye fikir veren olursa çok sevinirim.
Raporlu fiyatları mı merak ediyorsun canım eğer öyleyse yazabilirimAcaba yeni fiyatlar ne oldu bilenler yazabilir mi?
Sen yeni yil fiyatlarından mi başlayacaksın canım, yoksa ödeme yaptın miRaporlu fiyatları mı merak ediyorsun canım eğer öyleyse yazabilirim
Eğer raporsuz hasta olsaydım eski fiyattan tedavinin tümünü ödeyecektik fakat raporlu hastalara böyle bir imkan sunamıyorlarmış ancak ilaçları hemen alırsam eski fiyattan alırmışım zam gelmeden. Bende ilaçları almıştım 1979 tl tuttu 1900 tlye aldık. Tedavi fiyatı 2020 fiyatı olacak malesef. Raporlu tedavi ücreti 7300 tl ilaçlar hariçSen yeni yil fiyatlarından mi başlayacaksın canım, yoksa ödeme yaptın mi
Aa bende raporluydum eski fiyat ödedik, son odemeyi 30 aralıkta yaptım hatta, Şu an dondurulmuş embriyolar belli olunca onlari ödeyeceğiz sadece.Eğer raporsuz hasta olsaydım eski fiyattan tedavinin tümünü ödeyecektik fakat raporlu hastalara böyle bir imkan sunamıyorlarmış ancak ilaçları hemen alırsam eski fiyattan alırmışım zam gelmeden. Bende ilaçları almıştım 1979 tl tuttu 1900 tlye aldık. Tedavi fiyatı 2020 fiyatı olacak malesef. Raporlu tedavi ücreti 7300 tl ilaçlar hariç
Evet raporum var benim .raporlu ne kadar?Raporlu fiyatları mı merak ediyorsun canım eğer öyleyse yazabilirim
Hemen hemen evet.Benim ilaçlarım da var aslında merional cetrodite crinone jel. Bubları kullanıyorlar değil mi bahçecide?
Sen tedaviye başladınya eğer bende yıl bitmeden başlasaydım eski fiyattan ödeyecektim. Fakat ocak sonunda başlayacağım malesef 1 ayla kaybettimAa bende raporluydum eski fiyat ödedik, son odemeyi 30 aralıkta yaptım hatta, Şu an dondurulmuş embriyolar belli olunca onlari ödeyeceğiz sadece.
Muayene etmedi mi seni o günSen tedaviye başladınya eğer bende yıl bitmeden başlasaydım eski fiyattan ödeyecektim. Fakat ocak sonunda başlayacağım malesef 1 ayla kaybettim
Bana gonal f , gonal f pen, gonapeptyl , cetrodite , ovitralle bunları yazdılar şimdilikBenim ilaçlarım da var aslında merional cetrodite crinone jel. Bubları kullanıyorlar değil mi bahçecide?
Etti ama tedaviye tedaviye başlamadık baslamayincada eski fiyat olmuyormuşMuayene etmedi mi seni o gün
Hangi dr senin?Bana gonal f , gonal f pen, gonapeptyl , cetrodite , ovitralle bunları yazdılar şimdilik
Hadi yaa ne yapıyordu acaba demek orada da işleri oluyorFulya bahcecide gördüm cem beyi geçen hafta hep.
Tüp Bebek tedavisi = 7300 tl + muayene + ilaçlarEvet raporum var benim .raporlu ne kadar?
Koşturuyordu :)) her adiminda birileri soru soruyordu :)Hadi yaa ne yapıyordu acaba demek orada da işleri oluyor
Cem çelikHangi dr senin?
Ya gerçekten okadar yoğun ki beni muayene etti ben giyindim çıktım odada yok meğer ben çıkana kadar başkasına bakmaya gitmişKoşturuyordu :)) her adiminda birileri soru soruyordu :)
Saol canım. 1000tl fark mı olmuş yani?Tüp Bebek tedavisi = 7300 tl + muayene + ilaçlar
Havuz işlemi = 7450 tl
Dondurulmuş embriyo transferi=5000 tl
Prof. Dr. Muayene = 650 tl
Doç. Dr. Muayene = 550 tl
Uzman Dr. Muayene = 450 tl
Üroloji muayene = 650 tl
Tese ameliyatı = 5150 tl
Embriyo 1 yıl dondurma saklama = 2200 tl
Sperm dondurma ve 1 yıl saklama = 2200 tl
Embriyo yıllık bakım = 650 tl
Sperm yıllık bakım 650 tl
Rahim dinlendirme = 1750 tl
Embriyo kapsamlı genetik tarama(Ngs) embriyo başına = 325 Euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?