- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
22sinde olacağım ileri yada geri sarkmazsaNe kadar var adetine
Himm varmış daha22sinde olacağım ileri yada geri sarkmazsa
Ever daha var ve gerçekten günler geçmiyorHimm varmış daha
Aynen, ben de zor bekledim olayim diye. Şimdide embriyo oluşumlarini merak etmekten gunler geçmiyor :) sonrada transfer olana kadr günler geçmez, sonra tahlil.. ay surer giderEver daha var ve gerçekten günler geçmiyor
Bu stres hiç bitmeyecekAynen, ben de zor bekledim olayim diye. Şimdide embriyo oluşumlarini merak etmekten gunler geçmiyor :) sonrada transfer olana kadr günler geçmez, sonra tahlil.. ay surer gider
Oyy sormaBu stres hiç bitmeyeceksonra beta hcg 2ye katlıyor mu sonra kese oluştu mu stresi gelir sonra kalbini duyacak mıyım stresi. Ahh ne kadar zor
Normal yoldan hamile kalmış anneler gibi olamayacağız hep diken üstünde olacağız eminimkiOyy sorma
Evet ben de şimdi onu düşündüm. Emeklerimizi bosa çıkarmasın allahNormal yoldan hamile kalmış anneler gibi olamayacağız hep diken üstünde olacağız eminimki
Kuzum benim isim değiştirdim sadece ballkaymakkBen aralikta gittigim halde yeni fiyattan basliyorum canim şimdiden tedavin hayirli olsun insallah. Tedaviye başladığın zamanı goz onune alıyorlar cunku
Ayy tanımadım tabi haliyle senmiydinKuzum benim isim değiştirdim sadece ballkaymakk
Amiin tek isteğim buEvet ben de şimdi onu düşündüm. Emeklerimizi bosa çıkarmasın allah
Ahahhaa evet kuzum öyle bi isim değişikliğine gittim .. nasılsın az kaldı günler sayılı yemene içmene dikkat ediyomusun bakalımAyy tanımadım tabi haliyle senmiydin
Agzından bal damlıyor inşallah öyle olur peş peşe mutlu haberleri veririz birbirimizeAhahhaa evet kuzum öyle bi isim değişikliğine gittim .. nasılsın az kaldı günler sayılı yemene içmene dikkat ediyomusun bakalımhayırlısıyla ay sonu başlanıyor tedaviye sende umarım şubatda hamile bitirirsin sonra ardına ben gelicem inşallah
Ahh kuzummm sen şanşlıgillerdenainAgzından bal damlıyor inşallah öyle olur peş peşe mutlu haberleri veririz birbirimizeYaa evet az kaldı 22sine ama nedense günler geçmiyor beklemekten sıkıldım gerçekten yememe içmeme şöyle dikkat ediyorum sadece abur cubur ve asitli şeyler tüketmiyorum uzun zamandır. (Çok nadir belki 1 2 kere tüketmişimdir) onun dışında sağlıklı sebzeli yemekler pişirmeye çalışıyorum felan. Biz sebze sevmediğimiz için biraz zor oluyor
Benim doktorum remzi abalı, şimdilik iyi gidiyor ama daha transferim olmadı.bahçeci fulya için doktor öneriniz var mı acaba ?
rezerv azlığı ve kalitesiz embriyo problemimiz var .Benim doktorum remzi abalı, şimdilik iyi gidiyor ama daha transferim olmadı.
Anladım, bizim sorun erkek faktörü. Ama bahçeci fulya düşünüyorsan remzi beyi bi araştır derim.rezerv azlığı ve kalitesiz embriyo problemimiz var .
acıbademde negatifi aldım şimdi doktor arayışındayım.
AmiiiinAhh kuzummm sen şanşlıgillerdenainben napayım bak daha 3 cü ayı bekliyceğim eşime dün diyorum şubatta gidiyim bir an önce olsun acele etme aşkım bi aydan birşey olmaz en baştaki gibi martt demiştik diyor . İnşallah mutlu haberler vericez ard arda birbirimize . Vitamin folik asit vs gibi şeyler kullanmaya başladınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?