her aşamada kan tahlili yapiyorlar sonuc 1 saatte çıkıyor. once kan tahlili yapip sonra kontrole aliyorlar. rahim kalinligina bakilip transfer gunune karar veriliyor
Cok teşekkür ederim ilk kontrolde test yapılmadı 2.de yapılacak dediler.Verdiginiz bilgi benim için yeterli teşekkür ederim.Donus için uçak bileti alacağım onun için sormuştum.

Cok teşekkür ederim ilk kontrolde test yapılmadı 2.de yapılacak dediler.Verdiginiz bilgi benim için yeterli teşekkür ederim.Donus için uçak bileti alacağım onun için sormuştum.
rica ederim. ben umut klinigi icin konusuyorum anadolu yakasindaki. ama muhtemelen diger klinikte de aynidir süreç. onu da hatirlatayim dedim. insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirsiniz

bende multivitamin ve Q10 balık yağı hapı kullanıyorum, evet elinde ne kadar güncel test var ise gerekiyor , semen analizi, hsg,amh hepsine bakıypr doktor ona göre tedaviye başlıyor .
Aynen bende aynılarını kullanıyorum canım. Saydığın testler var canım sadece amh yok

Merhaba, bende Bahçecide Remzi Abalı’ya gidiyorum. Hocadan çok memnunum. Çok başarılı, samimi, güven veren bir doktor. Her şeyi net olarak anlatıyor. Şu an yumurtalar toplandı. Bakalım bekliyoruz. Bilgi olsun diye yazmak istedim sgk raporluyum kliniğe 6.300 tl ödedik %30 unu karşıladı tedavinin sgk. İlaçlar kişiye göre değişiyor devlet %80 ini karşılıyor ben eczaneye 1.400 tl fark ödedim. Herkese bol şans, hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım bende Remzi Hocanın Hastasıyım Gerçekten Mükemmel bir doktor.Rabbim kısmet ederse haftaya transferim olacak.Çok heycanlıyım Rabbim isteyen herkese Hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba, ben de remzi beyde başlıyorum bu hafta. Kac yumurtanız toplandi acaba?

5. gune bekletecekler degil mi? Insallah güzel sonuçlar alırsın.
Tamamen sürece bağlı canım. 3.4.5. Günler için hazır ol, dediler. Yumurtaların durumuna göre karar verilecek. Doktorum taze transferi uygun buldu. Kalan yumurta olursa dondurucam

Tamamen sürece bağlı canım. 3.4.5. Günler için hazır ol, dediler. Yumurtaların durumuna göre karar verilecek. Doktorum taze transferi uygun buldu. Kalan yumurta olursa dondurucam
Aa taze mi dedi. Herkese farkli demek bana da cok yumurta oldugu icin rahmi dinlendiririm dedi. Pko varda bende.

Tedavin inşallah olumlu sonuçlanır bebeğin sana sımsıkı tutunur umarım Fiyat bilgisi çok iyi oldu kuzum teşekkür ederim çünkü bende cem bey ile önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim ve orada tedaviye başlamayı düşünüyorum bende raporlu hastayım belki ilaçlarda fiyat biraz fark eder

Yok iki embriyo mu koyuldu. 35 yas altina koyulmuyormusta
Canım ben Diyarbakır Bahceciye gidiyorum 35 yaş altı olduğum için tek embriyo koyuldu, doktorum Zeki hoca, içini ferah tut kendine guvenmeyen merkezler cift koyuyor dedi bilmiyorum beni mi rahatlatmak için öyle dedi, ama arkadaşım baska bir merkeze gitti 35 yaş altı ona iki tane koydular verdikleri kâğıtta bir tane koyulduğu yazıyormuş yönetmeliğe uymak adına

Anladim canim. Bana da tek koyulacagini soylediler. 33 yaşındayım. Sonucunu yazarsin buraya,hayırlı sonuçlar al insallah .

Aa taze mi dedi. Herkese farkli demek bana da cok yumurta oldugu icin rahmi dinlendiririm dedi. Pko varda bende.
Ölçtüğü bit şeyler var hocanın tahşmle ilgili. Ona göre karar veriyor canım. Her hastanın kendine göre bir yapısı car. Remzi hoca işini çok düzgün yapıyor. Güvenim sonsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…