• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar merhaba. 3. Tup bebek tedavisi icin bahceciye karar verdim fakat bir turlu doktor kararini veremiyorum. Kalacagimiz yer avrupa yakasinda. Ama benim en cok cem bey kafama yatti o da anadolu yakasinda. Mustafa bahceci remzi abali cem celik guvenc bet mehmet bey hepsi icin iyi yorumlar vr. Hangisini tercih etmeliyim. Mustafa bahceci ve cem bey son zamanlarda cok yogunmus bu olumsuz etkiler mi tedaviyi lutfen yardimci olun
Ben Mustafa Bahçeci için orayı tercih ettim ilk görüşme ve transferi sadece o yapıyor ama süreçten her zaman bilgisi oluyor.. takiplerimi ilkinde kübra hanım ikincisinde lale hanım yapmıştı.. ama ne zaman karar vermem gereken bir durumum olduğunda ben sadece mustafa hocayla görüşmek istiyorum dediğim her zaman görüştüm evet çok yoğunlar Ama tedaviye negatif yansıdığını düşünmüyorum sadece duygusal anlamda tatmin olamayabilirsin, bana sorarsan yine olsa yine giderim..

Ben Mustafa Bahçeci için orayı tercih ettim ilk görüşme ve transferi sadece o yapıyor ama süreçten her zaman bilgisi oluyor.. takiplerimi ilkinde kübra hanım ikincisinde lale hanım yapmıştı.. ama ne zaman karar vermem gereken bir durumum olduğunda ben sadece mustafa hocayla görüşmek istiyorum dediğim her zaman görüştüm evet çok yoğunlar Ama tedaviye negatif yansıdığını düşünmüyorum sadece duygusal anlamda tatmin olamayabilirsin, bana sorarsan yine olsa yine giderim..
Sonuc ne oldu canim. Cok tesekkirler yorumun icin

Mustafa bey sorun yok herşey çok iyi çok kolay olacak ilk seferde sonuç alırız demişti orada ki tedavimde.Diğer postlarda anlattım profilime bakarsanız bulabilirsiniz
Vallaha canım çok baktım ama bulamadım tam kullanamıyorum galiba eğer etiketlersen belki daha iyi olur

Kizlar merhaba. 3. Tup bebek tedavisi icin bahceciye karar verdim fakat bir turlu doktor kararini veremiyorum. Kalacagimiz yer avrupa yakasinda. Ama benim en cok cem bey kafama yatti o da anadolu yakasinda. Mustafa bahceci remzi abali cem celik guvenc bet mehmet bey hepsi icin iyi yorumlar vr. Hangisini tercih etmeliyim. Mustafa bahceci ve cem bey son zamanlarda cok yogunmus bu olumsuz etkiler mi tedaviyi lutfen yardimci olun
Merhaba ,ben de bahçeci fulya remzi beyde başladım canım . Cok araştırdım En cok ona ısındım

Onu da cok duydum canim nasil bir doktor ilgileniyor mu sorunu cozmeye mi calosoyor yoksa dorek tup bebek mi dedi
Bizim tüpten baska care yok zaten canim. Eşimden kaynakli sorun. Bende de hafif pko var, evet cok ilgili. Adet olucam 1 Hafta içinde baslicaz

Merhaba ,ben de bahçeci fulya remzi beyde başladım canım . Cok araştırdım En cok ona ısındım
Canim bende ilk tedavimi bahcecide guvenc beyde oldum tam bir fiyaskoydu tedavi sinuna kadar yalakakik negatifi alincada kimse yok ortada param emegim hep bosa gitti.2.tedavimi erbil yagmur da oldum allah binkere razi olsun cok ilgilendi hep moral verdi onuda dusun derim

Merhaba,
Heralde Bahçeci'de benim kadar deneyimi olan yoktur. 4 negatifim var Cem Hoca da. Ben eğer merkez araştırıp da okuyan biri varsa Momart Erbil Yağmur'u tavsiye ederim.

Ben sabri cavkaytarı tavsiye ediyorum canım cem bey çok çok yoğun şu sıra geçen gittiğimde çok bekleyen hastası vardı . Sabri beye istediğin an ulaşa biliyosun her soruna yanıt veriyo ilgileniyo ben ön görüşmeden sonra bile çok yazdım hep ilgilendi sağolsun .
Bende sabri beyde tedavi oldum sayesinde bebeğime kavuştum gerçekten sorduğum tüm sorulara cevap alabildiğim ilgili bir doktor bende tavsiye ederim

doğu bölgesinde yaşayanlar içinde ben kesinlikle zeki akkumu tavsiye ederim. kendisi diyarbakır bahçeci merkezinde çalışıyor bölgenin en havalı doktoru olur kendisi :)

Canım doktorun yoğun olması senin tedavini etkilemez ama muayene zamanında biraz beklemen olur ben mustafa hocayı tercih etmistim cokda memnun kaldım kübra hanımla hasta bakıyordu o zaman birlikte takip etmişlerdi

Mustafa bey benim ilk muayenemi yaptı arada bir kontrolümde yine o vardı takip muayenelerimi canım kübra hocam yaptı doçent oldu şimdi kendisi:) transferi mutlaka mustafa hoca yine kendisi yapıyor telefonla hep takipleri yapan doktorumla konuştum ama diğer doktorlarda birebir kendi doktorunla konuşuyorsun hep

doğu bölgesinde yaşayanlar içinde ben kesinlikle zeki akkumu tavsiye ederim. kendisi diyarbakır bahçeci merkezinde çalışıyor bölgenin en havalı doktoru olur kendisi :)
Ben dogudqyim canim ama yine de iatanbul bahceciyi tercih edocem elazig da negatif denemelerim var

Back