- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Benimde ilk randevum bu ayın sonunda cem beye. Sizin porbleminiz neydi acaba neden negatif alıyorsunuz inşallah sizinde yüzünüz güler artık.Merhaba,
Heralde Bahçeci'de benim kadar deneyimi olan yoktur. 4 negatifim var Cem Hoca da. Ben eğer merkez araştırıp da okuyan biri varsa Momart Erbil Yağmur'u tavsiye ederim.
Erbil hoca gercekten iyidir basarilidir iyi sonuc akirsiniz insallahBenim problemim bulunamadı malesef Bahçeci'de, sonra Erbil Hoca'ya gittim adenomyozis teşhisi koydu bir de ERA yapıldı transferimin 1 gün sonra yapılması gerektiği sonucu çıktı ama bunlar gerçek sebep mi bilemiyorum henüz transfer olmadım.
Teşekkür ederim, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Anladım canım inşallah transferin güzel geçer ve pozitifi görürsünBenim problemim bulunamadı malesef Bahçeci'de, sonra Erbil Hoca'ya gittim adenomyozis teşhisi koydu bir de ERA yapıldı transferimin 1 gün sonra yapılması gerektiği sonucu çıktı ama bunlar gerçek sebep mi bilemiyorum henüz transfer olmadım.
Teşekkür ederim, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bende güvenç beyin hastasıyım,bütün doktorlar çok yoğun ama hepsi çok iyi ve en önemlisi laboratuvarları iyiKizlar merhaba. 3. Tup bebek tedavisi icin bahceciye karar verdim fakat bir turlu doktor kararini veremiyorum. Kalacagimiz yer avrupa yakasinda. Ama benim en cok cem bey kafama yatti o da anadolu yakasinda. Mustafa bahceci remzi abali cem celik guvenc bet mehmet bey hepsi icin iyi yorumlar vr. Hangisini tercih etmeliyim. Mustafa bahceci ve cem bey son zamanlarda cok yogunmus bu olumsuz etkiler mi tedaviyi lutfen yardimci olun
Doktorların hepsi çok iyi ama benimde tercih etmemdeki en önemli etken laboratuvarlarının çok iyi oluşuydu inşallah pişman olmam gerçekten güvenerek gideceğim çünkü orayaBende güvenç beyin hastasıyım,bütün doktorlar çok yoğun ama hepsi çok iyi ve en önemlisi laboratuvarları iyi
Doktorunuz kimDoktorların hepsi çok iyi ama benimde tercih etmemdeki en önemli etken laboratuvarlarının çok iyi oluşuydu inşallah pişman olmam gerçekten güvenerek gideceğim çünkü oraya
Cem çelikDoktorunuz kim
Benimde ilk tercih nedenim bahcecinin lab. Çok başarılı olmasıydı herkesde öyle anlattı güvenerek gittim bendeDoktorların hepsi çok iyi ama benimde tercih etmemdeki en önemli etken laboratuvarlarının çok iyi oluşuydu inşallah pişman olmam gerçekten güvenerek gideceğim çünkü oraya
Cem çelik
Güvenimiz boşa çıkmaz inşallah.Benimde ilk tercih nedenim bahcecinin lab. Çok başarılı olmasıydı herkesde öyle anlattı güvenerek gittim bende
Canım ben daha ilk görüşmeme gideceğim. Görüşmeden sonraki ilk regli ile tedaviye başlıyor mu acaba ? 28inde gideceğim kısmetseBenimde doktorum cem çelik geçen hafta gittim , siz hangi süreçtesiniz.
bende geçen hafta gittim ilk görüşmeye sende ve eşinde ek tedaviye gerek yok ise uygunsa şartları başlanır , ama benim rahimde perde vardı ,düşük ihtimalini arttırıyordu , histeroskopi yaptıktan sonra tedavi sürecine başlayacak o da iki ay içinde.Canım ben daha ilk görüşmeme gideceğim. Görüşmeden sonraki ilk regli ile tedaviye başlıyor mu acaba ? 28inde gideceğim kısmetse
Geçmiş olsun canım inşallah tedavin çok güzel geçer.. Bende şuana kadar yaptırdığım testlerde bir problem gözükmüyordu inşallah böyle devam eder tedavi öncesi vitamin kullanıyoruz ikimizde hatta randevu günümüz gelmeden sperm testi yaptıralım diyoruz sayı kalite değişmiş mi çok merak ediyoruz vitaminlerin iyi geleceğini söyleyen doktorlar var çünkübende geçen hafta gittim ilk görüşmeye sende ve eşinde ek tedaviye gerek yok ise uygunsa şartları başlanır , ama benim rahimde perde vardı ,düşük ihtimalini arttırıyordu , histeroskopi yaptıktan sonra tedavi sürecine başlayacak o da iki ay içinde.
bende multivitamin ve Q10 balık yağı hapı kullanıyorum, evet elinde ne kadar güncel test var ise gerekiyor , semen analizi, hsg,amh hepsine bakıypr doktor ona göre tedaviye başlıyor .Geçmiş olsun canım inşallah tedavin çok güzel geçer.. Bende şuana kadar yaptırdığım testlerde bir problem gözükmüyordu inşallah böyle devam eder tedavi öncesi vitamin kullanıyoruz ikimizde hatta randevu günümüz gelmeden sperm testi yaptıralım diyoruz sayı kalite değişmiş mi çok merak ediyoruz vitaminlerin iyi geleceğini söyleyen doktorlar var çünkü
her aşamada kan tahlili yapiyorlar sonuc 1 saatte çıkıyor. once kan tahlili yapip sonra kontrole aliyorlar. rahim kalinligina bakilip transfer gunune karar veriliyorMerhaba arkadaşlar transferden önceki kontrolde kan testi yapılıyor ona göre transfere karar veriliyor sanırım. Kan sonucu ne kadar sürede çıkıyor , bir de önce kan verip sonra mı kontrole giriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?