Merhaba,
Heralde Bahçeci'de benim kadar deneyimi olan yoktur. 4 negatifim var Cem Hoca da. Ben eğer merkez araştırıp da okuyan biri varsa Momart Erbil Yağmur'u tavsiye ederim.
Benimde ilk randevum bu ayın sonunda cem beye. Sizin porbleminiz neydi acaba neden negatif alıyorsunuz inşallah sizinde yüzünüz güler artık.

Benim problemim bulunamadı malesef Bahçeci'de, sonra Erbil Hoca'ya gittim adenomyozis teşhisi koydu bir de ERA yapıldı transferimin 1 gün sonra yapılması gerektiği sonucu çıktı ama bunlar gerçek sebep mi bilemiyorum henüz transfer olmadım.

Teşekkür ederim, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Merhabalar, ben de ay sonu ilk gorusme icin Bahceci'ye gidecegim. Op. Dr. Hande Akbas Gulec ile gorusecegim, cok heyecanliyim.. muayene olup sonuc alanlar var midir acaba?

Erbil hoca gercekten iyidir basarilidir iyi sonuc akirsiniz insallah

Anladım canım inşallah transferin güzel geçer ve pozitifi görürsün

Canım bahçeci gerçekten iyi bir merkez sen gönül rahatlığıyla tercih et

Bende güvenç beyin hastasıyım,bütün doktorlar çok yoğun ama hepsi çok iyi ve en önemlisi laboratuvarları iyi

Bende güvenç beyin hastasıyım,bütün doktorlar çok yoğun ama hepsi çok iyi ve en önemlisi laboratuvarları iyi
Doktorların hepsi çok iyi ama benimde tercih etmemdeki en önemli etken laboratuvarlarının çok iyi oluşuydu inşallah pişman olmam gerçekten güvenerek gideceğim çünkü oraya

Doktorların hepsi çok iyi ama benimde tercih etmemdeki en önemli etken laboratuvarlarının çok iyi oluşuydu inşallah pişman olmam gerçekten güvenerek gideceğim çünkü oraya
Benimde ilk tercih nedenim bahcecinin lab. Çok başarılı olmasıydı herkesde öyle anlattı güvenerek gittim bende

Bahçeci Fulya Remzi beyde ilk denememde oldu Benimde, çok ilgililer çok memnun kaldım hemşireler çok iyi her an sorduğum her şeye dönüş yapılıyordu uzakta olmama rağmen ,çok şükür bugünlere geldik..

Canım ben daha ilk görüşmeme gideceğim. Görüşmeden sonraki ilk regli ile tedaviye başlıyor mu acaba ? 28inde gideceğim kısmetse
bende geçen hafta gittim ilk görüşmeye sende ve eşinde ek tedaviye gerek yok ise uygunsa şartları başlanır , ama benim rahimde perde vardı ,düşük ihtimalini arttırıyordu , histeroskopi yaptıktan sonra tedavi sürecine başlayacak o da iki ay içinde.

Geçmiş olsun canım inşallah tedavin çok güzel geçer.. Bende şuana kadar yaptırdığım testlerde bir problem gözükmüyordu inşallah böyle devam eder tedavi öncesi vitamin kullanıyoruz ikimizde hatta randevu günümüz gelmeden sperm testi yaptıralım diyoruz sayı kalite değişmiş mi çok merak ediyoruz vitaminlerin iyi geleceğini söyleyen doktorlar var çünkü

bende multivitamin ve Q10 balık yağı hapı kullanıyorum, evet elinde ne kadar güncel test var ise gerekiyor , semen analizi, hsg,amh hepsine bakıypr doktor ona göre tedaviye başlıyor .

Merhaba arkadaşlar transferden önceki kontrolde kan testi yapılıyor ona göre transfere karar veriliyor sanırım. Kan sonucu ne kadar sürede çıkıyor , bir de önce kan verip sonra mı kontrole giriliyor

Merhaba arkadaşlar transferden önceki kontrolde kan testi yapılıyor ona göre transfere karar veriliyor sanırım. Kan sonucu ne kadar sürede çıkıyor , bir de önce kan verip sonra mı kontrole giriliyor
her aşamada kan tahlili yapiyorlar sonuc 1 saatte çıkıyor. once kan tahlili yapip sonra kontrole aliyorlar. rahim kalinligina bakilip transfer gunune karar veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…