Kızlar ben diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum. Yumurta toplandı iki embriyo oluştu ve donduruldu. Bu ay histereskopi yapılacaktı ancak doktorum yurt dışına çıkıyor. 4. Gün adetin azalırsa yaparız yoksa diğer aya kalır dedi. Ben sürecin daha fazla uzamasını istemiyorum. Sorum şu başka doktora gidip histereskopi yaparsam sıkıntı olur mu acaba

kendi doktoruna yaptır bence hatalı bişey olmasın gec olsun güç olmasın herseyde vardır bir hayır

Canım bence kendi doktoruna yaptır sonucta senin durumunu ihtiyaçlarını bilen kendi doktorun tedavin içimde en dogru olanı yapıcaktır

Canım naptın umutta mi fulyada mi başlıyorsun tedaviye. Sgk heyet raporun varsa umut kliniğini tavsiye ederim
Raporu almaya çalışacağım daha merkezi aramadim mayısta başlamayı düşünüyorum rahim dinlendirmesi olursa en gec ağustosta transfer istiyorum yaş geçiyor bir taraftan zaman kaybetmek istemiyorum

Sağol canım.Çok şükür iyiyiz.Sen nasılsın?Şu an soğuk algınlığından dolayı yatıyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Çok geçmiş olsun Alla şifa lar versin hamilelik nasıl gidiyor selamlarini aldım @biancadan dan teşeker ederim takibimdesin

kızlar marhaba benim evleneli 1 sene olcak ikinci evliliğim hiç olmadı çocuğum ilkinde sorun vardı şimdiki eşimle hiç bir sorunumuz yok ama gebe kalamadım 1 aşılama ve bir klomen yumurta takibi yaptırdım malesef olumsuz sonuç aldım direk tüp bebek denemek istiyorum bahçeciye gidip sizce ne kadar daha beklemeliyim bir senemiz mayısta dolcak şimdi gidersem doktorlar derlermi daha erken niye geldin diye çünkü ben beklemek istemiyorum artık

Canım bence git bir görüşme yap bahceciyle zaten onlar seni doğru olan seçeneğe yönlendiriyorlar bide mayısa 2 ay kalmış zaten bence yaparlar gerekliyse eğer. Bende tedavimi bahcecide oldum doğru şekilde yönelndiriyorlar sağolsunlar

Öngörüşme ücretsiz demi muane ediyorlarmı öngörüşmede peki canım

Kızlar sorunumuz yoktu şükür ki öyle sanıyorduk bahçecide sabri beye mesaj attım hormon değerlerime normal dedi rahim filmini attım sol tüpten zorlanarak geçmiş hafif sıvı var dedi ben şok tüp bebek dedi aşılama olduğumuzu söyledim onun olasılığı çok düşük dedi gittiğim doktor doçentti bide inanmıyorum ya gerçekten göremedimi acaba Filmi çekerken buna rağmen aşılama denedi bana şimdi ben napcam bilemedim normalde eylüle kadar bekleyecektim ama bu durumda çok kararsız kaldım

Hiç eylülü beklemeyin. Belki genetik vs testi ister doktorunuz. Onun çıkması 3 ayı buluyor zaten. Hemen bu ay gittim bu ay başlıyorum olmuyor tüp bebek. Gidin bir konuşun, içiniz de rahat etmiş olur. Yumurta vs toplansın transferi eylülde yaptırabilirsiniz isterseniz

Biraz ara vermek için eylül diye istemiştim ben canım ama çok şaşırdım yani bunca zaman birşeyimiz yok diye biliyorduk ön görüşme için randevu mu talep ediyoruz nasıl oluyor bilgin varmı

Biraz ara vermek için eylül diye istemiştim ben canım ama çok şaşırdım yani bunca zaman birşeyimiz yok diye biliyorduk ön görüşme için randevu mu talep ediyoruz nasıl oluyor bilgin varmı
Evet telefonla randevu alın. Elinizdeki testleri ve rahim filminizi götürün mutlaka. Muayene ederse 550 tl muayene ücreti galiba.
Muayene olmak istemezseniz etmiyolar sanırım.

canım bence de git bir ön görüşme yap belki sana vitamin falan verir sabri bey en azından beklerken onları içersin

Merhaba maşallah çok toplanmış , kaç tanesi döllendi ? Beşinci güne kaç embriyo gitti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…