- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Embriyoya ngs yapılmış mıydıMalesef canim ben bebegimi kaybettim kalbi atmadi umarim sen saglikla kucagina alirsin
Kaç yumurta toplandı ? Benim dr um opu anında histereskopiyi de yaptıKızlar ben diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum. Yumurta toplandı iki embriyo oluştu ve donduruldu. Bu ay histereskopi yapılacaktı ancak doktorum yurt dışına çıkıyor. 4. Gün adetin azalırsa yaparız yoksa diğer aya kalır dedi. Ben sürecin daha fazla uzamasını istemiyorum. Sorum şu başka doktora gidip histereskopi yaparsam sıkıntı olur mu acaba
19emriyo gitti canım sukur 10 tane dolendiMerhaba maşallah çok toplanmış , kaç tanesi döllendi ? Beşinci güne kaç embriyo gitti ?
10 embriyo mu 5. Gine geldi donduruldu mu ? Ngs yapılacak mk19emriyo gitti canım sukur 10 tane dolendi
Benim 5 yumurta toplandı 2 tane kaliteli 3.gün embriyosu oluştu ve donduruldu. Pazartesi de histereskopi yapıldı. Önümüzdeki ay da insallah transfer olacakKaç yumurta toplandı ? Benim dr um opu anında histereskopiyi de yaptı
6 düştü sonra donduruldu. Dinlenme istedim ben 5 gun emriyosu oldular diğer ay ınslalah hayırlıca transfer olacak10 embriyo mu 5. Gine geldi donduruldu mu ? Ngs yapılacak mk
genetik yapıları diyorsan yapıldı şimdi anladım soruyu10 embriyo mu 5. Gine geldi donduruldu mu ? Ngs yapılacak mk
17 bin 500 tl miBenim 1750 tutmuştu geçen ay aldik. Raporsuz canım
Canım ben gecen sene bahcecide yaptırmıstım ama tabi suan farklıymıs bi sayfada 6.300 artı ilaçlar diye okumustum ilaçların yüzde seksenini devlet karsılıyor ama o konuda rahat ediyosunArkadaslar bahçecide tüp bebek yapanlar raporlu yada raporsuz ilaçlarla maliyeti ne oldu yardımcı olabilir misiniz
Amin canım amin merak etme bu sefer allah nasip edecek kucağına almayı bu arayacak geçmiş olsun hepimiz çok üzüldük elbet Rabbimin de vardır bi bildiğiNgs yapilmadi benim pazartesi kurtaj oldum 3 ay sonra tekrar tramsfer olcam korkuyorum ya tutmazsa tuttu diyelim ya kalbi yine atmazsa off off cok zor surecler Allah hepimziin yardimcisi olsun kızlar
Insallah canim bizde dunyada saadeti yasariz umarim cunku evde bi cocuk sesi olmadan ev bombos ıssız naparsak yapalim bi boslukAmin canım amin merak etme bu sefer allah nasip edecek kucağına almayı bu arayacak geçmiş olsun hepimiz çok üzüldük elbet Rabbimin de vardır bi bildiği
Doğru canım. Ama olsun şükretmeyi bilmeliyiz sağlığımız yerinde herkesin imtihanı farklı çünkü Allah bu cumanın hürmetine kimin ne duası varsa kabul etsinInsallah canim bizde dunyada saadeti yasariz umarim cunku evde bi cocuk sesi olmadan ev bombos ıssız naparsak yapalim bi bosluk
Ilaclar biraz pahalı tutuyo disardan da gidip geliyosan 20 bini buluyo yapılan islemlere göre degsir tabiArkadaslar bahçecide tüp bebek yapanlar raporlu yada raporsuz ilaçlarla maliyeti ne oldu yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?