Kaç yumurta toplandı ? Benim dr um opu anında histereskopiyi de yaptı

Kaç yumurta toplandı ? Benim dr um opu anında histereskopiyi de yaptı
Benim 5 yumurta toplandı 2 tane kaliteli 3.gün embriyosu oluştu ve donduruldu. Pazartesi de histereskopi yapıldı. Önümüzdeki ay da insallah transfer olacak

10 embriyo mu 5. Gine geldi donduruldu mu ? Ngs yapılacak mk
6 düştü sonra donduruldu. Dinlenme istedim ben 5 gun emriyosu oldular diğer ay ınslalah hayırlıca transfer olacak

Hgs demek istedin galiba yok yapilmicak benim tek tüpüm kapalıydı onu söylemiştim zaten tup bebek gerek yok dedi bakalım Allah buyuk ınslalah hepimiz kavuşuruz yavrulariliza

Arkadaslar bahçecide tüp bebek yapanlar raporlu yada raporsuz ilaçlarla maliyeti ne oldu yardımcı olabilir misiniz

Benim 1750 tutmuştu geçen ay aldik. Raporsuz canım

Arkadaslar bahçecide tüp bebek yapanlar raporlu yada raporsuz ilaçlarla maliyeti ne oldu yardımcı olabilir misiniz
Canım ben gecen sene bahcecide yaptırmıstım ama tabi suan farklıymıs bi sayfada 6.300 artı ilaçlar diye okumustum ilaçların yüzde seksenini devlet karsılıyor ama o konuda rahat ediyosun

Ngs yapilmadi benim pazartesi kurtaj oldum 3 ay sonra tekrar tramsfer olcam korkuyorum ya tutmazsa tuttu diyelim ya kalbi yine atmazsa off off cok zor surecler Allah hepimziin yardimcisi olsun kızlar

Ngs yapilmadi benim pazartesi kurtaj oldum 3 ay sonra tekrar tramsfer olcam korkuyorum ya tutmazsa tuttu diyelim ya kalbi yine atmazsa off off cok zor surecler Allah hepimziin yardimcisi olsun kızlar
Amin canım amin merak etme bu sefer allah nasip edecek kucağına almayı bu arayacak geçmiş olsun hepimiz çok üzüldük elbet Rabbimin de vardır bi bildiği

Amin canım amin merak etme bu sefer allah nasip edecek kucağına almayı bu arayacak geçmiş olsun hepimiz çok üzüldük elbet Rabbimin de vardır bi bildiği
Insallah canim bizde dunyada saadeti yasariz umarim cunku evde bi cocuk sesi olmadan ev bombos ıssız naparsak yapalim bi bosluk

Insallah canim bizde dunyada saadeti yasariz umarim cunku evde bi cocuk sesi olmadan ev bombos ıssız naparsak yapalim bi bosluk
Doğru canım. Ama olsun şükretmeyi bilmeliyiz sağlığımız yerinde herkesin imtihanı farklı çünkü Allah bu cumanın hürmetine kimin ne duası varsa kabul etsin

Selam herkese sayfaya yeni uye oldum pazartesi transfer oldum dualaranızı bekliyorum

Ilaclar biraz pahalı tutuyo disardan da gidip geliyosan 20 bini buluyo yapılan islemlere göre degsir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…