Selam kızlar. Ankara Bahçeci Berfu Demir'de tedavi gören var mı?
Canım berfu hanımın prof doktor olduğunu biliyorum ben ama bire-bir nasıl bir doktor tanımıyorum kurum olarak yorum yapabilirim iyi bir kurum burasi

Kizlar malesef bizim bebegin kalbi atmadi kurtaj olucam cok uzgunum ama yapack bisi de yok elimizden geleni yaptik kendimi toparlayip tekrar deneyecem

Kizlar malesef bizim bebegin kalbi atmadi kurtaj olucam cok uzgunum ama yapack bisi de yok elimizden geleni yaptik kendimi toparlayip tekrar deneyecem
Canım çok üzüldüm. Hayırlısı demekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef. Sen güçlüsün gerçekten, Allah yardımcınız olsun

Bende çok üzüldüm nasip buda senin imtihanınmiş

Oyle canim imtihan boyle seyler olmasa sinav olmaz uzuluyoruz elbette ama yapacak bisi yok Rabbimin bir bildigi vardir elbet
Elbet vardır bi bildiği Rabbimin herşey güzel giderken bu neden oldu insan düşün düşün kendini yıpratıyor

Elbet vardır bi bildiği Rabbimin herşey güzel giderken bu neden oldu insan düşün düşün kendini yıpratıyor
Neden aramaya kalkarsam bende neden cok da bakalim patolojiye gondercekler sanirim kurtaj olduktan sonra sonuca gore hareket edecem

Malesef canim ben bebegimi kaybettim kalbi atmadi umarim sen saglikla kucagina alirsin
Çok geçmiş olsun canımNe yazacağımı bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder.Moralini bozma.

canım moralini hiç bozma inşallah güzel haberlerde alacaksın hep dualarımdasınız

canım moralini hiç bozma inşallah güzel haberlerde alacaksın hep dualarımdasınız
Sagol canim bugun kandıl herkese hayirli kandiller dilerim umarim hepiniz hepimiz o kucuk mucizemize kavusuruz biran once hamile olanlar hayirlisiyla dogumlarini yapsin hamile olmaya calisanlar tez zamanda hayirli sonuclar alsin insallah

arkadaşlar benim 11.haftam ara ara karın ağrısı yaşıyorum ama uzun süreli değil anlık sadece dün aksam ve bugün öğleden sonra sık oldu yoksa haftaya 2-3 kere oluyordu.nette okudum normal yazıyor sizde de böyle bir şikayet var mı

Rabim tüm dualarımızı kabul etsin ben transfer için hazırlık asmasindadim bianca_82 aramda 10 gün var ilk önce onun güzel haberini alicaz insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…